Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
اولین اطلاعات:
10 سال از اتفاقات راکون سیتی گذشته و رییس جمهور ایالات متحده تصمیم گرفته است حقایق پشت پرده اتفاقات راکون سیتی را بر ملا سازد تا شاید فعالیت های بایوتروریستی اخیر را محدود کند. دوست صمیمی رییس جمهور و بازمانده وقایع راکون سیتی، لیان اسکات کندی نیز در کنار رییس جمهور است. زمانی که یک حمله بایوتروریستی به محل حضور رییس جمهور رخ می دهد، لیان با یک رییس جمهور آلوده و تبدیل به زامبی شده روبرو می شود و مجبور است سخت ترین تصمیم زندگیش را بگیرد. در همین حین، کریس ردفیلد، عضو سازمان BSAA نیز به چین که خودش مورد حمله بایوتروریستی قرار گرفته است، می رسد. هیچ کشوری از این حملات و شیوع ویروس در امان نیست و یک ترس واحد، تمام جمعیت انسانی کره زمین را در بر گرفته است؛ هیچ امیدی نیست.
برای اولین بار در تاریخ این سری بازی، لیان کندی و کریس ردفیلد، در کنار هم باید علیه این تهدید بی سابقه مقابله کنند. در کنار هر کدام از این دو نفر، کاراکترهای جدیدی حضور خواهند داشت که به طُرُق متفاوتی با این داستان ترسناک دراماتیک و بی رحمانه که در سطح جهانی در حال وقوع است، ارتباط دارند.
Katsuhiko Ichii رییس بخش تحقیق و توسعه و بازاریابی جهانی کپکام گفت:" RE6 یک گام بزرگ در جهت تکامل این سری است. تیم توسعه بازی، به رهبری Hiroyuki Kobayashi به طور خستگی ناپذیر در حال کار بر روی این شماره است تا بهترین تجربه ی RE ممکن را هم از جهت بزرگی و هم کیفیت عرضه کند. ما واقعا در این مورد هیجان زده ایم و نمی توانیم برای انتشار اطلاعات بیشتر صبر کنیم."
ایشان اضافه کرد:" تیم ما از ابتدا قصد داشت تا تجربه ای همراه با روایت داستانی گیرا و بخش تک نفره و Co-op هیجان انگیز، همگی همراه با تمی ترسناک را خلق کند. ما اسم این سبک ترکیبی را "Dramatic Horror" می گذاریم و مطمئن هستیم که هم مورد استقبال فن های سری و هم افراد تازه وارد قرار خواهد گرفت."

آخرین ویرایش:
همین که بازی تو شبه خیلی جالب بود ،واسه PC هم تاییدشد(البته گفته تاریخ عرضه PC بعدا اعلام میشه )، فقط یه سوال اون تاریخ 2012.11.22 بازی عرضه میشه ؟

آخرین ویرایش:
خوشحال که شدم اما خب نمی دونم چرا حس زیاد خوبی بهش ندارم، فکر می کنم کپکام به اینم گند خواهد زد:دی به نظرم خوب نبود این نسل عرضه اش کنه و یهو میذاشت از نسل بعد شروع می کرد چون این نسل حسابی گند بالا آورده:دی
تریلر خیلی خوب بود، از نظر خودم همون 5 بود بازی ولی تو شب و اینا:دی اون تیکه که قطاره یهو از جلو آمد خیلی خفن بود. فکر هم نمی کنم به امسال وصال بده. ولی من امیدوارم یه RE اصیل ببینیم نه مثل 5 که اصلا هیچ چیش به RE نرفته بود.

حرفت درست ولی اون رزیدنت اویل متاسفانه الان توی این نسل و نسل های بعد دیگه جواب نمیده ! یعنی یه سری کمبود هایی بود که خودش اسباب جور شدن ترس میشد ولی خب همونا الان ایراد و ضعفه ! از نوع دوربین و تیراندازی بگیر تا سایر قضایا ! حتی همین تیراندازی الان این سری رو هم هستن کسایی که بهش گیر میدن که چرا طرف موقع تیراندازی نمی تونه راه بره در صورتی قبل از این , این خودش نقطه ی قوت بود ! با این اوصاف فقط جو و خود زامبی ها می مونه که باید از پسش بر بیان !
به شدت بهش امید دارم فقط امیدوارم نا امیدم نکنه :دی
میگم احیاناً این Resident Evil 1 که برای wii ( فکر کنم ) دوباره ساختن رو بازی نکردی درسته!؟
گرافیک با بازیهای امروزی تفاوت خاصی نداره. اما آهنگ ها؛ صداگذاری ها، انیمیشن ها، قیافه ها!! همگی به طرز عجیبی عالی طراحی شدن. خود همون زامبی ها که همه دیگه به خوبی دیدنشونو باهاشون آشنایی دارن حتی دیدن یه دونش باعث میشه از دیدنش کُپ کنی! مخصوصاً که قیافه هاشون هم خیلی نزدیک به این سریال Walking Dead طراحی شده و کاملاً هم مشخصه از دور. ( در صورتی که بعد از شماره ی 3 بازی، دیگه زامبی ها ترس زامبی های قبل رو نداشتن! الانم که کنگفو کار و استاد بزرگ هم شدن!!! ) محیط های بازی هم کاملاً پویا هستن البته نه که تخریب شن اما با یه تصویر محض رو به رو نیستی. نورپردازی های پویا، جزئیات زیاد. اگر یه همچین بازی برای این نسل هم بیاد میشه خیلی خوب با همون سبک قدیم یه بازی ساخت، ( المان های نسل جدیدی رو هم بهش اضافه کنید مثل تخریب و این چیزا )
یه Resident Evil سخت. که مثل قدیم ابهت داشته باشه. حتی شنیدن اسم این بازی قدیما بعضی ها رو میترسوند!

اما حیف ... :D

آخرین ویرایش:
اصلی ترین شاخصه نبود حس ترس در RE5 داشتن یه پارتنر بود که همه جا (حتی باس های هر مرحله) همراهمون بود. تو 6 که دیگه گله ای پارتنر داری :d هرجارو نگا میکنی چندنفر کنارتن.حالا 3 دقیقه که چیزی رو مشخص نمیکنه و نمیشه نظر دقیق داد ولی چیزی که مشخصه (لااقل تا اینجا) RE6 اکشنتر شده تا ترسناکتر.گویا فقط از gears و ... الگو برداری نشده :d با دیدن این صحنه عجیب یاد prototype افتادم.

c7osw2kpw2x1yhm0bq2.jpg

کرس, لیان و یه شخصیت جدید. خوب لیان که نوید ایدا رو میده. ایدا همیشه همراه سازمان میاد. اگه سازمان باشه پس احتمالا کار سازمان هم تموم میشه تو این شماره. این شخصیت جدید فعلا نوید کسی رو نمیده. اما چرا کرس؟ اگه داستانی با کرس شروع بشه به وسکر ختم میشه. این یکی از قوانین دائمی رزیدنت ایول هست. از طرفی داستان وسکر توی RE5 مبهم تموم شد ...
خوب سوال اینه ... چرا کارکترهای دو خط داستانی توی این شماره هستن. احتمالا پرونده ی این خط داستانی میخواد بسته بشه. از طرفی فعلا علت حضور این شخصیت جدید در هاله ای از ابهام هست. اما مثلا میتونه نقش پل رو بازی کنه.
محیط بازی در برخی از جاها شبیه سری کلاسیک بود. B.O.Wها هم ترکیبی از شماره های پیشین هست. در یک کلام باید منتظر یک آرماگدون رزیدنت ایولی باشیم.

عجب چیزی بود!!!! ایول.
پس از بازگشت به ریشه ها منظورشون این بود.
دوباره یک شهر پر از زامبی!!!! اگه دقت کرده باشید بازی تو بخش لیون آروم و ترسناک و مرموز بود و تو بخش کریس سریع و اکشن.
اینا اینطوری خواستن طرفدارای سری اکشنشونم نگه دارن.
از اونجایی که من طرفدار هر دوشون هستم دارم سکته میزنم!!!!! خیلی قشنگ بود. خدا کنه تو E3 یک تیزر جدید و با جزییات بیشتر نمایش بدن!!!!:excited:
:excited::excited::excited:اون غوله هم که شبیه نمسیس بود خیلی عالی بود.:excited::excited::excited::excited::excited:

همیشه به این اعتقاد داشتم بعد از کد ورونیکا وریمیک1 رزیدنت اویل تموم شد .وبعد از دیدن تریلر دیگه کاملا مطمئن شدم دیگه هیچ وقت 1و2و3وکد ورونیکا تکرار نخواهند شد.
رزیدنتی که بخوای توش کاور بگیری وفقط مثل geowبکشی بری جلو فقط اسمش رزیدنت خواهد بود وخاطرات کلاسیک این سری همیشه با گیمرهای قدیمی خواهد بود.
منظورشون از ریشه هم بازگشت زامبی و چند تا غول بی شاخ ودم بود.واقعا نمیدونم اینا نمیفهمن رزیدنت به این چیزا رزیدنت نشد بلکه به گیم پلی بسیار زیبا وفکری مانندش بود.
این رزیدنت برای کسایی که تازه بعد از رزیدنت4با این سری اشنا شدن خوبه ولی برای من فاجعه ایی بیش نبود.

همیشه به این اعتقاد داشتم بعد از کد ورونیکا وریمیک1 رزیدنت اویل تموم شد .وبعد از دیدن تریلر دیگه کاملا مطمئن شدم دیگه هیچ وقت 1و2و3وکد ورونیکا تکرار نخواهند شد.
رزیدنتی که بخوای توش کاور بگیری وفقط مثل geowبکشی بری جلو فقط اسمش رزیدنت خواهد بود وخاطرات کلاسیک این سری همیشه با گیمرهای قدیمی خواهد بود.
منظورشون از ریشه هم بازگشت زامبی و چند تا غول بی شاخ ودم بود.واقعا نمیدونم اینا نمیفهمن رزیدنت به این چیزا رزیدنت نشد بلکه به گیم پلی بسیار زیبا وفکری مانندش بود.
این رزیدنت برای کسایی که تازه بعد از رزیدنت4با این سری اشنا شدن خوبه ولی برای من فاجعه ایی بیش نبود.
زود قضاوت نکن دوست عزیز.
هنوز چیزی از گیم پلی نمایش ندادن که. چندتا صحنه درگیری اکشن دلیل نمیشه که همش اکشن باشه.

فوق العاده بود فقط من یکم از گرافیک بیشتر انتظار داشتم که اونم PS3 و XBOX360 بیشتر نمیتونن یکشن شاید تو PC گرافیک بهتری داشته باشه.

چه خبر باحالی بود شب جمعه ای :دی

لیان هم برگشت مشعوف شدیم :دی

یه سوال با این راکتایی که ول کردیم تو حلق وسکرو رفت تو مذاب و ... چه جوری میخوان برش گردانند ؟ :دی

جیل + ada + کریس + لیان =>:d

زود قضاوت نکن دوست عزیز.
هنوز چیزی از گیم پلی نمایش ندادن که. چندتا صحنه درگیری اکشن دلیل نمیشه که همش اکشن باشه.
چند تا صحنه گیم پلی بازی نشون دادن برای من کافیه که اینا میخوان چیکار کنن دقیقا مثل 4و5رفتار کردن واز اونا الگوبرداری کردن.

نمیدونم شاید اینطوری بیشتر میفروشن خوب حقم دارن هر کی باشه اول به فکر سوده نه راضی کردن طرفدارهای قدیمی.

---------- نوشته در 07:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:53 AM ارسال شده بود ----------

فوق العاده بود فقط من یکم از گرافیک بیشتر انتظار داشتم که اونم PS3 و XBOX360 بیشتر نمیتونن یکشن شاید تو PC گرافیک بهتری داشته باشه.
با هات موافقم گرافیک تو بازی زیاد حرفی نداشت.برای نسخه pcهم مثل5بعداز 9ماه رلیز میشه کپکام عادت گندشه.

اولین trailer از بازی Resident Evil 6

13270374271.jpg

Resident Evil 6
HD SD
من رفتم امتحان بدم :d
خوش بگذره نامردا:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or