mehdi keshvari
کاربر سایت
سلام
من تو چپتر آخر بازی هستم بعد از اینکه با شوا سوار هواپیما میشیم وازش میفتیم پایین و دوباره با وسکر رو به رو میشم چه جوری باید بکشمش؟
سلام
من تو چپتر آخر بازی هستم بعد از اینکه با شوا سوار هواپیما میشیم وازش میفتیم پایین و دوباره با وسکر رو به رو میشم چه جوری باید بکشمش؟
یه سوال؟دوستان لب ساحل اونجا که کلید میخواد از کجا کلید رو پیدا کنم؟؟
اول از همه کدوم اسلحه رو اپگرید کنم؟؟
1-1اقا کلا بازی چند chapter هستش ؟؟؟
خوب منم الان تمومش کردم.نظراتم:
بازی گرافیک نصبتا بالایی داشت اما فقط هنگامی که روز بود ونور آفتاب وجود داشت در 2-3 چپتر اول .اصلا معمایی تو بازی نبود که این خودش کلی از طرفدارهای سری رو ناامید کرد از جمله من .منوی محماط نصبت به شماره 4 بسیار بسیار ضعیف طراحی شده.زامبی ها کپی شده از شماره 4 .و لی شاید بزرگترین ضعف این بازی غول های تکراریش باشه.در کل من به اندازه شماره 4 مشتاق به تموم کردن این یکی نبودم.کلا نا امیدم کرد با اون همه تبلیق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
