Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
ببینید اینطور که من متوجه شدم.

بازی کلا دو سبک رو تو خودش جا داده یعنی هم RE5 هست هم RE4، اومدن قسمت های ترسناک رو با لیان قرار دادن تو بازی که مراحل شب و تعداد بسیاری زامبی هست.
و مراحل روز و اکشن رو با کریس و اون آقائه :دی، قرار دادن . . .
یه جورایی بازی رو به دوتا نیمه تقسیم کردن، نیمه ی RE5 و نیمه RE4 اتفاقا قسمت های ابتدایی ویدیو منو یاد RE2 انداخت :دی.

019yrmiw6tqzjbccdow2.jpg

با شماییم با درس رزیدنت ایول :دی لطفا به تخنه نگاه کنید :دی
خوب عکس گویای همه چیز هست. فقط با پاورپوینت ساختم. یه ذره ساده شد اما همینم نظریات من رو میرسونه.
من چند بار به تریلر نگاه کردم و فقط چند مورد رو که لازم بود رو میگم.
اولش اینکه توی اولای تریلر وقتی رییس جمهور آلوده به ویروس شده لیان رو میبینیم که به طرفش اسلحه کشیده. اما از اون طرف پارتنرش رو میبینیم که اونم به رییس جمهور نشانه رفته. اما اگه دقت کرده باشین لیان در اصل به رییس جمهور نشانه نرفته و میشه گفت اصلا لیان توی یه محیط دیگه ای قرار داره. خوی این اگه رییس جمهور نیست کیه که لیان با ترس و شک بهش میگه نیا جلو؟ خوب تنها کسی که میتونه یه لیان رو توی چنین وضعیتی قرار بده ایدا هست. احتمالا اونجا لیان به طرف ایدا نشانه گیری کرده. حالا علتش میتونه مثلا تبدیل شدت ایدا به B.O.W باشه. البته دور از انتظار هم نیست.
مطلب دوم در مورد حضور کرس هست. اصلا این یه قانونه هرجا کرس بوده وسکر هم پشتش اومده. توی RE1, RE:CV, RE:UC RE5 خوب آیا دوباره با وسکر روبرو میشیم؟ 2 تا فرضیه هست. اولش اینه که وسکر اصلی که بهتره بهش آلبرت بگیم هنوز نمرده باشه. واسه زنده بودن آلبرت وسکر دلایل گوناگون با دلایل و مدارک زیادی میتونم واستون بیارم. دومین فرضیه میتونه شخصی به اسم الکس وسکر باشه.
اما در مورد شخصیت جدید. این هر کی هست شخصیتش جدیده. کلا همچین آدمی نداشتیم. همون طور که گفتم این شخصیت نقش پل رو داره و رابط داستانی هست.
اما در مورد شخصیت‌های دختر. احتمالا یکیشون اشلی گراهام هست و اون یکی شری بیرکین. توی این مورد یه ذره مشکوکم و باید بیشتر بررسی کنم. اما بیشترین احتمال روی اینهاست. (با فرض اینکه شخصیتشون آشنا باشه)
تو پست بعدی به نکات ریز بیشتری پرداخت میکنم.

RESIDENT EVIL 2 + RESIDENT EVIL 4 = RESIDENT EVIL6
بچه ها من تریلر گیم اسپات رو دیدم جوش خیلی تاریک شده

---------- نوشته در 08:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 AM ارسال شده بود ----------

resident evil 6 trailler HD
[video]http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/2012/01/169_residentevil6_ot_multi_011912_2800.mp4?rs=150& e=1327295367&h=7c0949a92a26bce641f064032201cb23&fi le=169_residentevil6_ot_multi_011912_2800.mp4[/video]

---------- نوشته در 08:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:40 AM ارسال شده بود ----------

RESIDENT EVIL 2 + RESIDENT EVIL 4 = RESIDENT EVIL6
بچه ها من تریلر گیم اسپات رو دیدم جوش خیلی تاریک شده

---------- نوشته در 08:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 AM ارسال شده بود ----------

resident evil 6 trailler HD
[video]http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/2012/01/169_residentevil6_ot_multi_011912_2800.mp4?rs=150& e=1327295367&h=7c0949a92a26bce641f064032201cb23&fi le=169_residentevil6_ot_multi_011912_2800.mp4[/video]
SD
[video]http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/2012/01/169_residentevil6_ot_multi_011912.ipod.mp4?rs=150& e=1327295367&h=7288d880c748eae872c699ca503e9479&fi le=169_residentevil6_ot_multi_011912.ipod.mp4[/video]

---------- نوشته در 08:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:42 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها اگه نیومد ادرس رو زدید اون بالا کنار رفرش کل ادرس رو کپی کنید و بعد PAST GO

چیییی میییگی؟؟جدی تایید شد؟؟اصلا فکرشو نمیکردم الان تایید بشه احتمال میدادم هفته دیگه تایید بشه...اگه این نسل میاد خب اشغاله چون کپکام یه قرداد بسته که این نسل فقط بازی اشغال عرضه کنه البتهsfتو قرارداد نیست

اول تریلر قسمت های مربوط به لیان رو دیدم، خوشحال شدم، گفتم ایول ترسناک شده یه جورایی بعد که قسمت های کریس و اون یکی رو دیدم حالم به هم خورد :(
ولی خب هرطوری بسازن به نظر من مزخرف تر از RE5 نمیشه.

یک سری عکس از قسمت های مختلف تریلر شکار کردم:d .... توصیه میشه اگه هنوز تریلر رو ندیدید اسپویلر رو باز نکنید
لئون خشنتر از همیشه!:d با تبر آتشنشانی!!!:-o

این چقدر نازه! :x

این هم هیولای خوشگلیه ... محیط پشت سرش هم مکان جالبی به نظر میرسه

این هم اسلحه مخوفیه ، قابلیت پرتاب سرنگ های ویروسی رو به همه طرف داره!

آنچارتد!!!:))

چرخدنده های جنگ!!!=))

Call Of Duty :eek:

این بابا هم یه چیزی تو مایه های نمسیس به نظر میرسه که همه جا بیوفته دنبالمون! دست راستش هم مکانیکیه و چیز باحالی به نظر میرسه!

به نظر میاد دوباره باید خودمون رو برای رویارویی با یکی ازین غولهای گنده آماده کنیم!>:d<

و بالاخره سکانس آخر تریلر لئون بین زمین و هوا :d

اون قضیه چین میتونه باحال باشه. اصلا بازی اکشن باشه. ولی ترسناک و تاریکم باشه. RE5 یه اکشن بود. حتی اکشن خوبی هم نبود! 70 درصد بازی توی روز بودش!! همینکه تا اینجا بازی حالت تاریک داشته و ما دوباره بجای اون Majini های فلان فلان شده زامبی هارو میبینیم خودش خیلیه :دی!

:x بینهایت خوشحال شدم این خبر را که دیدم فقط امیدوارم خدا عمری نسیب ما کنه تا بتونیم دوباره ترس را در سری Resident Evil ببینیم ........................ Nemesis کجائی که یادت بخیر ....................... >:d

تریلر بنظرم گرافیکش بالا می زد بعد هر چی جلوتر رفت گرافیکش افت کرد .
گیم پلی هم دقیقا مخلوط RE4 و RE5 بود حداقل کاش این کریس لاغر می کرد این کارکتر جدیده دیگه کی بود با اون دختره مثل ولگردای خیابونی بودن ولی عجب سرعتی داشت زامبی ها رو با مشت و لگد می زد .
تریلر کاملی بود مثل یه لانچ تریلر بنظرم بازی خیلی وقته روش کار می کردن
امیدوارم این قسمت زامبی ها واقعا خول باشن نه با RPG یا موتور دنبالمون بیوفتن.

به هر حال لیان کِندی را عشق است که وجودش تو بازی نعمتیه.

فقط به وعده شون عمل کنن و بازی رو 22 نوامبر بدن بیرون و بعضی از مشکلات رو که تو تریلر بود بتونن حل کنن واسه من کافیه چون تریلر عالی بود و به نظر داستانش(که واسه من مهمترین هست) هم خوب کار شده .
خوب اونایی که اکشن دوست دارن با گیم پلی کریس حال میکنن و اونایی که ترسناک دوست دارن با گیم پلی لیان حال میکنن (مثل من)

یه سری فوری فاز منفی میدن . فقط بودن لیان و کریس پیش هم واسه عالی بودن این شماره کافیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or