Resident Evil 5 *Spoilers* (پست اول را بخوانید)

کسی نیست کمک کنه
اگه بخوام بعضی چیزا رو با پوینت بگیرم باید این چیزای آّبی ها رو تو این مراحل بزنم هنوز چیزی اومده که اینا رو بگه کجاست؟

سلام
من تو چپتر آخر بازی هستم بعد از اینکه با شوا سوار هواپیما میشیم وازش میفتیم پایین و دوباره با وسکر رو به رو میشم چه جوری باید بکشمش؟

سلام
من تو چپتر آخر بازی هستم بعد از اینکه با شوا سوار هواپیما میشیم وازش میفتیم پایین و دوباره با وسکر رو به رو میشم چه جوری باید بکشمش؟

بایدسریع بری اون قسمتی که زمینش گرده هست و تا قسمت پشت وسکر رو نشون داد باید با تیر به اون قسمت زرد رنگ بزنی تا حمله کنه به شیوا وبعد که رفت بهتره با تفنگ دوربین دار بهش شلیک کنی تا شیوا نمیره وبعد سریع پهلوی سنگ گرد رفته و راه رو باز کنید تا شیوا بیاد و بعد هم میرید قسمتی که زمینش گرده باتیر به سینه وکمرش میزنید تا بمیره

سلام
البته من هرچه با تیر زدن فایده نداشت یک دانه ار پی جی داشته باش وقتی پشتش رو زدی برو جلوش رو با ار پی جی بزن اون وقت تموم میشه البته با تفنگ هم این شانس رو داری که اگه نزدیک مواد باشه بیفته اون تو من که هر کاری کردم با تیر چیزیش نشد

یه سوال؟
دوستان لب ساحل اونجا که کلید میخواد از کجا کلید رو پیدا کنم؟؟
اول از همه کدوم اسلحه رو اپگرید کنم؟؟

فکر میکنم منظور شما چپتر 1-2 باشه .
روبه روی همون دری که قفل هست یک خونه هست که داخلش یک جسد از سقف اویزون شده و کلید هم در کنار جسد هست . باید به کلید یه تیر بزنی تا بیفته و ادامه ماجرا ... .
در مورد اسلحه هم بستگی به این داره که خودت بیشتر با کدومشون کار میکنی . اما چون شما تقریبا اوایل بازی هستی اپگرید کردن Handgun و همچنین Shotgun فکر بدی نمیتونه باشه .

خوب منم الان تمومش کردم.نظراتم:
بازی گرافیک نصبتا بالایی داشت اما فقط هنگامی که روز بود ونور آفتاب وجود داشت در 2-3 چپتر اول .اصلا معمایی تو بازی نبود که این خودش کلی از طرفدارهای سری رو ناامید کرد از جمله من .منوی محماط نصبت به شماره 4 بسیار بسیار ضعیف طراحی شده.زامبی ها کپی شده از شماره 4 .و لی شاید بزرگترین ضعف این بازی غول های تکراریش باشه.در کل من به اندازه شماره 4 مشتاق به تموم کردن این یکی نبودم.کلا نا امیدم کرد با اون همه تبلیق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
خوب منم الان تمومش کردم.نظراتم:
بازی گرافیک نصبتا بالایی داشت اما فقط هنگامی که روز بود ونور آفتاب وجود داشت در 2-3 چپتر اول .اصلا معمایی تو بازی نبود که این خودش کلی از طرفدارهای سری رو ناامید کرد از جمله من .منوی محماط نصبت به شماره 4 بسیار بسیار ضعیف طراحی شده.زامبی ها کپی شده از شماره 4 .و لی شاید بزرگترین ضعف این بازی غول های تکراریش باشه.در کل من به اندازه شماره 4 مشتاق به تموم کردن این یکی نبودم.کلا نا امیدم کرد با اون همه تبلیق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من هم موافقم من که دیگه بعد از همین چپتر دیگه حال نکردم تکی تمومش کنم رفتم تو لایو شاید با یکی دیگه حال بده ولی اونم چیز دندونگیری نبود .و .../

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or