Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
بابا زود چیز نکنین هنوز یه سال وقت هست اکثر مشکلات رو حل میکنن .
به به لیان و کریس با هم عالی خواهد شد . بریم یه نامه بنویسیم امضا کنیم مثل جریان دارک سولز بگیم هیچکس نمیخاد رزیدنت ایول اکشن بشه . اینا چرا گیر دادن به اکشن بودن بازی ؟ اکشن در حد رزیدنت4 کافیه .

آره این همون اینگرید هانیگن معروفِ :دی
به نظرتون دختر مو طلایی تو بخش اون یارو جدیدِ شبیه اشلی نبود ؟؟؟؟!!!!!!!!!!! البته ممکن شری هم باشه
چیزی که معلوم اون فرد جدید قدرتی شبیه وسکر داره و یه نمونه تو خونشه که لازمش دارن

نه قصد ترول دارم و نه شنا خلاف جهت آب !!!
خودم یکی از طرفداران و متعصبان این بازی هستم ولی هر کاری کردم نتونستم این علاقه ای که توی این تاپیک نسبت به این ویدئو شده رو در خودم بیابم. مقایسه کردمش با RE4 و قبلیاش و باید بگم جک بود!
جست و خیز این یارو جدیده شبیه به آنچارتد، کاور گیری های GEOW ـی، لیز خوردن روی زمین شبیه به کرایسس 2.
گیم پلی و جو خود رزیدنت کجاست؟ :(

والا تا اونجایی که من میدونم RE5 رو توی TGS 2005 معرفی کردن بعد مارس 2009 اومد.یعنی از معرفی تا عرضه ی این عنوان بزرگ فقط 10-11 ماه طول میکشه؟
اگر اینطور باشه پس مرتب تاخیر میخوره تا بره 2013

خودم یکی از طرفداران و متعصبان این بازی هستم ولی هر کاری کردم نتونستم این علاقه ای که توی این تاپیک نسبت به این ویدئو شده رو در خودم بیابم. مقایسه کردمش با RE4 و قبلیاش و باید بگم جک بود!
جست و خیز این یارو جدیده شبیه به آنچارتد، کاور گیری های GEOW ـی، لیز خوردن روی زمین شبیه به کرایسس 2.
گیم پلی خود رزیدنت کجاست؟ :(
دوست خوبم این یکی از دغدغه های همه ما بود ولی واقعیت اینه که کپکام دیگه هیچ وقت رزیدنت ایول اون شکلی نمی سازه متاسفانه

گیم پلی و جو خود رزیدنت کجاست؟ :(
حرفت درست ولی اون رزیدنت اویل متاسفانه الان توی این نسل و نسل های بعد دیگه جواب نمیده ! یعنی یه سری کمبود هایی بود که خودش اسباب جور شدن ترس میشد ولی خب همونا الان ایراد و ضعفه ! از نوع دوربین و تیراندازی بگیر تا سایر قضایا ! حتی همین تیراندازی الان این سری رو هم هستن کسایی که بهش گیر میدن که چرا طرف موقع تیراندازی نمی تونه راه بره در صورتی قبل از این , این خودش نقطه ی قوت بود ! با این اوصاف فقط جو و خود زامبی ها می مونه که باید از پسش بر بیان !
به شدت بهش امید دارم فقط امیدوارم نا امیدم نکنه :دی

با اینکه از 5 بدم اومد و ناامید کننده ترین بازی این نسل برای من بود، ولی بازم خوشم اومد. شبیه 5 بودش ولی خب مشخص بود تاریک تر و ترسناک تر شده. ولی الان با 3 تا کاراکتر باید طی مراحل داستانی بازی کنیم؟

حتی اگر هم ترسناک نباشه، همینکه محیط هاش تو شبه باعث میشه بتونه بهترین RE این نسل بشه.

گرافیک هم خوب بود دیگه، چی می خواید مگه؟:-/ من 720p دیدم، حالا درسته خیلی آنچنانی نبود ولی به نظر من خوب اومد.

به نظرتون اون شخصیت جدیده خیلی شبیه وسکر نبود ؟ شاید Alex Wesker باشه !!

سبک هر شخصیت :

Leon - RE4 style gameplay, horrorish
Chris - Fast paced action shooter
New Guy - Devil May Cry style

آخرین ویرایش:
اون قسمت هایی که Leon توش بود اتمسفرش شبیه RE2 بود.اما قسمت هایی که از کریس نشون دادن احساس کردم دارم Kane & Lynch 2 رو میبینم!
گرافیک هم مطمئن باشید موقع انتشار با اینی که دیدیم فرق میکنه و مسلما بهتر میشه.

مام بلاخره دیدیم .... خوب بود در کل یکم گرافیک در حد رزیدنت نبود که اونم درست میشه با توجه به اینکه گرافیک 5 زمان خودش خیلی خوب بود اینم باید خوب باشه قاعدتا !
لیان اومده صل علی / لعل و گوهر ، دُر و مرجان آمده
ای کپکام نامه رسون صل علی / بر گیمرها عید قربان آمده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or