PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
بین بایوم ها نمیشه سویچ کرد؟ نمیشه از دو بریم یک؟
بایوم ۲ رو میشه با تفنگ هندگان هم شروع کرد؟ ضعیف نبست خیلی برای شروع و همه جی صفر؟ یا بهتره بایوم یک رو حتما فارم کرد بعد بریم دو؟

بهتره بایوم ۱ رو فارم کنی قوی بشی بعد بری سراغ ۲ تا وقتی که بازیت خوب بشه و حس کنی که میشه یه راست رفت سراغ ۲. من خودم همیشه فارم میکردم چون گیم‌پلی بازی شدیدا واسم لذتبخش بود. همون ابتدای بایوم ۲ یه آیتم بهت میده که پروفیشنسی اسلحه میشه ۵ و مشکلی واسه دمیج دادن نخواهی داشت. و اینکه نمیشه برگشت عقب

• Like
Reactions: Frozen Flame
من خودم همیشه فارم میکردم چون گیم‌پلی بازی شدیدا واسم لذتبخش بود.
در تایید این جمله ـت (چون من هم به شدت همین حس رو دارم) باید بگم که من میخواستم بازی رو plat کنم (اصلا اهل plat کردن و این حرفا نیستم مگر اینکه بازی ای رو خیلی زیاد دوست داشته باشم :D ) بعد الان فقط Surveyـه Biome 2 مونده و 6. برای Biome 2 یه دونه Xenoglyph مونده که بگیرم و تقریبا یه هفته درگیرش بودم و هنوزم نگرفتمش البته :| هر دفعه که run جدید شروع میکنم، اینجوریم که: "دانیال، ایندفعه مسقیم میری Biome 2. تویmap نمیچرخیا، یه راست میری Biome 2" بعدش به خودم میام میبینم اصلا درگیر شدم و اصلا از دلم نمیاد تا map رو کامل نکنم، برم Biome 2 :D :)) :-" چرا اینقدر خوبه این بازی!!!!؟؟؟ :D

در تایید این جمله ـت (چون من هم به شدت همین حس رو دارم) باید بگم که من میخواستم بازی رو plat کنم (اصلا اهل plat کردن و این حرفا نیستم مگر اینکه بازی ای رو خیلی زیاد دوست داشته باشم :D ) بعد الان فقط Surveyـه Biome 2 مونده و 6. برای Biome 2 یه دونه Xenoglyph مونده که بگیرم و تقریبا یه هفته درگیرش بودم و هنوزم نگرفتمش البته :| هر دفعه که run جدید شروع میکنم، اینجوریم که: "دانیال، ایندفعه مسقیم میری Biome 2. تویmap نمیچرخیا، یه راست میری Biome 2" بعدش به خودم میام میبینم اصلا درگیر شدم و اصلا از دلم نمیاد تا map رو کامل نکنم، برم Biome 2 :D :)) :-" چرا اینقدر خوبه این بازی!!!!؟؟؟ :D
منم تا همه جا رو شخم نزنم نمیرم بیوم بعدی.اون اولم میرم قسمت آنلاینش تا ۵ تا ether رو بگیرم. جو بازی اونقدر سنگینه که هر چقدر خودتو تجهیز میکنی باز تن و بدنت میلرزه بری سراغ باس بعدی 🤒 ولی ترسش از اون ترساییه که حس خوبی بهت میده

منم تا همه جا رو شخم نزنم نمیرم بیوم بعدی.اون اولم میرم قسمت آنلاینش تا ۵ تا ether رو بگیرم. جو بازی اونقدر سنگینه که هر چقدر خودتو تجهیز میکنی باز تن و بدنت میلرزه بری سراغ باس بعدی 🤒 ولی ترسش از اون ترساییه که حس خوبی بهت میده
هووومممم... من دیگه اون challeng هاشو نمیرم. چون همه biome ها رو میرم و با زدن هر Boss یه 5 تا Ether میده، همیشه 30 تا Ether رو دارم. خیلی وقتا هم چیزی رو cleanse نمیکنم :)) با زانو میرم تو دلِ malfunction :)) ولی در مورد ترس....... فقط Biome 6. اصلا هر چی غم و اندوه و دیپرِشنه، میشینه رو دلم :( از اون هشت پا ها هم به شدت، به شدت میترسم :D

• Like
Reactions: NaViiDii
هووومممم... من دیگه اون challeng هاشو نمیرم. چون همه biome ها رو میرم و با زدن هر Boss یه 5 تا Ether میده، همیشه 30 تا Ether رو دارم. خیلی وقتا هم چیزی رو cleanse نمیکنم :)) با زانو میرم تو دلِ malfunction :)) ولی در مورد ترس....... فقط Biome 6. اصلا هر چی غم و اندوه و دیپرِشنه، میشینه رو دلم :( از اون هشت پا ها هم به شدت، به شدت میترسم :D
اون هشت پاها رو که نگو.بعضیاشون از باس اصلی هم سختترن.چن بار از جاهایی که نور زرد دارن و میری روش یهو میریزن و میفتی تو زیر زمین با این شونصد پاها فیس تو فیس شدم نامرد هر چی داشتم و نداشتم ازم گرفتن.عین شیلنگ آب سمتت شلیک میکنه، دشم فایده نداره برا جاخالی دادن

• Like

قشنگ میفهمم چی میگی چون من خودم چندتا سایفر که مونده بور از بایوم ۲ و ۵ بود و خیلی هم طول کشید تا به دستشون بیارم چون بازی رندوم جنریت هست ممکنه چندبار بری و آیتم مورد نظر رو اصن تو مپ میاره. ولی شروع میکردم بایوم ۱ یا ۴ رو قشنگ شخم میزدم وارد بایوم ۲ یا ۵ میشدم ولی چیزی که میخواستم رو نمیگرفتم اما بازم از بازی خارج نمیشدم و میرفتم داخل بایوم ۳ یا ۶ و بازی رو تموم میکردم :)) دقیقا هم هر بار میگفتم دیگه این سری اگه نگرفتمشون ریست میکنم دوباره از اول میرم ولی همچنان همون آش و همون کاسه! اصلا واسم تکراری و خسته کننده نمیشد و به جاش سعی میکردم سلاحایی که کمتر ازشون استفاده کردم رو بردارم و با پرکای مختلف تستشون کنم ببینم چطوریاس! تنها سلاح بازی که اصلا تو کَتم نرفت و نتونستم درکش کنم، Coilspine Shredder بود! خلاصه که چیز عجیبیه این بازی

هووومممم... من دیگه اون challeng هاشو نمیرم. چون همه biome ها رو میرم و با زدن هر Boss یه 5 تا Ether میده، همیشه 30 تا Ether رو دارم. خیلی وقتا هم چیزی رو cleanse نمیکنم
:))
با زانو میرم تو دلِ malfunction
:))
ولی در مورد ترس....... فقط Biome 6. اصلا هر چی غم و اندوه و دیپرِشنه، میشینه رو دلم
:(
از اون هشت پا ها هم به شدت، به شدت میترسم

برای اولین بار توی بایوم ۶ به یه دری میرسی که قفله و یک عدد Typhonops جلوشه و باید بزنیش. عجب کابوسی بود لعنتی! چند بار پیش اومد ۳ ۴تا ازین میفتادن دنبالم و هر چی بیشتر فرار میکردم تعداد انمی‌ها بیشتر میشد :D بایوم آخر واقعا دنیای عجیبی داره

آخرین ویرایش:
  • Like
این جریان suite signal detectionچیه. تا انالیزش میکنی تبدیل میشه به یه اژدرزاپاتای قوی. تا بکشیش کلی جونتو میبره. به نظرتون اصلا ارزش مانور روش داره یا مثل مالفاکشن ها. کلا ندید بگیری بهتره

ی
بعضیاشون از باس اصلی هم سختترن
دقیقااااا. به طور کلی به نظرم Bossهای این بازی اصلا سخت نیستن وقتی بدونی چجوری باید بزنیشون. اون Biome 5 که خودش کلا یه Bossفایتیه برای خودش 😁
قشنگ میفهمم چی میگی چون من خودم چندتا سایفر که مونده بور از بایوم ۲ و ۵ بود و خیلی هم طول کشید تا به دستشون بیارم چون بازی رندوم جنریت هست ممکنه چندبار بری و آیتم مورد نظر رو اصن تو مپ میاره. ولی شروع میکردم بایوم ۱ یا ۴ رو قشنگ شخم میزدم وارد بایوم ۲ یا ۵ میشدم ولی چیزی که میخواستم رو نمیگرفتم اما بازم از بازی خارج نمیشدم و میرفتم داخل بایوم ۳ یا ۶ و بازی رو تموم میکردم :)) دقیقا هم هر بار میگفتم دیگه این سری اگه نگرفتمشون ریست میکنم دوباره از اول میرم ولی همچنان همون آش و همون کاسه! اصلا واسم تکراری و خسته کننده نمیشد و به جاش سعی میکردم سلاحایی که کمتر ازشون استفاده کردم رو بردارم و با پرکای مختلف تستشون کنم ببینم چطوریاس! تنها سلاح بازی که اصلا تو کَتم نرفت و نتونستم درکش کنم، Coilspine Shredder بود! خلاصه که چیز عجیبیه این بازی
تقریبا با همه چیز این پستت شدیدا موافقم مخصوصا اون بخش آخر که خودمم این کارو میکنم. امتحان کردن همه سلاح‌های بازی. اما favoriteهای من فقط Hollow Seeker و Carbineهه. اصلا این دوتا با اون perkهای وحشیشون واقعا unstoppable میشن.
Typhonops
این Typhonops حالت malformed ش واقعا فاجعه ست. البته همه دشمنا حالت malformed شون واقعا اذیت میکنن.
این جریان suite signal detectionچیه. تا انالیزش میکنی تبدیل میشه به یه اژدرزاپاتای قوی. تا بکشیش کلی جونتو میبره. به نظرتون اصلا ارزش مانور روش داره یا مثل مالفاکشن ها. کلا ندید بگیری بهتره
اژدرزاپاتااااااا 🤣🤣🤣 وای خیلی خوب بود 🤣🤣
ببین اینا همون ماهایی هستیم که جان به جان آفرین تسلیم کردیم. در واقع playerهای دیگه‌ن. بعضیاشون تبدیل به همپن اژدرزاپاتا میشن. بعضیاشونم که اسکن میکنی تبدیل به حالت malformed یه دشمن سخت میشن که در واقع وقتی انتقام ماها رو ازشون میگیری، بهت یه reward میده با 5 - 6 تا Ether.
میتونی هم خودت Ether بدی و scavenge کنیشون.

ولی برو انتقام ماها رو بگیر 😁

این اتفاق فقط تو حالت آنلاین میافته.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destro and NaViiDii

اینا پلیرایی هستن که اونجا مردن و میتونی باهاشون مبارزه کنی تا ریوارد بگیری یا اون یکی گزینه رو انتخاب کنی و یکم Ether بگیری فکر کنم ولی کلا ارزش ندارن. من هیچوقت چیز درست حسابی ازشون گیرم نیمد. ملفانکشن هم بیخیال شو کلا. بچسب به همون پاراسایت

• Like
صرفا از لحاظ کش اومدن نوار هلث. نمیدونم بازم کش میاد یانه
View attachment 231102

اگه هر ۳تا بایوم رو شخم بزنی به تهش میرسی. خیلی حس خوبیه :D میبینم که یکی از بهترین آرتیفکتای بازی هم داری. هر ۲تا فرگمنت هلث بارتو زیاد میکنه :D

Screenshot_20211108-105842_Gallery.jpg

• Like
Reactions: milin3m
اگه هر ۳تا بایوم رو شخم بزنی به تهش میرسی. خیلی حس خوبیه :D میبینم که یکی از بهترین آرتیفکتای بازی هم داری. هر ۲تا فرگمنت هلث بارتو زیاد میکنه :D

View attachment 231110
فعلا ک رفتم biome ۴. همه ارتیفکت ها رو ازم گرفت و جونمم اورد از اول

این بازی the persistence هم که این ماه برای پلاس رایگان شده خیلی شبیه به ریترنال البته با سطح بسیار پایین تر هستش .توی یه سفینه فضایی بیدار میشید و هر دفعه میمیرید دوباره از اول شروع میشه و اپگرید سلاح و ارمور و... داره.کلا خیلی شبیه هست یه تست بزنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or