PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
این بازی the persistence هم که این ماه برای پلاس رایگان شده خیلی شبیه به ریترنال البته با سطح بسیار پایین تر هستش .توی یه سفینه فضایی بیدار میشید و هر دفعه میمیرید دوباره از اول شروع میشه و اپگرید سلاح و ارمور و... داره.کلا خیلی شبیه هست یه تست بزنید

اتفاقا دانلودش کردم اما هنو نرفتم سراغش. مبارزاتش چطوریاس؟ فقط melee هستش یا سلاح گرمم داره؟

صرفا از لحاظ کش اومدن نوار هلث. نمیدونم بازم کش میاد یانه
بلی :D وقتی به تهش برسه، هم بازی خودش بهت میگه که Maximum Health Reached و هم این عکس رو نگاه کن (از بازی خودمه :-" ) اون گوشه پایین سمت چپ که برات mark کردم رو ببین. وقتی به تهش برسی، اون شکلی میشه:

Returnal.jpg

• Like
Reactions: milin3m
بلی :D وقتی به تهش برسه، هم بازی خودش بهت میگه که Maximum Health Reached و هم این عکس رو نگاه کن (از بازی خودمه :-" ) اون گوشه پایین سمت چپ که برات mark کردم رو ببین. وقتی به تهش برسی، اون شکلی میشه:

یه تروفی خوشگل هم میده

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

این پچ ۲ خیلی بمن یکی حال داد
علیرغم اینکه نیما راست می گفت و باهاش موافقم که نباید این تغییر suspend رو ایجاد می کردن، ولی پاسخگوئی شون به خواسته ی طرفدارها واقعاً برازنده بود.
برا من انگار یک بازی جدید شده، با خیال راحت هر وقت دلم بخواد میشینم و میرم، بعدشم ساسپند و دوباره از نو
اصلاً استرسی از روی شونم برداشته شد، لذتش ۱۰۰ چندان شده...

این بازی واقعا سخته یا واقعا سخته؟
چیتی چیزی نداره؟
صاف شدم !:((:((:((:((. هی بمیر هی از اول >:P.
بازیش واقعا سخته

حداقل مثل سبک سولز یه آپگرید میزاشتن health رو با مقدار بیشتر شروع میکردیم شاید بهتر میشد پیشرفت کرد.

این بازی واقعا سخته یا واقعا سخته؟
چیتی چیزی نداره؟
صاف شدم !:((:((:((:((. هی بمیر هی از اول >:P.
من الان بیوم ۵ رفتم،از بس به این رباتهای انتحاری فحش دادم دیگه توانی برام نمونده.خط خون رو با هزار مصیبت پر میکنی اونوقت یه بار با مسلسل میزنه بعدشم آخرای جونش خودشو بهت میکوبه اونم وسط درگیری و بلبشور

این پچ ۲ خیلی بمن یکی حال داد
علیرغم اینکه نیما راست می گفت و باهاش موافقم که نباید این تغییر suspend رو ایجاد می کردن، ولی پاسخگوئی شون به خواسته ی طرفدارها واقعاً برازنده بود.
برا من انگار یک بازی جدید شده، با خیال راحت هر وقت دلم بخواد میشینم و میرم، بعدشم ساسپند و دوباره از نو
اصلاً استرسی از روی شونم برداشته شد، لذتش ۱۰۰ چندان شده...
این اپدیت جدید میشه دقیق بگی چیکار کرده؟

این اپدیت جدید میشه دقیق بگی چیکار کرده؟

قبلا امکان اینکه بازی رو سیو کنی و خارج بشی نبود و باید یه سر تا آخر اکت میرفتی ولی الان میتونی هر جا که هستی بازی رو ساسپند کنی و دفعه بعد از همونجا ادامه بدی

• Like
Reactions: rezvideo and db07
سلام دوستان
کسی میتونه توضیح بده دقیقا تو بازی باید چیکار کرد و چی جمع کرد؟
من سر phrike مردم و همه چی پرید رفتم از اول~X( با اینکه یه بار تو مبارزه باهاش شکست خوردم ولی باز همونجا زنده شدم ولی فقط یه بار بود این قابلیت که تروفی second chance هم داد همون لحظه
احساس میکنم هربار که میمیرم دفعه بعد بازی سخت تر میشه

سلام دوستان
کسی میتونه توضیح بده دقیقا تو بازی باید چیکار کرد و چی جمع کرد؟
من سر phrike مردم و همه چی پرید رفتم از اول~X( با اینکه یه بار تو مبارزه باهاش شکست خوردم ولی باز همونجا زنده شدم ولی فقط یه بار بود این قابلیت که تروفی second chance هم داد همون لحظه
احساس میکنم هربار که میمیرم دفعه بعد بازی سخت تر میشه
دوست من هر بار بمیری تقریبا همه چیز رو از ذست میدی و از اول شروع میشه،
اینم که دوباره زنده شدی یه ایتم برداشته بودی به نام همون تروفی که داده،
البته اینم بگم بعد زدن باس بایوم اول یه شوتکارت باز میشه به بایوم دوم تا اگه نخوای بایوم اول رو دوباره کامل بری، مستقیم میبرتت بایوم دوم، ولی چون بازی سخته، اینطوریه که اگه مثلا بایوم 3 هستی، باید بایوم 1 و 2 رو کامل بری (بدون باس هاش) تا زورت به انمی های بایوم سه برسه،
ولی یکم بری و قلق کار دستت بیاد راحت تر میشه بازی برات،
یه نکته هم بگم که باس اول تقریبا سخت ترین باس هست و بعد از اون رسیدن به باس ها سخت هست نه خود باس ها

دوست من هر بار بمیری تقریبا همه چیز رو از ذست میدی و از اول شروع میشه،
اینم که دوباره زنده شدی یه ایتم برداشته بودی به نام همون تروفی که داده،
البته اینم بگم بعد زدن باس بایوم اول یه شوتکارت باز میشه به بایوم دوم تا اگه نخوای بایوم اول رو دوباره کامل بری، مستقیم میبرتت بایوم دوم، ولی چون بازی سخته، اینطوریه که اگه مثلا بایوم 3 هستی، باید بایوم 1 و 2 رو کامل بری (بدون باس هاش) تا زورت به انمی های بایوم سه برسه،
ولی یکم بری و قلق کار دستت بیاد راحت تر میشه بازی برات،
یه نکته هم بگم که باس اول تقریبا سخت ترین باس هست و بعد از اون رسیدن به باس ها سخت هست نه خود باس ها

ممنون از توضیحاتت
این اسلحه electropylom و چطور میشه پیدا کرد؟

ممنون از توضیحاتت
این اسلحه electropylom و چطور میشه پیدا کرد؟
جزو بهترین های بازیه این اسلحه، به صورت رندوم میده، البته هر بایومی که تموم کنی تعداد اسلحه ها بیشتر میشه و شانس به دست اوردن سلاح های خوب بیشتر میشه، کلا هر چقدر بیشتر بازی میکنی ایتم های بهتری آنلاک میشه و میاد تو چرخه بازی، واقعا چند تا ایتم داره که بازی رو خیلی راحت تر میکنه

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or