بازی خیلی عالیه واقعا حیف این بازی که انقدر کم فروش کرد . این همه میرن چرت و پرت های MW و Battle 3 رو میخرن ملت فقط به خاطر هایپ الکی و بازی های درجه یکی مثل این رو از دست میدن .
نگو!بازیش چه جوریه یکی روی psp بود خیلی الکی بود
منظورت رو نفهمیدم...یعنی کم اومده تو تهران ؟ یا کسی نمیخره؟به نظر میرسه فروش این بازی توی ایران ،به تعداد انگشتهای دست هم نرسیده!!
چه بازیی رو از دست دادین :confused:
آمار دقیق ندارم ولی هفته های اول گفتن بازی فقط 300 هزار نسخه فروخته . الان خیلی باید بیشتر شده باشه ولی بازم کمه واسه بازی به این خوبی .میشه امار دقیقا بدید چقدر فروش کرده !!!
احتمال هست با این روند روش کم رو psnعرضه بشه ؟؟
اصلا با Killzone 3 مقایسه نکنمنم هنوز بازیش نکردم و تو کفشم !! بچه ها اما اینو میدونم یه بازیه کامله و گرافیکش نظیر نداره و بنظر من از کلیزون 3 بهتره؟!! حس تنهایی و درموندگی رو تو این بازی تجربه میکنید !!
بازی خیلی عالیه واقعا حیف این بازی که انقدر کم فروش کرد . این همه میرن چرت و پرت های MW و Battle 3 رو میخرن ملت فقط به خاطر هایپ الکی و بازی های درجه یکی مثل این رو از دست میدن .
من اصلا اهمیتی نمیدم به بازی هایی مثل بتل 3 یا مدرن 3 که ملت واسشون سرو کله میشکنن . اونا 10 ملیون نسخه فروش کنن اونوقت رزیستنس به این خوبی 1 ملیون ؟ زور داره خب . در ضمن رزیستنس 3 تو هم زمینه ها کامل ـه . داستان . موزیک . گیم پلی و آنلاین و Co Op و مثل بعضی از بازی ها Meh و خواب آور نیست . در مورد بتل 3 و مدرن هم هیچ بحثی ندارم چون به نظرم زیر 500 هزار نسخه ارزش دارن بفروشن نه بیشتراولا کاملا اشتباه که صلیقه مردم رو مسخره کنید
دوما شما زحمت بکش bf3 روی ps3 بازی کن بعد بگو اشغاله ( پیشنهاد میکنم مپ Kharg Island)
من اصلا اهمیتی نمیدم به بازی هایی مثل بتل 3 یا مدرن 3 که ملت واسشون سرو کله میشکنن . اونا 10 ملیون نسخه فروش کنن اونوقت رزیستنس به این خوبی 1 ملیون ؟ زور داره خب . در ضمن رزیستنس 3 تو هم زمینه ها کامل ـه . داستان . موزیک . گیم پلی و آنلاین و Co Op و مثل بعضی از بازی ها Meh و خواب آور نیست . در مورد بتل 3 و مدرن هم هیچ بحثی ندارم چون به نظرم زیر 500 هزار نسخه ارزش دارن بفروشن نه بیشتر
پ.ن :در مورد اون دو تا بازی هم خواهشا بحثی نشه که جواب نمیدم چون به تاپیک ربطی نداره و از نظر من رزیستنس خیلی بهتر از اوناست .