Resident Evil 5 *Spoilers* (پست اول را بخوانید)

آقا ما اين تفنگ magnum رو infinite ammo كرديم ولي تو بازي بازم تير مصرف ميشه.اين گزينه infinite ammo رو هم yes مي زنم قبل بازي.چي كار كنم؟؟
گزینه INF را yes بزنید ، در داخل تنظیمات بازی هم همینطور ... کسی که host می شه باید INF را آزاد کرده باشه و دیگر به هیچ چیزی نیاز نیست !

یه سوال:

میشه بگید تو چپتر 3-6 که باید با وسکر مبارزه کنیم باید چی کار کرد؟ هواپیما رو با ارپی جی زد؟ یا خود وسکر رو؟ میشه دقیق بگید؟؟

یه سوال:

میشه بگید تو چپتر 3-6 که باید با وسکر مبارزه کنیم باید چی کار کرد؟ هواپیما رو با ارپی جی زد؟ یا خود وسکر رو؟ میشه دقیق بگید؟؟
شما باید با گلوله ارپی جی به وسکر شلیک کنید تا وسکر گلوله رو با دست بگیره و بعد باید سریع با یه تفنگ دیگه مثل کلت مسلسل...به گلوله ارچی جی که توی دست وسکر هست شلیک کنید تا منفجر بشه بعد خیلی سریع خودتون رو برسونید پشت وسکر و دکمه ایکس رو بزنید و ....

سلام

دوستان من با وجود اینکه بازی رو تموم کردم و یکی از تفنگها رو هم کامل اپدیت کردم و در بازی هم infinite ammo رو yes می کنم ، هنوز در بازی تیر مصرف میشه !!! راهنمایی دوستان رو هم خودنودم اما چیزی متوجه نشدم ؟

هم در بازی که خودم میکنم کار نمی کنه و هم زمانی روی Xbox Live با بچه ها بازی می کنم !!!

ببخشید پست قبلی اشتباه شد تو ویرایش هم اسپویلر نداشت.معذرت باید دوباره بدم:
کسی نیست که چندتا عکس از جیل تو این نسخه ی5 رو داشته باشه؟من نیاز ضروری دارم.هم میخوام از خود قیافش باشه از نزدیک و هم از کل خودش.یعنی لباسشم چون باحاله میخوام تو عکس باشه.اگه کسی بده خیلی ممنون میشم.خیلی ضروریه

من infinite ammo را yes می کنم ولی در بازی باز هم تیر مصرف میشه.چه کنم؟

-------------------
یک چیز جالب اینکه چون تیرهام تمام شده بود وسکر را در آخر بازی و در صحنه آخر با چاقو کشتم.برای خودم که خیلی جالب بود.

من infinite ammo را yes می کنم ولی در بازی باز هم تیر مصرف میشه.چه کنم؟

-------------------
یک چیز جالب اینکه چون تیرهام تمام شده بود وسکر را در آخر بازی و در صحنه آخر با چاقو کشتم.برای خودم که خیلی جالب بود.
دوست عزیز یک سر اینجا بزن.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=7620&page=73

سلام دوستان ببخشید اگر حالت پرو فشونال(چهارمین حالت سختی بازی) رو بریم چی بهمون می ده؟
با تشکر:love:
اگه این حالت رو بری 70 تا اچیومنت میده و بس در ضمن اونایی که تو بی نهایت کردن مشکل دارن برن تو اون یکی تاپیک تو اون کامل نوشتم چه باید کرد.

ممنون مهدی. آره من همه این ها رو دارم اون تفنگ اضافه ها رو هم خریدم ولی نمی دونم چرا نداده بهم شاید باگ باشه و امیدوارم که خودش رفع بشه. مرسی:biggrin1:
ببین من این اچیومنت رو گرفتم ولی از حرفم مطمئن نیستم ولی شما اسپری ضد گلوله و ضد melee هم بگیر

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان 3 تا سوال در مورد داستان بازی داشتم ! از دوستان اهل فن لطفا یکی پاسخ بده . ممنون می شم .

اولیش : در فلش بکی که توی ذهن وسکر زده می شه . اسپنسر داره باهاش صحبت می کنه و تا اونجایی که من فهمیدم بهش می گه که اون تنها بچه بازمانده از وسکر است . که از ازماشات progenitor به وجود امده است . ازمایشی که در تلاش برای خلق انسانی کامل بود . وسکر هم اونو می کشه و می گه حالا همه این حقه من هست ! یه چیزی توی همین مایه ها خلاصه :) میخواستم یکی اون فلش بک رو توضیح بده ببینیم چی می گن و اون قضایای progenitor چی بوده اصلا !!
دومیش : در جایی از بازی ارم امبرلا نمایان می شه برای کریس . اونجا قضیش چی بود ؟ اون جعبه مال چی بود ؟ اینم توضیح بدید لطفا .
سومیش :کلا وسکر و اسپنسر می خواستن چیکار کنن . چرا وسکر کشتش ؟ bsaa چه سازمانی هست ؟ و واسه چی دنبال اسپنسر بوده ؟

ممنون از دوستان

سلام

دوستان 3 تا سوال در مورد داستان بازی داشتم ! از دوستان اهل فن لطفا یکی پاسخ بده . ممنون می شم .

اولیش : در فلش بکی که توی ذهن وسکر زده می شه . اسپنسر داره باهاش صحبت می کنه و تا اونجایی که من فهمیدم بهش می گه که اون تنها بچه بازمانده از وسکر است . که از ازماشات progenitor به وجود امده است . ازمایشی که در تلاش برای خلق انسانی کامل بود . وسکر هم اونو می کشه و می گه حالا همه این حقه من هست ! یه چیزی توی همین مایه ها خلاصه :) میخواستم یکی اون فلش بک رو توضیح بده ببینیم چی می گن و اون قضایای progenitor چی بوده اصلا !!
دومیش : در جایی از بازی ارم امبرلا نمایان می شه برای کریس . اونجا قضیش چی بود ؟ اون جعبه مال چی بود ؟ اینم توضیح بدید لطفا .
سومیش :کلا وسکر و اسپنسر می خواستن چیکار کنن . چرا وسکر کشتش ؟ bsaa چه سازمانی هست ؟ و واسه چی دنبال اسپنسر بوده ؟

ممنون از دوستان
اقای یعنی هیچکسی نیست جواب این سوال ها رو بدونه و برای ما بگه ؟ :biggrin1::confused::-"

جواب سوال دوم :
کمپانی tricell داره جایگزین umbrella میشه
سوال سوم ( ناقص ) :
وسکر میخواد به یه نحوی بر دنیا حکومت کنه
شاید فردا جواب سوالاتت رو کامل بفهمم بهت بگم !

حالا من یه سوال داشتم
بازی رو در حالت split screen نمیشه بازی کرد ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or