و متاسفانه انقد بد مرگش نشون داده شد که تاثیر خیلی کمی روی گیمر میذاشت . اون صحنه میتونست نقطه اوج بازی بشه
از اون بدتر برخورد کاپیلی با این شخصیت بود بخصوص در ابتدای بازی بود
و متاسفانه انقد بد مرگش نشون داده شد که تاثیر خیلی کمی روی گیمر میذاشت . اون صحنه میتونست نقطه اوج بازی بشه
شما باید اکانت ریجن 2 بسازی و کد را توی اون رجیستر کنی، بعد به طور اتوماتیک با اکانت اصلیت که بری کد فعال میشهسلام به همه
من یک Resistance 3 رجیون 2 دارم که اکانت psn من مال US هست و وقتی کد زده میشه ارور می ده!!!
راهی هست که بشه با اکانت us انلاین بازی کنم؟
لطفا سریعا راهنمایی کنید![]()
بله اومده حسین جان.قیمت حول و هوش 80 تا 85 هستش.دوستان بازی اومده؟قیمت چه جوریاس؟
خیلی گرونه.راستی آنلاینش چجوریاست؟بله اومده حسین جان.قیمت حول و هوش 80 تا 85 هستش.
کسی این کارو کرده؟شما باید اکانت ریجن 2 بسازی و کد را توی اون رجیستر کنی، بعد به طور اتوماتیک با اکانت اصلیت که بری کد فعال میشه
والا منکه هنوز نتونستم بازی کنم.ولی چنتا از دوستام که بازی کرده بودن خیلی راضی بودن.:dخیلی گرونه.راستی آنلاینش چجوریاست؟
SPOILER ALERTالان میشه یکی بگه آخر بازی چی میشه؟ ما که فعلا تا مدت زیادی نمیتونیم بازی کنیم![]()
بله من کردم . خیالتون راحت . توی اکانت ریجن 2 کد رو میزنید میاره براتون دانلود رو و دانلود میکنید بعد میاید توی اکانت ریجن 1 دیگه خودش نمیخواد کد رو . فقط موقع دانلود 2 تا گزینه میاره که باید جلد رو ببینید و اون رو دانلود کنید . نه پشت جلد و نه رو اون قسمت باریک وسط زده . فقط دقت کنید وقتی دانلود کردید پروفایلشو که باهاش دانلود کردید پاک نکنید تا زمانی که آنلاین رو استفاده میکنید .کسی این کارو کرده؟
عزیز الان اکثر بچه هایی که اکانت us دارن همین کارو کردن چون بازی رجین 1 کمتر پیدا میشهکسی این کارو کرده؟
این قسمت رو متوجه نشدمفقط موقع دانلود 2 تا گزینه میاره که باید جلد رو ببینید و اون رو دانلود کنید . نه پشت جلد و نه رو اون قسمت باریک وسط زده .