Rise Of Nightmares | Kinect

الان شما ACT چند بازی هستی که دقیقا با مزخرف بودن بازی پی بردی؟
مهم نیست، ولی اوایل بازی هستم چون زیاد رغبت نمیکنم سمت بازیش برم.بازی زیبا باید از شروع، جذاب و گیرا باشه، ولی من مطمئنم تا آخر بازی همین منوال رو داره، دیگه اگر یکم جذاب تر هم بشه از باگ‌های احمقانش نمیشه چشم پوشی کرد که!

جالبه بازی کژوال میاد بچه ها و فن ها میگند: کینکت بچه بازیه مضخرفه و...
اولین بازی هاردکور کینکت که میاد : اصلا بازیش نباید ساخته میشد و...!
یعنی چی؟اولین بازیه هاردکور کینکته!
گرافیکش درسته با condemned 1 فرقی نداره ولی ته بازیه کینکته!

خوب شما برو باهاش کلی حال کن! بنده نظر شخصی خودم رو گفتم، البته بینید که دقیقاً شما دارید فن بازی و تعصب نابه جا نشون میدید، چون نمرات بازی گویای همه چیز هست.

مهم نیست، ولی اوایل بازی هستم چون زیاد رغبت نمیکنم سمت بازیش برم.بازی زیبا باید از شروع، جذاب و گیرا باشه، ولی من مطمئنم تا آخر بازی همین منوال رو داره، دیگه اگر یکم جذاب تر هم بشه از باگ‌های احمقانش نمیشه چشم پوشی کرد که!
ضعف های بازی از نظر من و خیلی های دیگه :
داستان کلیشه ای و تکراری . گرافیک ضعیف و همینطور بافت ها خوب کار نشده
باگ به اون صورت ندیدم
اتفاقا این واسه اینه که شما وقتی نزاشتی واسه این بازی اولاش چیزی نداره که آدم لذت ببره اما رفته رفته واقعا عالی میشه!

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 PM ارسال شده بود ----------

نمرات بازی گویای همه چیز هست.[/QUOTE]
نمره فقط 1 طرف قضیه اس! الان خیلی از پست های همین تاپیک رو بخونی همون نمره ها میرن زیر سوال!

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 PM ارسال شده بود ----------

جالبه بازی کژوال میاد بچه ها و فن ها میگند: کینکت بچه بازیه مضخرفه و...
اولین بازی هاردکور کینکت که میاد : اصلا بازیش نباید ساخته میشد و...!
یعنی چی؟اولین بازیه هاردکور کینکته!
گرافیکش درسته با condemned 1 فرقی نداره ولی ته بازیه کینکته!
به شدت موافقم تا دیروز که همه ی بازی ها بچه بازی بودن الانم این:دی

بنظرم بازی از اونجایی قشنگ میشه که اون دستکشو دستت میکنی و با دست چپ یه نیرویی داری. از اونجا به بعد واقعاً از بازی لذت بردم. دوستانی هم که از اوایل بازی راضی نیستن یکم صبور باشن و بازی کنن تا به وسطهای بازی برسن. به احتمال زیاد نظرشون عوض میشه

امروز فرصت شد یه ساعتی بازی کنم . گرافیک بازی شاید خیلی راضی کننده نباشه اما جو بازی و اینکه کنترل کاملا در اختیار خودمونه خیلی لذت بخشه .

ما که یه چپتر رفتیم دفع بعد که اومدم بازی کنم دیدم میزنه new game فهمیدم سیو نکرده یا خود به خود پاک شده!:|
دیگه از اون روز ولش کردم....

خب بازی تموم شد .... در یک کلام فوق العاده بود .... خاطرات کاملی از بازی سایلنت هیل رو برای من زنده کرد .... 2 ساعت آخر بازی که محشره و کاملا میخکوب سرپا وایمیسید!بازی که تموم شد خیس عرق بودم از خستگی!.... به غیر از گرافیک پایین همه چیز داشت ... نقطه قوت بازی موسیقی عالی اون هستش... حتما بازی رو تموم کنید..

موسیقی: 10
گیمپلی:7.5
کنترل:6
گرافیک تکنیکی:5
گرافیک هنری و مخوف:8
ارزش:85
در کل:7.5

آخرین ویرایش:
agha man yejaye bazi gir kardam ,o0nja ke ye hoze khoon hasto ye chahe o ina ,o0ntaraf ye marde sooratesh az poshte mile ha maloome mige bayad kilid dashte bashi ta dar baz she ,man har chi migardam kilidi ni ,hich rahi ham ni ,komaaaaaaaaaaaak ,be nazare man behtarin bazi kinect ta alan hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiin boode
کلید توی یکی از بشکه های توی محوطه هستش. بشکه هارو بشکن پیداش میکنی

برعکس نمره ها...بازی بدی نیس... ینی به تجربه ش می ارزه... ما که داریم باش حال می کنیم
اونایی که بازی رو تموم کردن تا تهش...می تونن بم بگن چن تا ACT داره؟ کلن چن ساعت گیم پلی هس؟

برعکس نمره ها...بازی بدی نیس... ینی به تجربه ش می ارزه... ما که داریم باش حال می کنیم
اونایی که بازی رو تموم کردن تا تهش...می تونن بم بگن چن تا ACT داره؟ کلن چن ساعت گیم پلی هس؟
10 تا Act هستش. گیم پلی هم بستگی به خودت داره. یکی از وسط کلی زامبی رد میشه و فرار میکنه میره توی اتاق بعدی. یکی وایمیسته و تک تکشون رو میکشه بعد میره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or