PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
آقااااااا! این باس سوم چقد خوف بود! معرکه! عالی! تماشایی! اصلا نمی دونم! خیلی خوب بود!
عزیزان اگه با Proficiency و Integrity بالا برین خیلی راحتتر و بدون دغدغه می تونین بزنیدش! ولی هول نکنین و تند تند دنبال این نباشین بهش دمج بدین. اول dash! بعد damage!

هیشکی مثه شما دوستان منو درک نمیکنه. از سختی این بازی به همسرم یا دوستم میگم، میگن خب بازی نکن!
اینجا میگم، همه تشویق میکنن که برو تا تهش.
ولی اومدم بگم از Biome 4 که میری 5 انگار سختی بازی از normal یهو میشه give me returnal! یکی نیس به سازنده های بازی بگه چه خبرتونه! چه خبرتونه!!!
واقعا سختی اش پشم افکن شده! اگر این روش استفاده از کلود نبود من احتمالا بیخیال شده بودم. چون فکر نمیکنم بتونم روزی فیکس ۲ ساعت وقت بذارم برم این بازیو. با این حال الان به تمام کسانی که این بازیو بدون استفاده از این روش تموم کردن و یا حتی بزرگانی که در دوران قبل از میلاد حاج اقا suspense تمومش کردن تبریک میگم. خداااایی کار سختیه.
یه چیزی! این ایتمهایی که تو ابه رو کی بالاخره میشه بریم برداریم؟

حالا باز یکم دیگه برم جلو میام از تجربه ام میگم.

چه روشیه؟ بگید ما هم بدونیم به چخ رفتم هی از اول رفتم :D
شما میتونی خارج از محیط درگیری دکمه اپشن دستتو بزنی و گزینه suspend cycle رو انتخاب کنی و با خیال راحت بازیو ببندی و بعدا برگردی که البته از بخش حرف مربوط به cloud ایشون من فکر میکنم منظورشون اینه که شما سیوت رو اپلود میکنی رو کلود (اگه پلاس داری) و اگه مردی سیو کلودت رو دانلود میکنی و دوباره میری :D به شخصه مخالف این روشم بنظرم جذابیت و هیجان و استرسی که ترس از مردن میده به بازی خیلی بیشتره تا این که بگی خب بمیرمم هم مهم نی سیو رو دانلود میکنم!
هیشکی مثه شما دوستان منو درک نمیکنه. از سختی این بازی به همسرم یا دوستم میگم، میگن خب بازی نکن!
ولی اومدم بگم از Biome 4 که میری 5 انگار سختی بازی از normal یهو میشه give me returnal! یکی نیس به سازنده های بازی بگه چه خبرتونه! چه خبرتونه!!!
واقعا سختی اش پشم افکن شده! اگر این روش استفاده از کلود نبود من احتمالا بیخیال شده بودم. چون فکر نمیکنم بتونم روزی فیکس ۲ ساعت وقت بذارم برم این بازیو. با این حال الان به تمام کسانی که این بازیو بدون استفاده از این روش تموم کردن و یا حتی بزرگانی که در دوران قبل از میلاد حاج اقا suspense تمومش کردن تبریک میگم. خداااایی کار سختیه.

بایوم 5 رو تموم کنین ابیلیتی Hadal Ballasts رو میگیرن بعد راحت میتونین داخل اب ها برید

آخرین ویرایش:

پیشنهاد :-"
به جای استفاده از این روشی که گفتی، همون سلاح Hollow Seeker رو بردار:-"
تقریبا دیگه دشمنی وجود نداره اذیت کنه:D
یه کوچولو هم تمرین روی جاخالی دادن:-"

تا اینجای بازی این سلاح دیگه باز شده فکر کنم :D

• Like
Reactions: EL-BARTO
پیشنهاد :-"
به جای استفاده از این روشی که گفتی، همون سلاح Hollow Seeker رو بردار:-"
تقریبا دیگه دشمنی وجود نداره اذیت کنه:D
یه کوچولو هم تمرین روی جاخالی دادن:-"

تا اینجای بازی این سلاح دیگه باز شده فکر کنم :D
دقیقا با همون میرم. اما یکم سن که بره بالا رفلکس هم دیر انجام میشه. منم یکم هول کنم تمومه. سریع به قول دوستمون به چوخ میرم.

منم امروز موفق شدم Nemesis رو زدم
در دومین تلاشم
واقعا برای خودم باورنکردنیه
هر باسی رو که میزنم میام اینجا خبر میدم
چون کس دیگه ای رو ندارم که بتونم این موفقیت بزرگ رو باهاش در میون بذارم 😂
الان دیگه راحت میتونم بگم ریترنال بهترین بازی ای هست که روی PS5 بازی کردم

دوستان چجور میشه رفت به این سکوهایی که نور نارنجی کوچیک داره ؟
الان بایوم 2 هستم لازم هست بایوم 1 رو باز برم؟بخاطر بیشتر شدن لول میگم

دوستان چجور میشه رفت به این سکوهایی که نور نارنجی کوچیک داره ؟
الان بایوم 2 هستم لازم هست بایوم 1 رو باز برم؟بخاطر بیشتر شدن لول میگم

بری بهتره. تا جایی که حال میکنی تو بایوم اول بچرخ خرتو پرت جمع کن و چیزایی که لازمه بخر بعد برو بایوم بعدی. هم بازی میکنی لذتشو میبری هم اینکه با دست پر میری بایوم دوم.

• Like
Reactions: db07
سلام همه
تموم شد! و ناراحتم که تموم شد!
Tower of ... رو رفتم جذابه و همزمان که آدرنالین سلین بالا میره آدرنالین ما هم بالا میره!
مرسی از همه شما که راهنمایی کردین و توضیح دادین و تجربیات خودتون در اختیار من گذاشتین.
عمری باقی باشه میرم سراغ Ghost of Tsushima و منو از این به بعد در اون فروم می بینید! :D

سلام همه
Tower of ... رو رفتم جذابه و همزمان که آدرنالین سلین بالا میره آدرنالین ما هم بالا میره!
مرسی از همه شما که راهنمایی کردین و توضیح دادین و تجربیات خودتون در اختیار من گذاشتین.
عمری باقی باشه میرم سراغ Ghost of Tsushima و منو از این به بعد در اون فروم می بینید! :D
مبارکت باشه
یه سؤال، پلت کردن این بازی خیلی سخته؟
چون کالکتیبلا و برخی از Scout Log ها طبق چیزی که تو یوتیوب میبینم پیداشون نمیکنم
البته منم تازه بازیو شروع کردم و تازه از خونه اولی که اول شخص میشه دیدن کردم..

• Like
Reactions: oldgamer2
سلام همه
بیشتر نگهت نداریم اینجا؟ :-"
بازی هنوز یک پایان اصلی هم داره:-" که فکر کنم دوبار دیگه حداقل باید بریش:D
اول باید 6تا آیتم پیدا کنی(هر منطقه یک آیتم)
بعد بری خونه...
و بعدش بری باس آخر رو بزنی باز:-" (این خط آخر رو هنوز خودم نرفتم فقط با توجه به اتفاقاتی که افتاد، حس میکنم چنین هست :D )

مبارکت باشه
یه سؤال، پلت کردن این بازی خیلی سخته؟
چون کالکتیبلا و برخی از Scout Log ها طبق چیزی که تو یوتیوب میبینم پیداشون نمیکنم
البته منم تازه بازیو شروع کردم و تازه از خونه اولی که اول شخص میشه دیدن کردم..
فعلا فکر این چیزا نباشه، چون اصلا خیلی بخشا رو نمیتونی بری، تا وقتی که یک سری آیتم ها رو در طول داستان بگیری

و اینکه... به خاطر ذات رندوم بودنه اتاق های بازی، اون سنگ نوشته ها و لاگ ها ممکنه چندین بار طول بکشه که به همشون بر بخوری:-"
من فعلا مرحله 1 و 6 تکمیل شده برام، بقیه یکی مراحل یکی دو آیتم موندم که خدا داند کی بهشون برمیخورم...
جز طبقه 2 که فکر کنم 8تا سنگ نوشته مونده فقط:)) و خدا داند چندتا فایل صوتی:D

در مورد سختیش...بستگی داره...به نظر من مناسبه...
جدا از اینکه اگر بتونی بخش داستانی رو بری، بازی کار چالش برانگیز و عجیبی ازت نمیخواد! حتی توی Survival هم فکر نکنم بخواد(اونجا هم یه سری آیتم برای بخش داستانی باید یافت، که نمیدونم رندومه یا راید تا طبقه خاصی رفت:-" و عجله ای هم برای تموم کردنش ندارم، نرفتم ببینم حکمتش چیه:دی )

ولی کلا بعد از تجربه بخش Survival ، برگشتن به بخش داستانی سخته:)) اون اکشن خالص رو نداره:(

و اگر تو دو سه روز آینده تمومس نکنم، احتمالا اوضاع بد میشه و ممکنه حتی یکی دو ماه این وسط وقفه بیفته:-"

@Akiba
بودن که هستم و پیامهای شما دوستان رو میخونم، اما فکر نکنم دیگه بخوام دوباره برم. کلا بازی تموم میکنم میرم سراغ بعدی.
@reza_meybod
من اصلا هیچ بازیو پلات نمیکنم. و در جریان این هم نیستم چقدر سخته پلات کردنش. چیزی که توی کامنت های دوستان خوندم این بوده که زمانبر هستش تا اینکه سخت باشه!

• Like
Reactions: reza_meybod

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or