Rise Of Nightmares | Kinect

خب.بلاخره بازی کردم:دی
اولا اینکه داستانش من و یاد Alan wake انداخت:دی
راستش جالب بود واسم وقتی بدنت رو به هر طرف حرکت میدی میتونی اطراف ام ببینی یا میتونی یه پات رو بزاری جلو راه بری
Motion بازی خوب عمل می کنه اگه تو جنگ با زامبی ها نترسی میتونی راحت بزنی:دی بیشتر سلاح سرد داره من که Act 2 ام فعلا البته :دی
بازی تاریکه.Music خوبه دلهوره آوره.اما گرافیک زیاد خوب نیس
در کل نمره ی 4 خیلی خیلی کمه! میتونست دیگه کمش 6 بگیره هرچند بعضی سایت ها 8 هم دادن! به عنوان اولین بازی Hardcore کینکت استارت خوبی بود با این وضع مطمئن شدم که Ryse میتونه بترکونه! سوالی چیزی بود در خدمتم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jimboli
خب.بلاخره بازی کردم:دی
اولا اینکه داستانش من و یاد Alan wake انداخت:دی
راستش جالب بود واسم وقتی بدنت رو به هر طرف حرکت میدی میتونی اطراف ام ببینی یا میتونی یه پات رو بزاری جلو راه بری
Motion بازی خوب عمل می کنه اگه تو جنگ با زامبی ها نترسی میتونی راحت بزنی:دی بیشتر سلاح سرد داره من که Act 2 ام فعلا البته :دی
بازی تاریکه.Music خوبه دلهوره آوره.اما گرافیک زیاد خوب نیس
در کل نمره ی 4 خیلی خیلی کمه! میتونست دیگه کمش 6 بگیره هرچند بعضی سایت ها 8 هم دادن! به عنوان اولین بازی Hardcore کینکت استارت خوبی بود با این وضع مطمئن شدم که Ryse میتونه بترکونه! سوالی چیزی بود در خدمتم
باید ایزی لایف ببندیم بشینیم بازی کنیم یا نه؟:d

آره سخت که هست یه جاهایی واقعا نفس گیر میشه! اعتراف میکنم سر یه صحنه هاییش واقعا میرفتم هوا :)) من الان ACT4 گیر کردم یه کلید باید پیدا کنی کسی ام نیس بازی کرده باشه:-s

آره سخت که هست یه جاهایی واقعا نفس گیر میشه! اعتراف میکنم سر یه صحنه هاییش واقعا میرفتم هوا :)) من الان ACT4 گیر کردم یه کلید باید پیدا کنی کسی ام نیس بازی کرده باشه:-s
حیف که lt 2 دور اومد وگرنه بازیش می کردم. پس ایزی لایف لازمه ها؟:d

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:46 PM ارسال شده بود ----------

حیف که lt 2 دور اومد وگرنه بازیش می کردم. پس ایزی لایف لازمه ها؟:d

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:46 PM ارسال شده بود ----------

t
منظورت و نفمیدم :دی با LT2 که راحت میتونی بازی کنی
آره خب بستگی به خودت داره:))

t
منظورت و نفمیدم :دی با LT2 که راحت میتونی بازی کنی
آره خب بستگی به خودت داره:))
نه منظورم اینه که lt 2 تو مدرسه ها اومد و ما هم تو مدرسه ها بازی جدید نمی گیرم که بخوام lt 2 بریزم. (البته assassins creed استثنا هست و اون رو اوریج می گیرم:d)

منم بازی کردم تا Act3 رفتم ! کنترلرش یکم به بدن فشار میاره ! ولی در کل بازی جالبی بنظر میاد ! :دی گرافیکش هم بد نیست ولی یسری افکتهایی روش گذاشتن که قدیمی نشون میده بازی رو ! نمیدونم چجوری بگم ! در کل جالبه ! :d

یکی میشه لطف کنه و در مورد مکانیزم حرکتی بازی و نبردها توضیح بده. مثلا با دست چپ چیکار میشه کرد و با دست راست، حرکت چطوری هست و این حرف ها. ممنون

منم بازی را گرفتم .
در مورد مکانیزم بازی که این دوستمون میخاد بدونه باید بگم میتونه برای راه رفتن ادای راه رفتن را در بیاری و حرکت کنی و برای تغییر مسیر هم باید خودت رو بچرخونی به چپ و رایت . برای ضربه هم هم میتونی با پا لگد بزنی هم با دست مشت بزنی یا با وسیله توی دستت ضربه بزنی .
یه حالتی هم داره که دست راست رو میاری بالا و شخصیت بازی به طوره اتوماتیک راه میره که البته همه جا فعال نیست .

آقا من یه جا گیر کردم :
همون اوایل بازی که قطار دچار حادثه میشه و اونجا که باید از قطار خارج بشیم ، یه جا که تعادل قطار میریزه به هم میگه دو بار باید به وسط صحنه ضربه بزنیم که من هر کاری میکنم بار دوم رو نمیتونم بزنم و میمیرم .
اینجا قلق خاصی داره ؟

• Like
Reactions: Fëanor
یکی میشه لطف کنه و در مورد مکانیزم حرکتی بازی و نبردها توضیح بده. مثلا با دست چپ چیکار میشه کرد و با دست راست، حرکت چطوری هست و این حرف ها. ممنون

یکی از پاها رو جلو میذارید به سمت جلو حرکت میکنید، اگر یکی از پاها رو عقب بذارید به سمت عقب ( عقب عقبکی ) میرید ! اما چون هر دوی اینها یک شکل هست ( یعنی وقتی پاهاتون در کنار هم نباشن هر دو حالت رو میشه از طرز ایستادن شما استنباط کرد ) باید دقت کنید حرکاتی نکنید که کینکت هنگ کنه ! اول پاها رو کنار هم جفت کنید و بعد جهت مورد نظر ( عقب یا جلو ) رو اعمال کنید ولی وقتهایی که پای مورد نظرتون عقب هست میتونید راحت بیاریدش جلو و دستگاه پای ثابت رو معیار قرار میده !

برای انتخاب آبجکتهای داخل بازی کافی هست دستتون رو روی اونها نگه دارید ( هنگامی که آیکون اشیاء روی تصویر فعال میشه ) و خود کرکتر به صورت خودکار سمتش میره و فعالش میکنه و ازش استفاده میکنه ! وقتهایی که میخواید در رو باز کنید یا از نردبان استفاده کنید ( و امثال اینها ) همین کار رو تکرار میکنه کرکتر ولی یک علامت تعجب روی صفحه ظاهر میشه که به این معنی هست که شما باید اون کار رو همونطور که در دنیای واقعی انجام میدید انجام بدید و بازی حرکات بدن ما رو درک میکنه ! مثلاً یک بار ممکنه بگه "بدو " شما باید در جا بدویی ! یا اینکه میگه "در رو باز کن" شما باید همون حرکتی رو که برای باز کردن در انجام میدی رو انجام بدی ! منتهی دیگه گفتن نداره یکم ساده تر چون دستگاه حرکت های ریز و ... رو تشخیص نمیده !

شونه راست رو به سمت راست بچرخونید صفحه میچرخه سمت راست ( دوربین ) شونه چپ رو بدید سمت چپ دوربین میچرخه سمت چپ ! دستها رو بیارید بالا ( یکم ) در حالت تهاجمی قرار میگیرید، دستها رو بیارید مقابل صورت در حالت دفاعی قرار میگیرید ! با دست چپ و راست میتونید ضربه بزنید ! با دست راست سلاح و دست چپ مشت ساده ! اگر پنجه بوکس باشه که با هر دو دست میتونید مشت بزنید ! اگر هم که دست راست رو به صورت عمودی ( از آرنج خم ) و به سمت بالا نگه دارید بازی خودش کرکتر رو در مسیر اصلی قرار میده و هر جا گیر کردید این کار شما رو کمک میکنه ولی برخی جاها رو حتماً خودتون باید انجام بدید و این آیکون غیر فعال میشه !

سخت ترین قسمتش گذاشتن یک پا جلو هست چون هنوز در زمان ساخت بازی نتونسته بودن از نهایت دقت کینکت استفاده کنن و پا یکم بیش از حد باز میشه و در طولانی مدت ممکنه اذیت کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or