اونقدر هم که محمد میگه بد نیستتکسچر ها در حد متوسط هست ولی یه نورپردازی شاخ داره
از دو تا قبلی ها هم طبیعتاً بهتره دیگه
البته گرافیک رو میگم بقیه چیزها نه
![]()
نه اونطور که توی ذهنت هست ولی آرهیعنی گیم پلی و داستان افت کرده؟
البته اکشن بازی خیلی سریع تر از کیلزونه :dکلا به نظر من تفاوت زیادی دارننه اونطور که توی ذهنت هست ولی آرهببین 2 شماره ی قبلی به شدت حس و حال سری هیلو رو داشت از سبک گیم پلی بگیر تا محیط و ... ولی این شماره بیشتر مثل این کیلزون میلزون میمونه حال و هوا و گیم پلی ـش
اگه با سبک هیلو مانند حال میکنی این شماره شاید خیلی بهت نچسبه ولی برعکس اگه با مدل کیلزون و اینا حال میکنی که خب این شماره برات عالی خواهد بود
![]()
در حد بسیار بالا.بهترین FPS ای که امسال بازی کردم.طراحی مراحل و طراحی گیم پلی بازی فوق العاده هست.اتمسفر بازی هم بسیار گیراست و بازیباز واقعاً خودش رو به عنوان جز اصلی جریان بازی احساس میکنه؛مثال کلاسیکی از اون چیزی که FPS ها باید باشن.از 2007 به بعد(یعنی بعد از BioShock) بهترین FPS ای هست که بازی کردم.دوستان ببخشید این بازی در چه حد ارزش داره؟
عزیز جان این health بازی که قضییه داره :dخب بلاخره اینم تموم شد
گرافیکش خوبه داستان جالبی هم داشت + گیم پلی ررون و تنوع سلاح هم که ماشالا حرف نداشت!
اما این سیستم مسخره Health خیلی بد بود! این یه سیستم قدیمی دیگه نباید تو اینجور بازی ها به کار بره...خیلی روند بازی رو کند میکرد
بازی خیلی خوبی بود اما میتونست خیلی قوی تر از اینا ظاهر شه
عزیز جان این health بازی که قضییه داره :d
حالا این هیچی اینا کلا میخواستن برای این health خودکار رایج بازیها سنت شکنی کنن و به این صورت دراوردن
وگرنه health خودکار خیلی کارشون رو راحتر میکرد تا بخوان ایتم مخصوص هلت رو تو مراحل پخش کنن