PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
خب بنده به طور رسمی معتاد این بازی شدم. تا Biom سوم رفتم با integrity 250% و اینقد استرس داشتم که suspend cycle زدم و چند روزی هست جرات نمیکنم برم! میترسم بمیرم و هرچی زحمت کشیدم به هدر بره!
خوب جلو رفتی
هر وقت با استرس مردن بری جلو بدتر میمیری بازیتو بکن
الان جایی رسیدی بمیری هم باز میتونی سریع برسی اینجا
بعد این بایوم باز شرایط تغییر میکنه

• Like
Reactions: EL-BARTO
خوب جلو رفتی
هر وقت با استرس مردن بری جلو بدتر میمیری بازیتو بکن
الان جایی رسیدی بمیری هم باز میتونی سریع برسی اینجا
بعد این بایوم باز شرایط تغییر میکنه
الان یه جوری شدم بایوم 1 رو بیشتر انمی ها رو با melee میکشم. ولی لامصب از دو خیلی میترسم. نمیدونم بخاطر محیطشه یا انمی هاش!

هم اینکه اونجا هم بخش داستانی داره!
دقیقا. بخش داستانی اونجا رو هم خیلی دوست داشتم. مواردی که در مورد Selene آشکارتر میشه خیلی خوب بود. اگه بشه که یه فرصت مُکفی :D پیدا بشه که داستان اون tower of sisyphus رو هم بذاریم اینجا خیلی خوب میشه.

• Like
Reactions: NaViiDii
خب بنده به طور رسمی معتاد این بازی شدم. تا Biom سوم رفتم با integrity 250% و اینقد استرس داشتم که suspend cycle زدم و چند روزی هست جرات نمیکنم برم! میترسم بمیرم و هرچی زحمت کشیدم به هدر بره!
سیو بازی رو توی سیستم ابری پلاس آپلود کن اگه مردی دوباره دانلودش کن از همونجایی که suspend کردی میاد

سیو بازی رو توی سیستم ابری پلاس آپلود کن اگه مردی دوباره دانلودش کن از همونجایی که suspend کردی میاد
مرسی از شما. اره دیروز متوجه شدم این موضوع رو. هنوز تست نکردم ولی. گل پسرم نمیذاره بازی کنم.

پ.ن : من اصلا سمت بازیهای سولز نرفتم چون فکر میکردم خیلی سختن! ولی مثلا Hollow Knight رو تموم کردم. خدایی سخت بود ولی سختی اش منطقی بود. الان همین ریترنال رو باس اول رو بعد از 3 بار مردن زدم، باس دوم رو همون بار اول زدم! البته ناگفته نماند که یک آرتیفکت فضانورد داشتم. میخوام بگم آیا میتونم سری بازی های سولز رو تموم کنم. اعصابم خورد نمیشه؟ الان تو ریترنال میمیرم زیاد اعصابم خورد نمیشه، بیشتر استرس دارم!

آخرین ویرایش:
میخوام بگم آیا میتونم سری بازی های سولز رو تموم کنم. اعصابم خورد نمیشه؟ الان تو ریترنال میمیرم زیاد اعصابم خورد نمیشه، بیشتر استرس دارم!
ببین حقیقتش اینه که بازی های سولزبورن هم یه سختی منطقی ای دارن. دست کم از نظر من! ولی یه چیزی به نظرم FACTـه! و اونم اینکه این Returnal لعنتی یه جوریه که وقتی میمیری، دلت میخواد باز هم بازی کنی. یه دلیلش اینه که، خب، بارها بچه ها گفتن اینجا، من هم دوباره میگم، این بازی IS FREAKING MAGICAL، جادوییه بازی، جادویییییی.

دلیل بعدیش هم اینه که وقتی میمیری، میدونی تقصیر خودت بوده و دفعه بعد بهتر میشی. و هر چی بیشتر بازی میکنی، حقیقتا مهارتت میره بالاتر و تعداد مردن هات کمتر میشه و با وجود اینکه ممکنه باز هم بمیری، هم چنان میدونی و مطمئنی که جا برای بهتر شدن داری و واقعا هم میشی. این بازی git gud رو واقعا معنی میکنه. اما توی سولزبورن ها، راستش بعضی از کشته شدن ها میتونه بره رو مُخ. اما همچنان سولزبورن ها هم بی نظیرن...

مرسی از شما. اره دیروز متوجه شدم این موضوع رو. هنوز تست نکردم ولی. گل پسرم نمیذاره بازی کنم.

پ.ن : من اصلا سمت بازیهای سولز نرفتم چون فکر میکردم خیلی سختن! ولی مثلا Hollow Knight رو تموم کردم. خدایی سخت بود ولی سختی اش منطقی بود. الان همین ریترنال رو باس اول رو بعد از 3 بار مردن زدم، باس دوم رو همون بار اول زدم! البته ناگفته نماند که یک آرتیفکت فضانورد داشتم. میخوام بگم آیا میتونم سری بازی های سولز رو تموم کنم. اعصابم خورد نمیشه؟ الان تو ریترنال میمیرم زیاد اعصابم خورد نمیشه، بیشتر استرس دارم!
اونها هم دنیایی هستن واسه خودشون
به احتمال زیاد میتونی چونکه چیز مشترکی که بین ریترنال و سولزلایکها هست نیاز به داشتن صبر هست و شما هم میگی که تونستی با سختی ریترنال کنار بیای
شما با دیمنز سولز ریمیک شروع کن که روی پلاس هم هستش ,راحتترین باسها رو داره داخل این سبک بازی,اگه تونستی این رو تموم کنی بازیهایی مثل سری دارک سولز و بلادبورن و سکیرو و الدن رینگ رو هم میتونی بازی کنی ولی شروع کردن با دیمنز سولز ریمیک ی بدی داره اونم این هست که خیلی گرافیک و فیزیکش خفنه و شاید بازیهای بعدی گرافیکشون تو ذوقت بزنه :D

• Like
Reactions: blak and EL-BARTO
اونها هم دنیایی هستن واسه خودشون
به احتمال زیاد میتونی چونکه چیز مشترکی که بین ریترنال و سولزلایکها هست نیاز به داشتن صبر هست و شما هم میگی که تونستی با سختی ریترنال کنار بیای
شما با دیمنز سولز ریمیک شروع کن که روی پلاس هم هستش ,راحتترین باسها رو داره داخل این سبک بازی,اگه تونستی این رو تموم کنی بازیهایی مثل سری دارک سولز و بلادبورن و سکیرو و الدن رینگ رو هم میتونی بازی کنی ولی شروع کردن با دیمنز سولز ریمیک ی بدی داره اونم این هست که خیلی گرافیک و فیزیکش خفنه و شاید بازیهای بعدی گرافیکشون تو ذوقت بزنه :D
یه پارت آخری هم داره این چرخه: بعد از اینکه تمام دورهات رو توی کل سری سولزبورن زدی، دوباره برگردی به demons souls و این دفعه روی +NG با black world tendency‌ و black character tendency‌ بازی رو تجربه کنی

• Like
Reactions: EL-BARTO and db07
Ixion رو هم شکست دادم
تا اینجا بزرگترین موفقیتم در عرصه گیم بوده 😂
تا جایی که من فهمیدم مهمترین چیز برای موفقیت توی بازی آرامش کامل داشتن و عصبی نشدن و هول نشدنه. گیم پلی سریعش خیلی سخت میکنه حفظ آرامش رو ولی چاره ای جز آرامش نیست
این بخش Tower of Sisyphus که باز شده رو پیشنهاد میکنید الان تجربه کنم یا بذارم بعد از تموم شدن بازی؟ ( البته اگر بتونم تموم کنم)

• Like
Reactions: DoReMi
Ixion رو هم شکست دادم
تا اینجا بزرگترین موفقیتم در عرصه گیم بوده 😂
تا جایی که من فهمیدم مهمترین چیز برای موفقیت توی بازی آرامش کامل داشتن و عصبی نشدن و هول نشدنه. گیم پلی سریعش خیلی سخت میکنه حفظ آرامش رو ولی چاره ای جز آرامش نیست
این بخش Tower of Sisyphus که باز شده رو پیشنهاد میکنید الان تجربه کنم یا بذارم بعد از تموم شدن بازی؟ ( البته اگر بتونم تموم کنم)

تاور آور سیسیفوس رو به نظرم بذار بعد از تموم کردن بازی اصلی. یعنی الانم میتونی بری و قطعا تو بهتر شدن بازیت تاثیر میذاره چون خیلی خیلی شلوغ و سریعه و شدیدا نفسگیر اما پیشرفت کرکترت و اسلحه‌ها اینجا خیلی سریعه. یعنی چشم بهم بزنی میبینی یه اسلحه دستته با ۴تا Traitو پروفیشنسی هم شده ۴۵! به خاطر همین اگر الان بری سراغ تاور، ممکنه بازی اصلی یکم کُند به نظر بیاد واست چون پیشرفت کرکترت و اسلحه‌ها خیلی کُندتر هستش نسبت به تاور. برا همین حداقل یه دور بازی رو تموم کن بعد‌

چقدر شلوغ پلوغ شده این تاپیک :D خیلی هم عالی

منم روی این باس نمسیس گیر کردم کسی راهکاری چیزی نداره :D

جون دومش که همه چیز معلق میشه دیگه کم میارم خون باس هم خیلی کند کم میشه

نمسیس خیلی مشکلی نی گیر کنی چون یه جورایی سخترین باس بازی هستش :D و البته به نظرم یکی از بهترین طراحی‌هارو داره بین تمام باس‌ها تو صنعت گیم. ولی یکم دقت کنی میبینی حملاتش خیلی سادن و راحت میتونه همه رو دَش بدی فقط مهم اینه که حواستو جمع کنی و عجله نکنی. وقتی قلقشو بگیری خودت میبینی که بدون دمیج خوردن رسیدی به فاز سومش. به نظرم بهترین اسلحه هم برای نمسیس، کارباین هستش مخصوصا اگه یدونه خوبش یا دمیج بالا گیرت بیاد که عالیه چون رنج خیلی خوبی داره و شدیدا به کارت میاد. سعی کن همیشه در حرکت به سمت چپ و راست استیج باشی. از تمام استیج استفاده کنی خیلی کار راحت میشه. وقتی اینجوری حرکت کنی گلوله‌هاش دنبالت میان و وقتی داشتن بهت میرسیدن کافیه یه دَش به جهت مخالف بدی. اون اتکش که ۲تا لاین زرد رنگ هم میکشه که خیلی راحت میشه از توش دَش داد.

منم خیلی وقت بازی رو خریدم ولی حسش نیست بازی کنم :D
بازی مث بلادبورن اعتیاد آور هست یا نه؟ :D

چند صفحه اخیر رو بخون جوابت رو خواهی گرفت :D
حالا ربطی به بلادبورم نداره اما اگه دنبال اعتیاد هستی قطعا ریترنال راضیت میکنه

منم روی این باس نمسیس گیر کردم کسی راهکاری چیزی نداره :D

جون دومش که همه چیز معلق میشه دیگه کم میارم خون باس هم خیلی کند کم میشه
باس مورد علاقه من
ببین در کل weapon ت باید حداقل لول ۱۱ یا ۱۲ یا بالاتر باشه (tachyomatic carbine سلاح خیلی خوبی هست برای این باس) وگرنه توی فاز ۱ میره روی حالتی که alien ها یک مقداری کارت رو سخت می کنن
در کل این باس ۳ نوع orb شلیک می کنه
توی هر ۳ فاز orb های نارنجی سرعت کمتری دارن، پراکنده شلیک میشن و خیلی راحت تر میشه ازشون فرار کرد، orb‌ های آبی عمدتاً بصورت نواری شلیک میشن و سرعت بالاتری دارن (توی فاز ۳ البته بجز حالت نواری بصورت spiral هم شلیک میشن)، ولی باز هم با شکل حرکتی که پایین توضیح میدم براحتی قابل فرار هستن، و orb های بنفش که اینا بصورت هدف گیری نقطه ای و جمع شونده عمل می کنن (توی فاز ۳ بدنترین حالت رو دارن و فرار کردن ازشون خیلی سخته و بهترین راه اینه که زمانی که بهت میرسن از پلتفرم ها بعنوان سپر بتونی استفاده کنی (پلتفرم رو بین خودت و orb‌ ها قرار بدی))
محل شلیک که معلومه، توی حفره وسط سینه باید شلیک کنی
توی فاز ۱ و ۲ عمده ی حرکتت باید از چپ به راست و دوباره از راست به چپ باشه، عملاً از سمت راست پلتفرم بری سمت چپ و برعکس و این حرکتت حدود ۸۰ درصد پلتفرم رو در بر بگیره. به alien ها در کل شلیک کردن بی فایده ست، زمانی که اون orange beam رو شلیک می کنن باید جاخالی بدی و تمام. اما اگر فاز ۱ طول بکشه (عمدتاً بدلیل ضعف weapon)، یک فاز میانی میگیره که alien ها میان و یه حالت v شکلی توی پلتفرم ایجاد می کنن و orb های نارنجی و آبی با هم شلیک میشن، اینجا باید یه مسیر حرکت دایره ای داشته باشی تا بتونی راحت جاخالی بدی، ولی کلاً این فاز رو داشته باشی توی باقی فازها هم اذیت می شی و بهتره قبل از رسیدن به باس weapon‌ت رو ببری به لول بالاتر
alien ها توی فاز ۱ شلیک اون beam شون بصورت خطی هست، اگر پلتفرم رو یه مستطیل در نظر یگیریم، یه خط قطری داره که اینا beam رو عمود به ضلع بزرگ (که جلوت هست) شروع می کنن و بصورت چرخشی میان تا خط قطری این مستطیل و ادامه میدن تا ضلع کوچک که سمت چپ یا راستت هست (عملاً کل پلتفرم رو پوشش میده این حرکتش)، راهشم اینه که از بالاش بپری، همین
توی فاز ۲ ولی اینا beam‌ رو بصورت قطری شلیک می کنن (گاهی وقتا همزمان هم هست، یکی از چپ و بلافاصله بعدی از راست) که باید بین اینها قرار بگیری.
توی فاز ۲ باس هم گاهاً جابجا میشه که باید پلتفرمت رو عوض کنی، شاید گیج کننده باشه، ولی نگاه کن ببین alien‌ها کجا میرن، شما هم برو دنبالشون و باس همونجایی هست که اونها میرن و شما دنبالشون می کنی

اما فاز ۳. جهنم همینجاست. پلتفرم ها دائماً در حال سقوطن و باید دائم جابجا بشی بینشون و بری به سمت باس، این جابجایی رو باید تایم بندی کنی که زمانی که orb ها دارن به سمتت میان طوری جابحا بشی که این پلتفرم ها بین شما و orb ها قرار بگیرن. شلیک beam توسط alien‌ ها هم اینجا فرق می کنه و بصورت ۴ تا beam‌ هست که روی هم جمع میشن (بصورت لوزی شکل) و عملاً از ۴ جهت قیچیت می کنن. تمام کار اینه که تموم اینا رو داج کنی و نزدیک بشی به باس. هرچی نزدیکتر باشی دمیجت هم تا جایی که یادمه بالاتر میره، البته طول بکشه باس پرتت می کنه عقب و دوباره روز از نو و روزی از نو.

کلاً باس خیلی سختیه، ولی یکی از عالی ترین باس هایی هست که توی کل صنعت gaming وجود داشته تا به امروز

پ.ن: یکی از حسرت هایی که می خورم اینه که متاسفانه شدت هپتیک ها و تریگر افکت های این بازی روی دوال سنس دست چپ من رو بعد از ۲۰ دقیقه بازی کاملاً فلج می کنه و مجبورم با خاموش کردن کل افکت ها و ...، بازی رو در حالتی شبیه به دوال شاک بازی کنم

دوستان باس اولی رو که میکشم وارد دنیای صحرا بیابونی میشم اونجا مردم باز برگشت اولین مرحله، راهی داره مستقیم بریم اونجا دوباره یا باز باید برم باس اول رو بکشم؟ میانبر نداره به دنیای بعد؟ یه بار باس رو کشتم خب بسه دیگه :D

دوستان باس اولی رو که میکشم وارد دنیای صحرا بیابونی میشم اونجا مردم باز برگشت اولین مرحله، راهی داره مستقیم بریم اونجا دوباره یا باز باید برم باس اول رو بکشم؟ میانبر نداره به دنیای بعد؟ یه بار باس رو کشتم خب بسه دیگه :D
چرا. یه اتاقی هستش که یه گِیت داره که مستقیما میبرتت توی دنیای دوم بازی. معمولا همون اوایل پیداش میکنی!

پیشنهاد من: حتا اگه نمیخوای Boss اول رو هم بزنی، به نظرم تا میتونی همه جای نقشه رو بگرد و تا میتونی آپگرید کن، بعدش برگرد به اتاقی که میبرتت biome دوم و بعدش برو توی crimson waste. اینجوری برای دشمنا و Boss بعدی به مشکل برنمیخوری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or