Rise Of Nightmares | Kinect

از بازی که اطلاعات زیاد بیرون دادن. دو تا تریلر جدید من دانلود کردم که تو یکیش گیم پلی بازی و کلی از سلاح ها رو نشون میده و تو یکیش هم یک پیش زمینه از داستان رو براتون بازگو میکنه. بازی هم دیگه کم کم باید leak بشه و امیدوارم که راحت هم اجرا بشه:دی

نمیدونم چرا ولی از بازی های زامبی مانند و خون اشامی به علاوه فضایی(اصلا نوع دیگه ای هم موند!!!) خوشم نمیاد!
حالا ببینیم با کنیکت چطوری میشه.

از بازی که اطلاعات زیاد بیرون دادن. دو تا تریلر جدید من دانلود کردم که تو یکیش گیم پلی بازی و کلی از سلاح ها رو نشون میده و تو یکیش هم یک پیش زمینه از داستان رو براتون بازگو میکنه. بازی هم دیگه کم کم باید leak بشه و امیدوارم که راحت هم اجرا بشه:دی

لطفا بذارید.

من قبول دارم هم گرافیک ضعیفه هم شاید تکراری باشه اما مهم اینه واسه Kinect میاد و میتونه با توجه به بازی های دیگه ی Kinect که تا الان اومدن خوب از آب دراد

به احتمال زیاد اینم XGD3 هست
ولی این مشگل هم بزودی حل خواهد شد
تو c4evaspeaks دیدم که c4 گفته بود سره وقت راه حل که همون LT2 هست رو بیرون میده
و چون بحث سره GeOW3 بود فکر کنم بعد از اون یا همون زمان عرضه GeOW بدتش بیرون که
مایکروسافت رو حسابی سورپرایز کنه:d

آقا بازی لیک نشد؟
برو بچ عزیز Kinect دوست. فکر میکنم بازی گند زده با این امتیاز هایی که از IGN و Gamespot گرفته!
رنج نمرات بازی از اول هم معلوم بود.این اولین بازی این شکلی رو کینکت هست برای همین خیلی به گرافیک بها نداده و به گیم پلیش پرداخته.اکثرا هم به گرافیکش ایراد گرفتن.اما نمرات گیم پلیش نشون دهنده ی اینه که بازیه ایی مثل Ryse و Fable:The J که گرافیک بالایی هم دارن,موفق می شن...

آقا بازی لیک نشد؟

رنج نمرات بازی از اول هم معلوم بود.این اولین بازی این شکلی رو کینکت هست برای همین خیلی به گرافیک بها نداده و به گیم پلیش پرداخته.اکثرا هم به گرافیکش ایراد گرفتن.اما نمرات گیم پلیش نشون دهنده ی اینه که بازیه ایی مثل Ryse و Fable:The J که گرافیک بالایی هم دارن,موفق می شن...
والا نمیدونم لیک شده یا نه کسی نداره
دقیقا! ایراد زیاد داره
منم امیدم به بازی مثل Fable , Ryse ,Power up heroes ,steel battalion ,draco هست که قراره انحصاری بیان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or