PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
دوستان من رسیدم وسطای biome 2 اون صحراهه. فقط یه پارازیت چسبید بهم ک نمیزاره health بردارم. لامصب همه اپگرید ها جون و تفنگ بالاس ولی میزان هلثم پایینه. این گلابیو چجور ریمو کنم نه دستگاهش هست نه خودش جدا میشه.
لوکیشن دستکاهش تو این مرحله خیلی فاصلس؟
بعد ی سوال دیگه همون ابتدا ی مرحله دوم یه دستکاه بود ی شیلد زرد دورش بود. اپگرید شمشیرو گرفتم ولی ایتمش بین زمین و هواس. چجور بگیرمش. نمیاد پایین!

دوستان من رسیدم وسطای biome 2 اون صحراهه. فقط یه پارازیت چسبید بهم ک نمیزاره health بردارم. لامصب همه اپگرید ها جون و تفنگ بالاس ولی میزان هلثم پایینه. این گلابیو چجور ریمو کنم نه دستگاهش هست نه خودش جدا میشه.
لوکیشن دستکاهش تو این مرحله خیلی فاصلس؟
بعد ی سوال دیگه همون ابتدا ی مرحله دوم یه دستکاه بود ی شیلد زرد دورش بود. اپگرید شمشیرو گرفتم ولی ایتمش بین زمین و هواس. چجور بگیرمش. نمیاد پایین!
گلابی :)) خیلی بامزه بود :))
در مورد سوال اولت، متاسفانه دستگاهش بعد از Boss این مرحله هستش. مگر اینکه خوش شانس باشی و یکی از این آیتم هایی رو بگیری که removeـش کنه. یه همچین آیتمی هست. یه مدلش هست که رَندوم یکی از اون انگل ها رو remove میکنه. یه مدل هم هست که همه انگل ها رو remove میکنه و یه مدلی هم هست که یکی از انگل ها رو remove میکنه و تبدیلش میکنه به آیتم health. امیدوارم خوش شانس باشی و پیداش کنی.

در مورد سوال دومت، برای من هم یه همچین اتفاقی افتاد یه بار. Teleport کردم خودمو توی یه اتاق دوردست :)) یه ذره بازی کردم بعد برگشتم همونجا، آیتمه سرجاش بود و تونستم بردارمش.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Batsy and trainer
سلام دوستان، من چند روز بازی نکردم و امروز رفتم سراغ بازی و بایوم3 رو تموم کردم، حالا بعد رفتم بایوم 4 و میگه 2 تا کلید پیدا کن، احساس میکنم بازی خیلی سخت تر شده تو بایوم 4 شاید هم من خسته شده بودم و مغزم کشش عکس العمل های سریع رو نداشت،
یه سوال هم داشتم، چطور میتونم برگردم دوباره بایوم های 1،2،3

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام دوستان، من چند روز بازی نکردم و امروز رفتم سراغ بازی و بایوم3 رو تموم کردم، حالا بعد رفتم بایوم 4 و میگه 2 تا کلید پیدا کن، احساس میکنم بازی خیلی سخت تر شده تو بایوم 4 شاید هم من خسته شده بودم و مغزم کشش عکس العمل های سریع رو نداشت،

برو داخل Space Ship سقوط کرده ، یه در رو که باز میکنی یه دستگاه هست که میبرتت به Biome 1 و بعدش با همون دستگاه میتونی بیای Biome 4 .
فقط یادم نیست این دستگاه تا قبل از تموم کردن کامل بازی هم در دسترس هست یا نه .

کلا وارد هر بایوم که بشی اولش همین حس رو داری. سخت به نظر میان در صورتی که بازی خودت بهتر شده اما اتمسفر هر بایوم واقعا تاثیر داره تو بازی کردنت. وقتی بهش عادت کنی راحتر میشه جلو رفت. حالا بذار به بایوم آخر برسی میبینی اتمسفر و تاریکی و نا امیدی یعنی چی :D اون ۲تا کلید هم کافیه ازون ۲تا در بری داخل و تا آخرشون بری تا کلیدارو به دست بیاری. برای بازگشت به اکت اول باید بازی رو تموم کنی.

@milin3m
یکی از بدترین پاراسایت‌هارو برداشتی واقعا :D سیستم پاراسایت توی این بازی واقعا عالیه اما باید شرایط رو خوب بسنجی. من خودم همشون رو تست کردم با اینکه میدونستم دهنم صاف میشه اما دوس داشتم قشنگ ببینم چطورین :D بعضیا واقعا باف خوبی میدن و ارزش ریسک رو دارن

• Like
Reactions: Seventy One

به طور کلی از Biome 4 به بعد که بازی و دشمنا تازه اون روی خودشون رو نشون میدن. توی Biom 4 هم اون دو تا کلید رو یه بار بگیری کافیه. دیگه لازم نیست هر دفعه بگیریشون. برای برگشتن به Biomeهای قبلی هم باید بازی رو تموم کنی (منظورم Act 2 هستش) و بعدش یه در جدید توی سفینه ت بازی میشه که یه deviceـی توش هست مثل از این شهر فرنگ های ما :)) از توی اون نگاه کنی میتونی برگردی Biome 1.

PS: من که زدم ارسال نوشته، دیدم بچه ها همه جوابتو دادن :))

فقط یادم نیست این دستگاه تا قبل از تموم کردن کامل بازی هم در دسترس هست یا نه .
بعد از تموم کردن بازی بودش.

حالا بذار به بایوم آخر برسی میبینی اتمسفر و تاریکی و نا امیدی یعنی چی :D
آخ آخ، دقیقااااااااااااااااااااااا.

آخرین ویرایش:
دوستان این بایوم 5 چرا اینقدر سخته، دشمناش شدیدا سگ جون هستن
جطور میگین بایوم 3 سختترینه، 5 خیلی سخته، این دشمنا موج های بنفش ول میکنن اصلا دَش هم جواب نمیده، موندم چیکار کنم

دوستان این بایوم 5 چرا اینقدر سخته، دشمناش شدیدا سگ جون هستن
جطور میگین بایوم 3 سختترینه، 5 خیلی سخته، این دشمنا موج های بنفش ول میکنن اصلا دَش هم جواب نمیده، موندم چیکار کنم

کی گفت ۳ سختترینه؟ :D اصولا یا ۵ باید سخترین باشه یا ۶ البته در نهایت بستگی به خود آدما داره که نظرشون چی باشه اما ۵ مخصوصا وقتی شلوغ میشه خیلی ناجوره. من بارها پیش اومد میخواستم از شلوغی فرار کنم میفتادم یه جای شلوغتر. یعنی این بایوم کافیه یک لحظه حواست نباشه تا بمیری و نفهمی چی شده! من توی این بایوم اگه یه هالو‌سیکر خوب دستم نبود اعتماد به نفسمو از دست میدادم :D

• Like
Reactions: Seventy One
کی گفت ۳ سختترینه؟ :D اصولا یا ۵ باید سخترین باشه یا ۶ البته در نهایت بستگی به خود آدما داره که نظرشون چی باشه اما ۵ مخصوصا وقتی شلوغ میشه خیلی ناجوره. من بارها پیش اومد میخواستم از شلوغی فرار کنم میفتادم یه جای شلوغتر. یعنی این بایوم کافیه یک لحظه حواست نباشه تا بمیری و نفهمی چی شده! من توی این بایوم اگه یه هالو‌سیکر خوب دستم نبود اعتماد به نفسمو از دست میدادم :D
اره 5 سخته مخصوصا تو شلوغی ها
من تو بایوم 4 جونم رو 200 درصد میکنم، ولی تو بایوم 5 که 3 تا کلید میخواد یکیش هم نتونستم بردارم، دارم نا امید میشم دیگه

بایوم 5 هم تموم شد،
دوستان باس نداشت ها؟ یا هنوز تموم نکردم؟ کلیدا رو پیدا کردم و در و باز کردم و رفت تو بایوم 6
ولی اتمسفر بایوم 6 وحشتناک عالیه
ایشالاه 6 تموم بشه میرم سراغ تروفی های متفرقه بازی

• Like
Reactions: NaViiDii
بین بایوم ها نمیشه سویچ کرد؟ نمیشه از دو بریم یک؟
بایوم ۲ رو میشه با تفنگ هندگان هم شروع کرد؟ ضعیف نبست خیلی برای شروع و همه جی صفر؟ یا بهتره بایوم یک رو حتما فارم کرد بعد بریم دو؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or