Resistance 3

چون رسید پیش خانوادش یعنی مزخرف؟! اگه مثلا زنش میمرد بازی عالی میشد؟

به خدا پایانش رو هنوز وقت نکرده بودم بازی کنم. چرا اسپویل میکنی آخه؟ :((
حالا خوبه منم بیام Max Payne رو اسپویل کنم برات؟ (یا حالا هرچی که هنوز تمومش نکردی:دی)

چون رسید پیش خانوادش یعنی مزخرف؟! اگه مثلا زنش میمرد بازی عالی میشد؟
تو نسخه یک و دو رو بازی کردی؟
داستانشون رو میدونی؟؟؟؟
یعنی واقعا نمیشد یکم داستان رو پیچیده تر تموم کنن
پ.ن:من نظر خودم رو گفتم به کسی ربطی نداره.;)

دوستان من میخوام این بازیو بگیرم
مولتیش چطوره ؟سرورا خوبه ؟
مثل انچارتد هرموقع اراده کنی میتونی بازی کنی یا نه ؟ چون من تا حالا با انچارتد مشکلی نداشتم میپرسم

دوستان من میخوام این بازیو بگیرم
مولتیش چطوره ؟سرورا خوبه ؟
مثل انچارتد هرموقع اراده کنی میتونی بازی کنی یا نه ؟ چون من تا حالا با انچارتد مشکلی نداشتم میپرسم
100 برابر از آنچارتد بهتره . در عرض 10 ثانیه join میده و میره تو بازی . بدون لگ و delay ...

برا من نصف لذت شماره دوم رو هم زنده نکرد ! آشغال بود به نظرم ....

cut scene ها از kz3 هم بدتر بود ...

داداش حجم اپدیت ها چقدره !؟!! :d

و یه سوال دیگه این اپدیت ها فقط واسه مولتی یا باگ های بخش داستانی روهم هم برطرف میکنه ؟ واسه مولتی زدن حتما باید اول اپدیت کنم دیگه ؟

آخرین ویرایش:
داداش حجم اپدیت ها چقدره !؟!! :d

و یه سوال دیگه این اپدیت ها فقط واسه مولتی یا باگ های بخش داستانی روهم هم برطرف میکنه ؟ واسه مولتی زدن حتما باید اول اپدیت کنم دیگه ؟
یه 400 تا بود یه دونه هم 30 تا فکر کنم ....
اپدیت ها هم فقط برای رفع باگ های بخش مولتی بود.....

آقا من به یه مشکل عجیبناکی بر خوردم :d از مرحله زندان به بعد که الان تو نیویورکم دشمنا از کار افتادن.....دیگه حمله نمی کنن؟!؟!؟! حتی وقتی میری جلوشون هیج عکسالعملی نشون نمیدن؟؟؟ چیه قضیه؟ کسی بش برخورده؟!؟!!؟ باگه آیا؟؟؟

آقا من به یه مشکل عجیبناکی بر خوردم :d از مرحله زندان به بعد که الان تو نیویورکم دشمنا از کار افتادن.....دیگه حمله نمی کنن؟!؟!؟! حتی وقتی میری جلوشون هیج عکسالعملی نشون نمیدن؟؟؟ چیه قضیه؟ کسی بش برخورده؟!؟!!؟ باگه آیا؟؟؟

شما اریج گرفتی ؟

یعنی کسی بر نخورده به این موشکل؟؟؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or