Rise Of Nightmares | Kinect

منم بازی را گرفتم .
در مورد مکانیزم بازی که این دوستمون میخاد بدونه باید بگم میتونه برای راه رفتن ادای راه رفتن را در بیاری و حرکت کنی و برای تغییر مسیر هم باید خودت رو بچرخونی به چپ و رایت . برای ضربه هم هم میتونی با پا لگد بزنی هم با دست مشت بزنی یا با وسیله توی دستت ضربه بزنی .
یه حالتی هم داره که دست راست رو میاری بالا و شخصیت بازی به طوره اتوماتیک راه میره که البته همه جا فعال نیست .

آقا من یه جا گیر کردم :
همون اوایل بازی که قطار دچار حادثه میشه و اونجا که باید از قطار خارج بشیم ، یه جا که تعادل قطار میریزه به هم میگه دو بار باید به وسط صحنه ضربه بزنیم که من هر کاری میکنم بار دوم رو نمیتونم بزنم و میمیرم .
اینجا قلق خاصی داره ؟
آهان فهمیدم کجارو میگی اون که ضربه نیست!:دی باید خودت و کج کنی تا قطار صاف شه ! یا چپ باید کج کنی یا راست . یکم تمرین کنی دستت میاد.قسمت های از این سخت تر خیلی زیاده این آسونه:دی

---------- نوشته در 12:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من ACT4 FRIEND OR FOE گیر کردم بد جور!
تو اسپویل مرحلرو مینویسم کسایی که نمیخوان مرحله واسشون لو بره نبیننن
بعد اینکه اون 2تا عروسک خیمه شب بازی رو میکشیم میریم جایی که 4تا مجسمه ی طلایی هستن واسطش هم یه نیروی عجیبه.میریم اون تو میگه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم بعد چند ثانیه آتیش میگیرم:دی باید چیکار کرد؟

خب بلاخره بازی تموم شد
تجربه ی جالبی بود کسایی که اصلا با قسمت های اول حال نمی کنن پیشنهاد می کنم بازی رو کنار نزارید از یه جایی به بعد هم هیجان بیشتر میشه هم سلاح ها بیشتر و جالب تر
کسی سوالی داشت درخدمتم:)

خب بلاخره بازی تموم شد تجربه ی جالبی بود کسایی که اصلا با قسمت های اول حال نمی کنن پیشنهاد می کنم بازی رو کنار نزارید از یه جایی به بعد هم هیجان بیشتر میشه هم سلاح ها بیشتر و جالب تر کسی سوالی داشت درخدمتم:)
بازیش خیلی ترساناکه؟!

---------- نوشته در 04:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

خب بلاخره بازی تموم شد تجربه ی جالبی بود کسایی که اصلا با قسمت های اول حال نمی کنن پیشنهاد می کنم بازی رو کنار نزارید از یه جایی به بعد هم هیجان بیشتر میشه هم سلاح ها بیشتر و جالب تر کسی سوالی داشت درخدمتم:)
بازیش خیلی ترساناکه؟!

آقا من بازی رو گرفتم تا اون اولشلوگو میاد بعد یکم بازی کردن دیسک خط داشت و نخوند... دوباره یه دیسک دیگه خریدم ولی تا می خواد لود کنه توی بازی ارور رو میده و هر دکمه ای هم می خوام بزنم دستگاه یک دفعه خاموش میشه و دوباره روشن میشه... خیلی عجیبه تا حالا همییچین مشکلی ندیدم... اینم عکس ارور لطفا کمک کنید بینم این مشکل از کجاست ... ممنون

بازیش خیلی ترساناکه؟!

---------- نوشته در 04:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

بازیش خیلی ترساناکه؟!
خیلی که نه! من خودم عمرا هیچوقت فیلم ترسناک نگاه نمی کنم چون شب خوابم نمیبره مثل Paranormal activity :دی
زامبی اینا داره اما اصلا اینطور نیست که بگی شب خوابم نبره:دی البته بستگی به خودتم داره
سلاح هایی که دستت میاد نمیزارن زیاد بترسی:دی

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 PM ارسال شده بود ----------

آقا من بازی رو گرفتم تا اون اولشلوگو میاد بعد یکم بازی کردن دیسک خط داشت و نخوند... دوباره یه دیسک دیگه خریدم ولی تا می خواد لود کنه توی بازی ارور رو میده و هر دکمه ای هم می خوام بزنم دستگاه یک دفعه خاموش میشه و دوباره روشن میشه... خیلی عجیبه تا حالا همییچین مشکلی ندیدم... اینم عکس ارور لطفا کمک کنید بینم این مشکل از کجاست ... ممنون
شما LT2 داری؟

Versus جان اون جو خاص رو داره بازی یا بیحاله؟!(منظورم اینه بعد از یهخرده بازی آدم جو زامبی کشی میگیره:دی)
بازی چند ساعت گیم پلی داشت؟!
ممنون

Versus جان اون جو خاص رو داره بازی یا بیحاله؟!(منظورم اینه بعد از یهخرده بازی آدم جو زامبی کشی میگیره:دی)
بازی چند ساعت گیم پلی داشت؟!
ممنون
والا اولش نه اما یکم که بری جلوتر شدیدن حال میده!:دی
تا یه جایی از زامبیا فرار می کردم بعد که رفتم جلوتر زامبیا باید فرار می کردن:دی
اولش یکم سخته راه که بیفتی بازی باحال میشه

---------- نوشته در 03:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 AM ارسال شده بود ----------

بازی 8تا ACT داره یا همون Chapter

---------- نوشته در 03:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:08 AM ارسال شده بود ----------

آره دوست عزیز دارم... مشکلم حل شد یه سرچ کردم و دیدیم این مشکل برای خیلی ها پیش اومده و مخصوصا سر بازی گیرز 3 و با پاک کردن کش دستگاه درست میشه...
خب خدارو شکر امیدوارم از بازی لذت ببری :)

---------- نوشته در 03:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:10 AM ارسال شده بود ----------

شرمنده اینی که میگم شاید زیاد به این تاپیک مربوط نشه اما چون دیدم کسایی که پست میدن اغلب کینکت دارن پیشنهاد می کنم این 2 بازی جدید برای کینکت رو حتما بازی کنن
The Gunstringer
Power up Heroes

دیشب یه 1 ساعتی بازیش کردم ... بدک نبود... کلا اکشنش حال میده...
هرکی از بغلم رد میشد از حرکات من خندش میگرفت!... موقع بازی از خودم فیلم گرفتم و حسابی به خودم خندیدم!:d

من هم تمومش کردم ! اگر کنترل حرکتش با پا بهتر بود این هم میتونست بازی خیلی خوبی باشه ( برای کینکت ) ولی تو مخی بود یکم ! باید نیم متر پار و میبردم جلو تا با آخرین سرعت حرکت کنه ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or