Resistance 3

قسمت مولتی پلیر بازی واقعا قشنگه................فقط من موندم چرا فروش بازی کم بوده چون انصافا هم campagin هم مولتی بازی خیلی خوب بود

آقا ما هر کی رو کشتیم ، جنازش یا فرو رفت تو زمین ، یا نصف موند رو زمین نصف تو زمین !
یا بعد اینکه یارو مرد ، تا موقعی که داشتم نگاش میکردم ، خون ریزی میکرد همه در و دیوار خون شده بود
داستان چیه ؟ من همش 20 دقیقه بازی کردم به این صحنه ها برخوردم !
خدا نکنه تا اخرش این جوری باشه ! باگ هم حدی داره آخه :(

آقا ما هر کی رو کشتیم ، جنازش یا فرو رفت تو زمین ، یا نصف موند رو زمین نصف تو زمین !
یا بعد اینکه یارو مرد ، تا موقعی که داشتم نگاش میکردم ، خون ریزی میکرد همه در و دیوار خون شده بود
من همچين چيزايي نديدم...

آقا سلام .. راستش من یه مشکلی دارم ... من الان بازی resistance 3 رو خریدم اما کد آنلاین این بازی رو فقط باید روی یک اکانت از کره ی جنوبی بزنم چونکه بازی برای اکانت کره ی جنوبی هست ... اما وقتی که میخوام با کره ی جنوبی عضو شم ازم آدرس و کد پستی واقعی میخواد .. کد پستی رو تونستم به زور پیداش کنم و آدرس رو هم یه چیز علکی نوشتم اما وقتی که اینها رو پر میکنم و continioue رو میزنم بهم یه فیلد خالی میده بعدش مینویسه که یه کد رو باید وارد کنم این کد فقط برای افرادی هست که در کره ی جنوبی زندگی میکنن و اصطلاحا بهش میگن South Korean Resident Registration number اولش نمیدونستم که این کد چیه چون وقتی که کره ی جنوبی رو کشور خودم انتخاب میکنم زبان صفحه میشه کره ای و من خیلی گشتم تا تونستم اسم این کد رو به انگلیسی گیر بیارم ... حالا مشکلم اینه که من همچین کدی رو ندارم و هر چی سایت رو هم زیر و رو کردم کسایی که بازی با ریجن کره ی جنوبی خورده بودن اگه بازیشون کد داشت نمیتونستن کد ها رو استفاده کنن مگر اینکه کد South Korean Resident Registration number رو داشته باشن .. شما میتونید این کد 7 رقمی رو برای من گیر بیارید ؟ خداییش ممنون میشم .. چند تا تصویر هم میزارم از اون جایی که کد میخواد و اون صفحه ای که آدرس میخواد ...
http://www.up98.org/upload/server1/0...eoe84n6e0r.jpg

http://www.up98.org/upload/server1/0...vhd35jt62r.jpg

آقا عذر میخوام من سئوال بالا رو از خیلیا پرسیدم اما جوابشون این بود که امکانش نیست که اکانت کره بسازم اما من به کدهای این بازی نیاز دارم ... تا آنلاین بازی کنم ... میخواستم بدونم شما کدهای این بازی رو دارین ؟ اگه دارین امکانش هست که با من شیر کنید ؟ یعنی اگه شما کدش رو استفاده کنید دیگه نمیشه استفاده کرد اما اگه پسوورد و ایمیلی که باهاش توی psn عضو شدین رو به من بدین چون دانلود برنامه ی کد در حاسبتون در ps store سیو شده من میتونم از حسابتون ازش یه کپی بگیرم و به حساب خودم هم دانلود کنم و این میشه شیر کردن .. من هم یه سری برنامه مربوط به بازی کیلزون 3 دارم که میتونم اونها رو باهاتون شیر کنم ... ممنون میشم اگه پاسخم رو بدین

احتمالا بازیت ریجن 3 هست دیگه ؟ اگر هست یک اکانت هونگ کونگ بساز و کد رو توی اون بزن! کار میکنه! زبونشم انگلیسیه :d و از این کدهای مخصوصم نمیخواد دیگه :d

یه مقداری بود ولی با اون اپدبتی که اومد دیگه مشکلی نیست

حتما بازی رو آپدیت کن . بازی سر تا پا باگ داره ولی آپدیت اش کنی اکثر مشکل ها برطرف میشه
واسش حدود یه 700 مگابایتی آپدیت اومد ...

مطمئنی تاپیک رو اشتباهی نیومدی؟! من که هیچکدوم ازینا رو ندیدم تو بازی

ولی عجب مپ های بازی خوب و بالانس هست ..............من که خیلی حال کردم با این مپ هاش واقعا به بهترین شکل ممکن طراحی شده .............ای کاش فروش این بازی بیشتر بشه تا ادامه داشته باشه چون من که خیلی حال کردم

احتمالا بازیت ریجن 3 هست دیگه ؟ اگر هست یک اکانت هونگ کونگ بساز و کد رو توی اون بزن! کار میکنه! زبونشم انگلیسیه :d و از این کدهای مخصوصم نمیخواد دیگه :d
کدهاش کار نمیکنه ..من اکانت ژاپن هم ساختم اما با این حال کار نکرد ... فقط مخصوص کره هست ...

کدهاش کار نمیکنه ..من اکانت ژاپن هم ساختم اما با این حال کار نکرد ... فقط مخصوص کره هست ...
ژاپن فکر کنم ریجن 3 حساب نمیشه ، آخه تا حالا بازیی نداشتیم که کدش فقط تو یک کشور کار کنه ها! من هنوز فکر میکنم تو هونگ کونگ بزنی کار خواهد کرد! :d

ژاپن فکر کنم ریجن 3 حساب نمیشه ، آخه تا حالا بازیی نداشتیم که کدش فقط تو یک کشور کار کنه ها! من هنوز فکر میکنم تو هونگ کونگ بزنی کار خواهد کرد! :d
اون پشت نوشته Korea only....
برای همینم فقط باید از اکانت کره استفاده کرد که برای اکانت زدنم یک کد میخواد که اگه اشتباه نکنم هر فرد توی کره حنوبی یکی از این کدها داره....

درسته ... من هونگ کنگ هم ساختم ولی کار نکرد ...
اون پشت نوشته Korea only....
برای همینم فقط باید از اکانت کره استفاده کرد که برای اکانت زدنم یک کد میخواد که اگه اشتباه نکنم هر فرد توی کره حنوبی یکی از این کدها داره....
این کد همون شماره ی شناسنامه هست که من هر چی گشتم پیداش نکردم ... درسته پشت بازی هم همینو نوشته ...
کسی میتونه کمکم کنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or