PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
خب یه آپ تاپیک بدیم هم تاپیک زنده بشه هم شاید به درد کسایی بخوره که میخوان این عنوان رو تجربه کنن
بعد از حدود 17ساعت بازی کردن بازی رو تموم کردم که تجربمو به صورت خلاصه دوست دارم با شما دوستان عزیز به اشتراک بزارم.
اول از همه چی میرم سراغ گیمپلی، یکی از ناب ترین گیمپلی های حداقل میگم 10 سال اخیر رو این بازی داره (البته در این سبک) خلاصه و مفیدش یجورایی منو یاد عنوان Lost planet میندازه از طرفی سرعت و جذابیت و هیجان فوق العاده بالایی داره که یجورایی شبیه Doom میشه کلا ترکیبی از اینارو باهم در نظر بگیرید دو برابرش کنید میشه بازی ریترنال!
اکشن بازی بسیار گیرا و نفس گیره، یکی از بازی هایی هست که مردن هم توش لذت داره و به لطف اس اس دی سریع PS5 هیچ صفحه ی لودینگی مشاهده نمی کنید و بلافاصله بعد از مردن بازی شروع میشه که واقعا لذت بخشه. تنوع سلاح ها و استفاده از ویژگی های دسته از نقاط قوت بازی و به ویژه شوتینگ عالی بازی در این تجربه نقش اساسی داره! حتی آیتم جمع کردن تو این بازی به شما حال میده دلیل اصلی این موضوع هم فقط و فقط کنترلر دوال سنس هست که موقع جذب آیتم ها دقیقا حس اونا رو لمس میکنی...
بخش بعدی که به شدت منو جذب کرد تنوع دشمن ها و بخصوص باس فایت هاست که اصلا انتظار همچین باس فایت هایی رو از این استدیو نداشتم و اینکه هر باس سه فاز داره و هر فاز سخت تر و هیجان انگیز تر میشه! با مردنتون به راحتی میگم بعد از چند ساعت بازی کردن باعث میشه زانو بزنید و از اینکه تمام تلاش هاتون به هدر رفته حسرت بخورید و در عین ناباوری دوباره شدیدا دوست دارید با قدرت بازی رو از نو شروع کنید! در کل به بخش گیمپلی نمیتونم ایرادی بگیرم! در یه کلام گیرا، جذاب و لذتبخش!
بخش بعدی صداگذاری و موسیقی متن بازی هست، استفاده از سمپل های فوق العاده با کیفیت که تجربه اونا رو حتما با هدست سه بعدی بهتون پیشنهاد میکنم، موسیقی متن کاملا با فضای بازی همخونی داره و واقعا حس عجیب و رمزآلود بودن بازی رو انتقال میده شبیه موسیقی فیلم Arrival هست دقیقا همون حس رو داره و واقعا عالی کار شده.
بخش بعدی گرافیک بازی هست که نمره خوبی میگیره ولی میتونه بهتر باشه به نظر من، ولی بخش جذاب و دیدنی اون برمیگرده به طراحی نورها بخصوص شلیک دشمن ها و گرافیک ذرات که واقعا دیدنی هستند بخش گرافیک هنری بازی هم خیلی خوب کار شده و حس بودن در سیاره ای بیگانه رو کاملا منتقل می کنه.
داستان بازی عجیب و در عین حال جذاب و رازآلود هست که مجبورتون میکنه تا آخر بازی رو ادامه بدید تا بتونید با هر بار تموم کردن بخشی از بازی ابعاد جدید از داستان بازی رو کشف کنید، کات سین ها در این بازی کم هستند که به نظر من میتونست بیشتر باشه ولی در کل ایراد زیادی نمیشه گرفت.
جمع بندی:
اگه دنبال لذت واقعی از گیمپلی هستید و چاشنی سختی و چالش رو دوست دارید حتما این بازی رو تجربه کنید و به هیچ عنوان از دستش ندید یکی از بهترین تجربه های سبک rough like هست که کمتر بهش پرداخته شده و مخاطبین کمتری داره ولی به شدت جذاب و نفس گیر و لذت بخشه در آخر بگم که واقعا خوشحالم که سونی استدیو Housemarque رو به لیست استدیوهای خودش اضافه کرد واقعا تیم خلاق و خوبی هستند که البته این بازی اولین تجربه AAA اونا بود که کاملا سربلند ازش بیرون اومدند. ممنون از اینکه وقت گذاشتید امیدوارم مفید واقع شده باشه.

به‌به کواپ کمپین و اندلس تاور! واقعا نیاز داشت به هر ۲تای اینا
خیلی منتظر بودم dlc رونمایی کنن تا دوباره برگردم سراغ بازی
اسلحه‌ی جدیدم شدیدا خفن بود!! آخرای تریلر هم چندتا سکانس نشون دادن عین وقتایی بود که وارد خونه میشد! باس جدید هم خیلی خوفناک بود
یعنی راحت ۲۲مارس اولویت برای من میشه ریترنال :D

چقدر اتمسفر سنگین و خفنی داره. از چیزی که انتظار داشتم خیلی بهتره
سیستمش که طبق معمول مورد‌های مشابه، اینطوریه که اتاق‌های مختلف رو خالی میکنید و همینطوری میرید بالا و به باس میرسید میکشیدش و همینطور ادامه میدید تا هرجا که بمیرید! سلاحای جدید که خودشون میگن Super Weapons یک بار مصرف هستن. میرن تو بخش آیتمای Consumable قرار میگیرن و هر جا که لازم داشتید ازشون استفاده میکنید و بعدم از بین میرن. اینطور که گفتن تعداد خیلی زیادی ازینا توی بازی خواهیم دید. اینی که نشون دادن اسمش "دیسکورجر" بود و خیلی طراحی خفنی داشت. این نوع سلاحا قدرت خیلی زیادی دارن پس بهتره بدونین که کی ازشون استفاده کنید چون فقط چند ثانیه فرصت دارید! یه سری انمی موقتا سفید رنگ هستن توی بعضی اتاقا و اگه به موقع بزنیدشون یه پورتال باز میشه و شما تلپورت میشید به مکان رندوم. حالا میتونه اونجا آیتم و چست باشه با چیزای دیگه! در کل واسه توصیفش از لفظ ریسک/ریوارد استفاده کردن. هر چی هم بالاتر برید بازی سختر و شلوغ‌تر میشه. پیشروی شما باعث فعال شدن یه تخت میشه که حکم همون خونه توی بازی اصلی رو داره. وقتی باهاش اینترکت کنید وارد مکان دیگه‌ای میشید. لور و داستان جدیدی اضافه کردن. اینکه شما بازی رو تموم کرده باشید یا نه، توی دیالوگای سلین وقتی وارد تاور میشه، تاثیر داره. خیلی خیلی منتظریم برای ۲۲ مارچ :D
یه چیزی هم در مورد کواپ برای دوستانی که ممکنه ندونن. حتما لازم نیس با دوستتون بازی کنید. بازی حالت سرچ و مچ‌میکینگ داره. چه برای کمک کردن چه دریافت کمک میتونید به راحتی پلیر پیدا کنید.

خب بالاخره فرصت شد بشینم پای تاور آو سیسیفوس و یه لذت اساسی ببرم
بازگشت به ریترنال خیلی خوبه همیشه. اینقدر که این بازی گیم‌پلی درگیر کننده و جذاب و بی‌نظیری داره. توی این بخش ویپن پروفیشنسی از لول ۳۰ به ۴۵ افزایش پیدا کرده. هر Phase دارای ۲۰تا Room هستش که بیستمی باس هستش. وقتی باس رو بزنید یه ملفانکشن به طور دائمی بهتون میده و هیچ راهی ندارید تا از شرشون خلاص بشید و باید دعا کنید خیلی بازی خراب کن نباشن :D اتاقای مختلفی وجود داره. با انمی مبارزه میکنید یا چست و آیتم میاد براتون یا یه در قفل یا اتاقی پر از ترپ که میتونید از توش چیزای خوبی به دست بیارید اما ممکنه دمیج بخورید و ... . بعضی اتاقا خیلی کوچیک و شدیدا شلوغن و به معنای واقعی حرکت توشون و دمیج نخوردن خیلی سخته. هر چی جلوتر برید بازی سختر میشه و خیلی هم سختر میشه. من به جایی که رسیدم و مُردم، با ۲تا تیر شتک شدم! هلث بارم کامل کِش اومده بود اما هیچی اهمیتی نداشت و با ۲تا هیت به فنا رفتم :D خلاصه که اگه بازی رو دارید اصلا از دست ندید این آپدیت رو. کواپ رو هنو تست نکردم چون تازه الان تونستم به سرور وصل بشم

اینم اولین تلاش من توی این مود
Screenshot_20220323-213616_Gallery.jpg

اینم یه کلیپ از بازی خودم برای نشون دادن Disgorger و قدرت وحشتناکشون!

@Grey Warden
حجم آپدیت ۱۷گیگ بود برای من

خب بالاخره فرصت شد بشینم پای تاور آو سیسیفوس و یه لذت اساسی ببرم
بازگشت به ریترنال خیلی خوبه همیشه. اینقدر که این بازی گیم‌پلی درگیر کننده و جذاب و بی‌نظیری داره. توی این بخش ویپن پروفیشنسی از لول ۳۰ به ۴۵ افزایش پیدا کرده. هر Phase دارای ۲۰تا Room هستش که بیستمی باس هستش. وقتی باس رو بزنید یه ملفانکشن به طور دائمی بهتون میده و هیچ راهی ندارید تا از شرشون خلاص بشید و باید دعا کنید خیلی بازی خراب کن نباشن :D اتاقای مختلفی وجود داره. با انمی مبارزه میکنید یا چست و آیتم میاد براتون یا یه در قفل یا اتاقی پر از ترپ که میتونید از توش چیزای خوبی به دست بیارید اما ممکنه دمیج بخورید و ... . بعضی اتاقا خیلی کوچیک و شدیدا شلوغن و به معنای واقعی حرکت توشون و دمیج نخوردن خیلی سخته. هر چی جلوتر برید بازی سختر میشه و خیلی هم سختر میشه. من به جایی که رسیدم و مُردم، با ۲تا تیر شتک شدم! هلث بارم کامل کِش اومده بود اما هیچی اهمیتی نداشت و با ۲تا هیت به فنا رفتم :D خلاصه که اگه بازی رو دارید اصلا از دست ندید این آپدیت رو. کواپ رو هنو تست نکردم چون تازه الان تونستم به سرور وصل بشم

اینم اولین تلاش من توی این مود
View attachment 249876

اینم یه کلیپ از بازی خودم برای نشون دادن Disgorger و قدرت وحشتناکشون!

@Grey Warden
حجم آپدیت ۱۷گیگ بود برای من
سلام و درود، ممنون که تجربه ی بازیت رو با ما شیر کردی، منم شدیدا منتظرم تا بازیش کنم باز، الان الدن رینگ تموم بشه مستقیم میرم سراغش، گیم پلی بازی یکی از بهترین شوتر هاست، یه روگلایک شاهکار

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

خب تجربه اول کواپم هیچ فرقی با سینگل نداشت. لامذهب همش میمرد باید میرفتم ریوایوش میکردم :D دیگه وقتی به نمسیس رسیدیم بیخیالش شدم خودم تنها باس رو زدم. ۶بار سر نمسیس بنده خدارو ریوایو کردم زیر ۵ثانیه باز دان میشد. به هر حال امیدوار با اتمام اکت اول انگیزه بگیره بشینه حسابی بازی کنه :D

چقدر بازیه تمیز و خوش دستیه. حقیقتا انتظار این همه انسجام و شیک بودن رو ازین بازی نداشتم. در هر اجرا راحت دو سه ساعت میخکوب بازی ام.

سوالی داشتم در خصوص آیتم هایی که جمع میشه. تمام آیتم ها در هر اتاق (محوطه) هموناییه که رو نقشه هست درسته؟ ممکنه آیتمی باشه که رو نقشه نباشه؟

چقدر بازیه تمیز و خوش دستیه. حقیقتا انتظار این همه انسجام و شیک بودن رو ازین بازی نداشتم. در هر اجرا راحت دو سه ساعت میخکوب بازی ام.

سوالی داشتم در خصوص آیتم هایی که جمع میشه. تمام آیتم ها در هر اتاق (محوطه) هموناییه که رو نقشه هست درسته؟ ممکنه آیتمی باشه که رو نقشه نباشه؟

نه همه چی روی مینی‌پی مشخصه. تمام آیتم‌ها و سایفرها که برای خوندن اون سنگ‌نوشته‌ها لازمه. فقط بعضی درها که قفل هستن آیتم پشتشون مشخص نی.

نه همه چی روی مینی‌پی مشخصه. تمام آیتم‌ها و سایفرها که برای خوندن اون سنگ‌نوشته‌ها لازمه. فقط بعضی درها که قفل هستن آیتم پشتشون مشخص نی.

میخوام بازی رو پلات کنم. نگران از دس دادن این سنک نوشته هام. چیز خاصی هست که ممکنه از دست بره در این مسیر؟ نمیخوام هی حواسم رو بدم به اینکه هر اتاقو زیرو رو کنم که مبادا چیزی باشه و برنداشتمش

میخوام بازی رو پلات کنم. نگران از دس دادن این سنک نوشته هام. چیز خاصی هست که ممکنه از دست بره در این مسیر؟ نمیخوام هی حواسم رو بدم به اینکه هر اتاقو زیرو رو کنم که مبادا چیزی باشه و برنداشتمش
اون سنگ نوشته ها ریجنریت میشن! ممکنه اصلا توی چندتا run باهاشون برخوردی نداشته باشی و اصلا نباشن. بعدش توی run مثلا هفتمت توی یکی از biome ها میرسی به یه اتاقی که تا الان ندیدیش و اونجا میتونی پیداشون کنی. اگر هم چیزی رو miss کنی، بعدا میتونی دوباره پیداش کنی!

• Like
Reactions: NaViiDii and DoReMi
لعنتی یه parasite‌ رو سلنا نصب شده بود که داج کردن رو با دیلی مواجه میکرد. من نمیدونستم. فکر کردم دکمه دایره دستم خراب شده :)) داشتم تو سایتا دنبال دسته میگشتم

• Smile
Reactions: masoud101

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or