Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
چیزی که مشخصه بازی اکشن تر شده.امیدوارم مثل شماره های قبلی داستان خوبی داشته باشه.
ایده آل بنظر نمیاد ولی میشه تفاوت و پیشرفت رو تو گیم پلی نسبت به RE5 رو احساس کرد.
باید دید کپکام چه نقشه هایی داره.

صحنه را دیدم!
عجب چیزی بود!
خیلی حال داد... بدجور منتظرم یعنی دوباره به تجربه ناب مثله RE4 میبینیم ؟:دی
اون تیکه که Leon اومد Slide کرد بعد چرخید تیر زد خیلی باحال بود :دی
کلا سه بخش من احساس کردم
Leon : Survival Horror
Chris : Action horror
New Guy : یه چیزی تو مایه های Survival با تم Mirrors Edge!!!! :دی یعنی فرار زیاد داشت :دی اگه این 3تارو بالانس کنن خدا میشه.
دیگه یه سنگر گرفت کریس خو! اون همه هیکل فرز نیست دیگه! قهوه ای کردین یارو رو

من موندم چرا انقدر این سری شلوغ شده ? :d
کلی آدم می پلکیدن..
بهتر بود همه زامبی می شدن.. مثله قسمت 1 2 3 که وقتی یه آدم سالم میدیدی تو بازی ذوق مرگ می شدی.

هایپ شدیم نصف شبی:دی
ولی گرافیکش زیاد دل نشین نبود . مطمئنم بهتر میشه . گیم پلی هم خیلی میکس بود . مثه که سعی کردن هم از سبک کلاسیک هم از سبک مدرن توش استفاده کنن
ایشالا ایندفعه گند نزنن....

رویت شد! هایپمان خوابید!
گرافیکش به شدت تو ذوق میزد! اصلا حال نکردم. کریس هم که آب رفته بود:دی صدای لیان هم فکر کنم عوض شده بود. قیافش هم خوب نبود:|
ولی خُب گیم پلیش به نظرم جالب شده بود. سینمایی تر بود. چند تا شخصیت جدید هم بودن که از همین الان بدم اومد ازشون!:دی
در کل اونقدری که انتظار داشتم باحال نبود:|

پستارو نگاه کنین همرو کیوان لایک کرده :دی
معلومه اساسی نصفه شبی هایپ شده ها! :دی
این گرافیکم حالا 10 ماه مونده بازی تموم شه، حتما بهترش میکنن.
رویت شد! هایپمان خوابید!
گرافیکش به شدت تو ذوق میزد! اصلا حال نکردم. کریس هم که آب رفته بود
biggrin1.gif
صدای لیان هم فکر کنم عوض شده بود. قیافش هم خوب نبود
yahoo_22.gif

ولی خُب گیم پلیش به نظرم جالب شده بود. سینمایی تر بود. چند تا شخصیت جدید هم بودن که از همین الان بدم اومد ازشون!
biggrin1.gif

در کل اونقدری مه انتظار داشتم باحال نبود
yahoo_22.gif
باو سینا ولمون کن :دی حالا 10 ماه وقت دارن روش کار کنن! :دی هیتینگ ـو از الان شرو نکن دیگه :دی

در حق کلیر ظلم شد به طرفداراش تسلیت :دی
بخش لیان کمی وحشت داشت ولی بخش کریس و اون یارو جدیده منو یاد نیت و آنچارتد انداخت سرعت بازی خیلی خیلی زیاد بود
از زامبی شدن پرزیدنت هم استقبال می کنیم
--------------------------------------------------
لیان معرکه بود رسما hot guy بود
ینی از الان دارم می ترکم که بازیش کنم
تاخیر نخوره یه موقع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or