Resistance 3

احسان راست میگه نور پردازی بازی عالی هست ولی میگم چون بافت ها . آبجکت ها و تکسچر ها خوب نیست در نگاه اول تو ذوق میزنه ولی هر چی میری جلو تر گرافیک یه جورایی بهتر میشه و بهش عادت میکنی .

یعنی گیم پلی و داستان افت کرده؟
نه اونطور که توی ذهنت هست ولی آره :دی ببین 2 شماره ی قبلی به شدت حس و حال سری هیلو رو داشت از سبک گیم پلی بگیر تا محیط و ... ولی این شماره بیشتر مثل این کیلزون میلزون میمونه حال و هوا و گیم پلی ـش :دی اگه با سبک هیلو مانند حال میکنی این شماره شاید خیلی بهت نچسبه ولی برعکس اگه با مدل کیلزون و اینا حال میکنی که خب این شماره برات عالی خواهد بود :دی

نه اونطور که توی ذهنت هست ولی آره :دی ببین 2 شماره ی قبلی به شدت حس و حال سری هیلو رو داشت از سبک گیم پلی بگیر تا محیط و ... ولی این شماره بیشتر مثل این کیلزون میلزون میمونه حال و هوا و گیم پلی ـش :دی اگه با سبک هیلو مانند حال میکنی این شماره شاید خیلی بهت نچسبه ولی برعکس اگه با مدل کیلزون و اینا حال میکنی که خب این شماره برات عالی خواهد بود :دی
البته اکشن بازی خیلی سریع تر از کیلزونه :dکلا به نظر من تفاوت زیادی دارن
اینکه بازی با شماره قبلی فاصله داره باهات موافقم سری قبلی خیلی حماسی تر بود
من که با این شماره خیلی حال کردم ...انلاین بازی هم خیلی جالبه بر عکس اکثر بازیها که با 4 تا تیر طرف میمیره ولی این باید 2 تا خشاب خالی کنی که این خیلی بالانس کرده بازیرو
راسی کسی پایه co-op هست؟:d

به نظر من نسخه سوم از نسخه دوم خدا تر هستش .

به نظر من نسخه اول خیلی عالی بود نسخه دوم فقط محیط بزرگی داشت هیچ حرفی برای گفتن نداشت اما نسخه سوم به نسخه 1 نزدیک تر بود و گرافیک بهتری داشت نسبط به 1و2 به نظر من کلا بهتر بود .

خب بلاخره اینم تموم شد:دی
گرافیکش خوبه داستان جالبی هم داشت + گیم پلی ررون و تنوع سلاح هم که ماشالا حرف نداشت!:دی
اما این سیستم مسخره Health خیلی بد بود! این یه سیستم قدیمی دیگه نباید تو اینجور بازی ها به کار بره...خیلی روند بازی رو کند میکرد
بازی خیلی خوبی بود اما میتونست خیلی قوی تر از اینا ظاهر شه

دوستان ببخشید این بازی در چه حد ارزش داره؟
در حد بسیار بالا.بهترین FPS ای که امسال بازی کردم.طراحی مراحل و طراحی گیم پلی بازی فوق العاده هست.اتمسفر بازی هم بسیار گیراست و بازیباز واقعاً خودش رو به عنوان جز اصلی جریان بازی احساس میکنه؛مثال کلاسیکی از اون چیزی که FPS ها باید باشن.از 2007 به بعد(یعنی بعد از BioShock) بهترین FPS ای هست که بازی کردم.

من این شماره 3 رو هنوز نتونستم بازی کنم !! اما دوتای قبلی رو چرا، اما با توجه به اطلاعاتی که دارم تو این قسمت حس تنهایی و درموندگی رو کاملا احساس میکنیم !! گرافیکشم بنظرم واقعا زیباست با توجه به تریلرهایی که دیدم و من میگم بهترین شوتر 2011 بود و از کلیزون بهتر

خب بلاخره اینم تموم شد:دی
گرافیکش خوبه داستان جالبی هم داشت + گیم پلی ررون و تنوع سلاح هم که ماشالا حرف نداشت!:دی
اما این سیستم مسخره Health خیلی بد بود! این یه سیستم قدیمی دیگه نباید تو اینجور بازی ها به کار بره...خیلی روند بازی رو کند میکرد
بازی خیلی خوبی بود اما میتونست خیلی قوی تر از اینا ظاهر شه
عزیز جان این health بازی که قضییه داره :d
حالا این هیچی اینا کلا میخواستن برای این health خودکار رایج بازیها سنت شکنی کنن و به این صورت دراوردن
وگرنه health خودکار خیلی کارشون رو راحتر میکرد تا بخوان ایتم مخصوص هلت رو تو مراحل پخش کنن

عزیز جان این health بازی که قضییه داره :d
حالا این هیچی اینا کلا میخواستن برای این health خودکار رایج بازیها سنت شکنی کنن و به این صورت دراوردن
وگرنه health خودکار خیلی کارشون رو راحتر میکرد تا بخوان ایتم مخصوص هلت رو تو مراحل پخش کنن

100% همینطوره
اما خب به نظر من اگه خودکار بود خیلی بهتر بود
بازیش کلا خوب بود گرافیک خیلی قشنگی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or