دوستان امروز فک کنم تو اروپا اومد!
15 شهریور اومده بود آمریکا!
ولی اینا مهم نیست مهم اون Fuc*ing XGD3 هست!
15 شهریور اومده بود آمریکا!
ولی اینا مهم نیست مهم اون Fuc*ing XGD3 هست!
باید ایزی لایف ببندیم بشینیم بازی کنیم یا نه؟:dخب.بلاخره بازی کردم
اولا اینکه داستانش من و یاد Alan wake انداخت![]()
راستش جالب بود واسم وقتی بدنت رو به هر طرف حرکت میدی میتونی اطراف ام ببینی یا میتونی یه پات رو بزاری جلو راه بری
Motion بازی خوب عمل می کنه اگه تو جنگ با زامبی ها نترسی میتونی راحت بزنیبیشتر سلاح سرد داره من که Act 2 ام فعلا البته
بازی تاریکه.Music خوبه دلهوره آوره.اما گرافیک زیاد خوب نیس
در کل نمره ی 4 خیلی خیلی کمه! میتونست دیگه کمش 6 بگیره هرچند بعضی سایت ها 8 هم دادن! به عنوان اولین بازی Hardcore کینکت استارت خوبی بود با این وضع مطمئن شدم که Ryse میتونه بترکونه! سوالی چیزی بود در خدمتم
بستگی به سنت داره D: مای بی بی هم شاید کارتو راه بندازه D:باید ایزی لایف ببندیم بشینیم بازی کنیم یا نه؟:d
من الان ACT4 گیر کردم یه کلید باید پیدا کنی کسی ام نیس بازی کرده باشه
حیف که lt 2 دور اومد وگرنه بازیش می کردم. پس ایزی لایف لازمه ها؟:dآره سخت که هست یه جاهایی واقعا نفس گیر میشه! اعتراف میکنم سر یه صحنه هاییش واقعا میرفتم هوامن الان ACT4 گیر کردم یه کلید باید پیدا کنی کسی ام نیس بازی کرده باشه
![]()
tحیف که lt 2 دور اومد وگرنه بازیش می کردم. پس ایزی لایف لازمه ها؟:d
---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:46 PM ارسال شده بود ----------

نه منظورم اینه که lt 2 تو مدرسه ها اومد و ما هم تو مدرسه ها بازی جدید نمی گیرم که بخوام lt 2 بریزم. (البته assassins creed استثنا هست و اون رو اوریج می گیرم:d)t
منظورت و نفمیدمبا LT2 که راحت میتونی بازی کنی
آره خب بستگی به خودت داره![]()
یکی میشه لطف کنه و در مورد مکانیزم حرکتی بازی و نبردها توضیح بده. مثلا با دست چپ چیکار میشه کرد و با دست راست، حرکت چطوری هست و این حرف ها. ممنون