( Layken )
عضو تحریریه
من همچين چيزايي نديدم...آقا ما هر کی رو کشتیم ، جنازش یا فرو رفت تو زمین ، یا نصف موند رو زمین نصف تو زمین !
یا بعد اینکه یارو مرد ، تا موقعی که داشتم نگاش میکردم ، خون ریزی میکرد همه در و دیوار خون شده بود
داستان چیه ؟ من همش 20 دقیقه بازی کردم به این صحنه ها برخوردم !
خدا نکنه تا اخرش این جوری باشه ! باگ هم حدی داره آخه![]()
یه مقداری بود ولی با اون اپدبتی که اومد دیگه مشکلی نیستآقا ما هر کی رو کشتیم ، جنازش یا فرو رفت تو زمین ، یا نصف موند رو زمین نصف تو زمین !
یا بعد اینکه یارو مرد ، تا موقعی که داشتم نگاش میکردم ، خون ریزی میکرد همه در و دیوار خون شده بود
حتما بازی رو آپدیت کن . بازی سر تا پا باگ داره ولی آپدیت اش کنی اکثر مشکل ها برطرف میشهآقا ما هر کی رو کشتیم ، جنازش یا فرو رفت تو زمین ، یا نصف موند رو زمین نصف تو زمین !
مطمئنی تاپیک رو اشتباهی نیومدی؟! من که هیچکدوم ازینا رو ندیدم تو بازیآقا ما هر کی رو کشتیم ، جنازش یا فرو رفت تو زمین ، یا نصف موند رو زمین نصف تو زمین !
کدهاش کار نمیکنه ..من اکانت ژاپن هم ساختم اما با این حال کار نکرد ... فقط مخصوص کره هست ...احتمالا بازیت ریجن 3 هست دیگه ؟ اگر هست یک اکانت هونگ کونگ بساز و کد رو توی اون بزن! کار میکنه! زبونشم انگلیسیه :d و از این کدهای مخصوصم نمیخواد دیگه :d
اون پشت نوشته Korea only....ژاپن فکر کنم ریجن 3 حساب نمیشه ، آخه تا حالا بازیی نداشتیم که کدش فقط تو یک کشور کار کنه ها! من هنوز فکر میکنم تو هونگ کونگ بزنی کار خواهد کرد! :d
درسته ... من هونگ کنگ هم ساختم ولی کار نکرد ...ژاپن فکر کنم ریجن 3 حساب نمیشه ، آخه تا حالا بازیی نداشتیم که کدش فقط تو یک کشور کار کنه ها! من هنوز فکر میکنم تو هونگ کونگ بزنی کار خواهد کرد! :d
این کد همون شماره ی شناسنامه هست که من هر چی گشتم پیداش نکردم ... درسته پشت بازی هم همینو نوشته ...اون پشت نوشته Korea only....
برای همینم فقط باید از اکانت کره استفاده کرد که برای اکانت زدنم یک کد میخواد که اگه اشتباه نکنم هر فرد توی کره حنوبی یکی از این کدها داره....