چرا از بازی هیچ اطلاعاتی بیرون نمیدن؟!
خدا کنه XGD3 نداشته باشه
این هم پیش نمایش بازی توسط خودم هست:
Rise Of Nightmares|Preview
از بازی که اطلاعات زیاد بیرون دادن. دو تا تریلر جدید من دانلود کردم که تو یکیش گیم پلی بازی و کلی از سلاح ها رو نشون میده و تو یکیش هم یک پیش زمینه از داستان رو براتون بازگو میکنه. بازی هم دیگه کم کم باید leak بشه و امیدوارم که راحت هم اجرا بشه![]()
همه قبول داریممن قبول دارم هم گرافیک ضعیفه هم شاید تکراری باشه اما مهم اینه واسه Kinect میاد و میتونه با توجه به بازی های دیگه ی Kinect که تا الان اومدن خوب از آب دراد
لعنت به هفت جد و اباده مایکرو :dبازی که تا الان لیک نشده , به احتمال 90 % از دیسکهای جدید استفاده می کنه ...
رنج نمرات بازی از اول هم معلوم بود.این اولین بازی این شکلی رو کینکت هست برای همین خیلی به گرافیک بها نداده و به گیم پلیش پرداخته.اکثرا هم به گرافیکش ایراد گرفتن.اما نمرات گیم پلیش نشون دهنده ی اینه که بازیه ایی مثل Ryse و Fable:The J که گرافیک بالایی هم دارن,موفق می شن...برو بچ عزیز Kinect دوست. فکر میکنم بازی گند زده با این امتیاز هایی که از IGN و Gamespot گرفته!
والا نمیدونم لیک شده یا نه کسی ندارهآقا بازی لیک نشد؟
رنج نمرات بازی از اول هم معلوم بود.این اولین بازی این شکلی رو کینکت هست برای همین خیلی به گرافیک بها نداده و به گیم پلیش پرداخته.اکثرا هم به گرافیکش ایراد گرفتن.اما نمرات گیم پلیش نشون دهنده ی اینه که بازیه ایی مثل Ryse و Fable:The J که گرافیک بالایی هم دارن,موفق می شن...