PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
جز طبقه 2 که فکر کنم 8تا سنگ نوشته مونده فقط:)) و خدا داند چندتا فایل صوتی:D
توی save قبلیه بازیم، برای من فقط یه دونه Xinoglyph مونده بود توی Biome 2 که به جرات میتونم بگم بیشتر از شونصد بار رفتم و پیدا نشده. گویا یه باگی چیزی بوده! برای همین saveـم رو پاک کردم و دوباره رفتم (دارم ویدیو ضبط میکنم برای story reference :D ) و هنوز نمیتونم پیداش کنم. خیلی جالبه واقعا... میدونم که random generatedـه ولی بابااااااا من این همه زمان گذاشتم ولی هنوز پیداش نکردم.

کلا بازی تموم میکنم میرم سراغ بعدی
بعضی بازیها با یکبار اتمام، تموم که نمیشن هیچ، تازه شروع میشن
روگ لایک ها خیلی هاشون اینجوری هستن. مثلاً Hades بار اولی که میرسیدی به آخرش تازه شروع میشد. باید ۹ بار دیگه هم همین پروسه رو تکرار می کردی تا پایان اصلی رو ببینی

سبک های دیگه هم خیلی بازیها اینطوری هستن. مثلاً Nier Automata‌ پایان اول اسباب بازی دم دستی بود، ران دوم و سوم رو هم باید میرفتی تا بازی رو ببینی، و خیلی مثال های دیگه

اینجا هم موضوع همینه که بار اول که باس بایومی آخر رو میزنی، تازه ماجرا شروع میشه

روگ لایک ها خیلی هاشون اینجوری هستن. مثلاً Hades بار اولی که میرسیدی به آخرش تازه شروع میشد. باید ۹ بار دیگه هم همین پروسه رو تکرار می کردی تا پایان اصلی رو ببینی

سبک های دیگه هم خیلی بازیها اینطوری هستن. مثلاً Nier Automata‌ پایان اول اسباب بازی دم دستی بود، ران دوم و سوم رو هم باید میرفتی تا بازی رو ببینی، و خیلی مثال های دیگه

اینجا هم موضوع همینه که بار اول که باس بایومی آخر رو میزنی، تازه ماجرا شروع میشه
بله کاملا درسته. اما من اگه 10 یا 15 سال جوون تر بودم حتما میرفتم. اما الان که با کمبود وقت مواجه ام یه بار میرم و به همون هم افتخار و ایضا بسنده میکنم.

البته هیدس همون 10بار هم باز پایان کامل نیست و یه Epilogue طولانی داره:دی

ولی آره، حقیقتا ریترنال تموم نیست و به قول خود بازی، Act3 مونده هنوز:-"

---
@Frozen Flame
نترسون ما رو :دی
چهار روز دیگه آپدیت یومرو گنشین داره میاد، دیگه تا مدت ها میریم تو افق :-"
بیا امید بده این چند روز باقی مونده جمع بشه:)) :دی

سر جمع کردن اون سایفرها یادم یادم نمیره واقعا که چه داستانی داشتم :D
توی بایوم ۵ و ۶ هر کدوم یکی مونده بود و اصلا هم علاقه نداشت بهم بده. به خاطر همین منم به مقدار خیلی زیادی بازی رو تموم کردم. یعنی اینطوری نبود که بدو بدو برم واسه پیدا کردن اونا و اگه نبودن دوباره بیام بیرون ریست کنم. ارتباطی که با بازی گرفته بودم مجبورم میکرد هر بار درست و کامل بازی کنم. بیچاره باس آخر خیلی ضرر کرد این وسط :D با انواع اسلحه‌ها و به روش‌های مختلف کشتم این بدبختو. در کل جمع کردن سایفرها تجربه خیلی جالبیه به خاطر رندوم جنریت بودن مراحل. پیدا کردن همین ۲تا باعث شد پلت بازی ۷۲ ساعت طول بکشه!

بری بهتره. تا جایی که حال میکنی تو بایوم اول بچرخ خرتو پرت جمع کن و چیزایی که لازمه بخر بعد برو بایوم بعدی. هم بازی میکنی لذتشو میبری هم اینکه با دست پر میری بایوم دوم.
الان بایوم سوم هستم و رسیدم به نمیسیس که در اولین تلاش به فاک رفتم ولی قبلش از این دستگاهه که باز برمیگردونه به همون بایوم 3 استفاده کرده بودم
الان هیچ راهی نداره برگردم به بایومهای قبلی؟حتما بیاد بمیرم؟

سر جمع کردن اون سایفرها یادم یادم نمیره واقعا که چه داستانی داشتم :D
توی بایوم ۵ و ۶ هر کدوم یکی مونده بود و اصلا هم علاقه نداشت بهم بده. به خاطر همین منم به مقدار خیلی زیادی بازی رو تموم کردم. یعنی اینطوری نبود که بدو بدو برم واسه پیدا کردن اونا و اگه نبودن دوباره بیام بیرون ریست کنم. ارتباطی که با بازی گرفته بودم مجبورم میکرد هر بار درست و کامل بازی کنم. بیچاره باس آخر خیلی ضرر کرد این وسط :D با انواع اسلحه‌ها و به روش‌های مختلف کشتم این بدبختو. در کل جمع کردن سایفرها تجربه خیلی جالبیه به خاطر رندوم جنریت بودن مراحل. پیدا کردن همین ۲تا باعث شد پلت بازی ۷۲ ساعت طول بکشه!
بعد آپدیت های اخیر انگار spawn شدن این سایفر ها و بقیه جمع کردنیا رو سریع تر و در دسترس تر کردن چون برای من بین ۴۰ تا ۵۰ ساعت طول کشید پلات بشه تازه خیلی خنگ بازی درآوردم و دیر روند بازی دستم اومد وگرنه کوتاه تر هم میشد. این suspend cycle هم کمک کننده بود مخصوصا وقتی کاری پیش میومد و نمیشد بازی کرد. در کل تو این بازی سر هیچ تروفیی اذیت نشدم.

الان بایوم سوم هستم و رسیدم به نمیسیس که در اولین تلاش به فاک رفتم ولی قبلش از این دستگاهه که باز برمیگردونه به همون بایوم 3 استفاده کرده بودم
الان هیچ راهی نداره برگردم به بایومهای قبلی؟حتما بیاد بمیرم؟

نه دیگه راه برگشتی به بایوم‌های قبل وجود نداره وقتی وارد بایوم جدیدی میشی

بعد آپدیت های اخیر انگار spawn شدن این سایفر ها و بقیه جمع کردنیا رو سریع تر و در دسترس تر کردن چون برای من بین ۴۰ تا ۵۰ ساعت طول کشید پلات بشه تازه خیلی خنگ بازی درآوردم و دیر روند بازی دستم اومد وگرنه کوتاه تر هم میشد. این suspend cycle هم کمک کننده بود مخصوصا وقتی کاری پیش میومد و نمیشد بازی کرد. در کل تو این بازی سر هیچ تروفیی اذیت نشدم.

آره این مورد رو کاملا درستش کردن با آپدیت که خیلی هم خوب شد. کلا آپدیتایی که دادن همگی کمک کرد تا پلیرای بیشتری برای بازی وقت بذارن و اگر میخوان پلتش کنن هم کارشون راحتر شه. منم لای لذت بردنم از بازی و باز کردن Traitهای مختلف، دنبال سایفر میگشتم و وقتی هم پیدا نمیشدن کلا فراموششون میکردم و فقط تو این فکر بودم که این سری باس آخر رو چطور بزنم :D برای همین برج سیسیفوس هم بلافاصله یه آپدیت دادن و جایی که سایفرها و Audio Logها ظاهر میشدن خیلی بیشتر شد.

منم تمومش کردم دیشب :D

دوتا سوال

اول اینکه هنوز نمیتونم درایی که با نور طلایی پوشیده شدن رو باز کنم

دوم اینکه چه جوری میشه رفت به محیط های اول بازی
اون درایی که نور طلایی رو دارن رو از همون اول هم میتونستی باز کنی :D ببین یه آرتیفکتی هستش که دقیقا شبیه چرخ‌دنده‌ست (اسمش Blade Balancerـه). به صورت رندوم از اون جاهایی که آرتیفکت میخری میتونی بخریش. وقتی که میخریش، قدرت شمشیرت زیاد میشه و با اون میتونی اون درها رو هم باز کنی. من همیشه میخرمش. خیلی قدرت شمشیر رو زیاد میکنه و اگر مدل مبارزه‌ت طوری باشه که به دشمنا نزدیک میشی و با شمشیر میزنیشون، خیلی کمک میکنه.

در مورد سوال دومت هم، توی سفینه‌ـت یه در جدید باز شده که تاریکه تاریکه توش و یه دیوایسی هستش که وقتی میری جلوش و مثلث رو میزنی، میارتت توی Biome اول بازی.

ممنون
در کل من پولامو خرج آدم فضایی و خون میکردم هیچ وقت به چرخ دنده نرسید :D

بعد از اینکه توی سفینه رفتیم اول بازی ، دوباره میشه برگشت همونجا (شایدم باز از توی سفینه بشه برگشت):D
خواهش میکنم :D

ببین، اگه کل نقشه رو خوب بگردی و همه دشمنا رو بُکشی مطمئن باش به اندازه کافی Obolite پیدا میکنی. بذار یه چیزی بگم بهت، شاید از دیدت پنهان مونده باشه. یکی اینکه توی بازی کلی مجسمه هستش که اونایی که چشمشون زرد رنگه رو اگه بِشکَنی، بهت Obolite میده. دوم اینکه وقتی وارد یه اتاق میشه و همه چیز رو میکُشی و همه چیز رو برمیداری، خوب همه جا رو نگاه کن (بیشتر زیر پای مجسمه هایی که از دید پنهان هستن) میبینی که یه هاله کوچیک سفید رنگ وجود داره (نه همیشه ها) وقتی که بری روشون وایستی، تِلپورتت میکنه به یه اتاق نامعلومی که به صورت رندوم توش یا صندوق پیدا میکنی یا یه مبارزه با دشمن خیلی قوی (اصطلاحا بهشون میگن malformed) یا کلی چیزای رندوم دیگه که یکی از این اتاق رندوما روی زمین کلی Obolite ریخته توی یه مدت زمان کوتاهی ناپدید میشه و اگه سریع باشی میتونی جمعشون کنی :D

PS: ببین یه چیز دیگه :D من یه کار دیگه ای که میکردم که همون اول Oboliteهام زیاد بشه این بود که اون اون چیزایی که باید با شمشیرت بزنیشون که بهت 50 تا اینطورا Obolite میده (Obolite Chunk) منظورمه، از اینا:

Returnal_20210430150205-scaled.jpg

من توی Biomeهای 1 و 2 اون حالت Malignent ـشون رو هم میزدم. اونایی که بنفش هستن و وقتی میشکونیشون بهت یه malfunction میده، منظورم از اوناست. چون malfunction های اولی خیلی آسون برطرف میشن و اینجوری هم Oboliteهات زیاد میشه. بعضی وقتا هم که خوش شانس باشی اصلا malfunction نمیگیری :D

سوال دومت هم، بله. اگه دوباره ازش استفاده کنی، میبرتت Biome 4 :D

آخرین ویرایش:
البته وقتی زیاد بازی کنید و در بیشتر مواقع Etherتون رو ۳۰ باشه، راحت میتونید چست‌ها یا هر چیزی که ملیگنت هستش رو کلین کنید و بدون دریافت هیچ ملفانکشنی ازشون استفاده کنید. قبلا گفتم ولی الانم بگم برای کسایی که احیانا در جریان نیست. نهایت Ether که میتونید نگه دارید ۳۰تا هستش. پس از خرج کردنشون ترسی نداشته باشید
در کل من پولامو خرج آدم فضایی و خون میکردم هیچ وقت به چرخ دنده نرسید

قبل ازینکه بازی رو تموم کنی کاملا طبیعیه این حرکت برای اینکه ریسک مُردن رو کم کنی و راحتر بتونی بازی رو تموم کنی. از الان به بعد احتمال خیلی زیاد راحتر بازی میکنی و سعی میکنی چیزای جدید رو بیشتر امتحان کنی. اولین بار که وارد بایوم آخر شدی چه حسی داشتی؟ :D

نمیدونم با هدفون بازی میکنید یا نه ولی من خودم بار اول وارد بایوم آخر شدم به معنای واقعی حس تنهایی و سکوت مطلق رو تجربه کردم. واقعا حس عجیبی بود و به بهترین شکل تونستن منتقل کنن اون چیزی که مد نظرشون بوده‌. بگذریم که واقعا بایوم ترسناکی هستش و انمی‌های الیتی که میبینیم خیلی وحشین و بار اول که میبینشون حسابی از خجالتت درمیان.

عاقا من دیشب داشتم بازی میکردم دنبال اون شیش تیکه خورشید بودم که بتونم پایان اصلی رو برم
خلاصه یه جا دیدم هر کیو میکشم خون خودم پر میشه خیلی حال میداد ، میخواستم ببینم چی باید بخرم شکلش و اسمش چیه من اتفاقی برداشته بودم :D

Phantom Limb بوده که ۱۰٪ شانس این هست که بعد از هر کیل مقداری از هلثت ریکاور شه. خود اسلحه کارباین هم یه تریت برای هیل شدن داره که ترکیب این ۲تا چیز جالبی میشه :D

Phantom Limb بوده که ۱۰٪ شانس این هست که بعد از هر کیل مقداری از هلثت ریکاور شه. خود اسلحه کارباین هم یه تریت برای هیل شدن داره که ترکیب این ۲تا چیز جالبی میشه :D
دقیقا، این دوتا قشنگ god mode میکنه بازی رو انگار. اون اسلحه کارباین واقعا خوبه. تریتِ هاردِندش هم خیلی خوفناکه. یه چیزِ دیگه هم هست، الان اسمش یادم نیست، که اگر میداشتیش، هر موقع که یه resin برمیداشتی، بهت یه شیلد میداد. قشنگ دیگه میرفتی بالا سر دشمنا یه گوگولی بهشون میگفتی و میترکوندیشون اینجوری :D

اسمش یادم اومد :D فکر کنم resinous shield بود اگه اشتباه نکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or