Resident Evil 5 *Spoilers* (پست اول را بخوانید)

منم بازی تموم کردم mercenaries وا شده و فقط دو نفر هستند بقیه قفل هست فقط میتونم مرحله جدید وا کنم
دوست عزیز Sp. لطفا. بابا همین دو تا پست بالاتر پدرام گفت. تورو خدا رعایت کنید. شاید یکی هنوز بازی رو نگرفته باشه یا تموم نکرده باشه.
جوابت
باید برای آزاد کردن هر شخصیت باید هر مرحله رو با امتیاز A به پایان برسونی و اونا رو آزاد کنی.

اقا تو چپتر 5 تو بخش 3 = اونجایی که از تونل میای بیرون یکیتون باید اون دسته رو بزنه یکی دیگه با اسانسور بره بالا ، اونجا اینقد از این سوسمار ها میاد که نمیدونم باید چیکار کنم - از دستشون فرار هم میکنم تا اون مانع رو هل بدم تا بیام هل بدم اون سوسمار ها شوا رو میکشن !! حالا باید چیکار کنم ؟

triple h
اقا اینا خیلی زیادن چجوری جمش نکنم ؟:biggrin1: خودشون جمع میشن اگه فاصله هم داشته باشی با زبونشون میگیرنت انداختن از این granade ها رو ولی اثر نداره !!
یه یه ساعتی رفتم اعصابم داغون شد - حالا شاید غروب دوباره امتحان کردم ! مرسی از راهنماییت .

اقا تو چپتر 5 تو بخش 3 = اونجایی که از تونل میای بیرون یکیتون باید اون دسته رو بزنه یکی دیگه با اسانسور بره بالا ، اونجا اینقد از این سوسمار ها میاد که نمیدونم باید چیکار کنم - از دستشون فرار هم میکنم تا اون مانع رو هل بدم تا بیام هل بدم اون سوسمار ها شوا رو میکشن !! حالا باید چیکار کنم ؟

اول که اونا سوسمار نیستن و اسمشون licker هست , برای اینکه اونجا رو رد کنی شوا رو بفرست بالا ولی قبلش جونشو پر کن , بعد وقتی این licker ها حمله کردن تو بهشون تیراندازی نکن تا بهت حمله نکنن تا وقتی که شیوا اون جسم رو تقریبا تا آخرا هل داده باشه , بعد به احتمال زیاد یکی از این لیکرها با زبونش شوا رو میگیره , اون موقع تو به زبونش تیر بزن تا آزاد بشه و بیاد پایین درو واست باز کنه , وقتی درو باز کرد تو سریع برو تو و اون اهرمه که جلوت ولی اونور اتاق هست را پایین بکش(اسمشو یادم نست) بعد پل میاد پایین و تو با شوا سریع یه طرف پل فرار کن و سعی کن با این جونورا در نیوفتی چون تعدادشون خیلی زیاده و فقط مهماتتو حروم کردی.
امیدوارم خوب راهنماییت کرده باشم.

دوست عزیز شما این جاز از دوتا مین و نارنجک به همرا اون تفنگ که تیرهای مختلف داره تیر اسیدیش رو بخر و استفاده کنم

اقا یه چیز خنده دار من غول اخر بازی رو با چاقو کشتم خیلی باحال بود:laughing: دلیلشم اینه که تمام تیر هام تموم شده بود !
راستی من اخرش نفهمدیم برای بینهایت کردن سلاح باید تا ته اپگریدش کنیم ؟؟؟
بله شما هم باید همش رو تا ته آپگرید کنی. البته برای هر سلاحی که می خوای

بازی رو بالاخره پس از مدتها تموم کردم. فقط چطوری میتونم این شخصیت سومی شیوا و کریس رو آزاد کنم؟! منظورم تو همون قسمت costum select هستش. بعد از پایان بازی روی نرمال دو تا حالت آزاد کرد اون سومیش رو چطوری آزد کنم؟! :((

بازی رو بالاخره پس از مدتها تموم کردم. فقط چطوری میتونم این شخصیت سومی شیوا و کریس رو آزاد کنم؟! منظورم تو همون قسمت costum select هستش. بعد از پایان بازی روی نرمال دو تا حالت آزاد کرد اون سومیش رو چطوری آزد کنم؟! :((

داداش شما باید BSAA Emblem که تو مرحله ها هست رو بگیری تا اونا باز شن , کلن 30 تا هستن !;)

اقا یه سوال :
تو مرحله اخر بازی بعد از افتادن تو اتشفشان و بعد از شکستن پل و افتادن من به زمین .
یه سنگ بزرگ هست که باید حولش بدی ولی بعد از حول دادن نمیتونم از روش رد بشم یا به عبارتی اون کلید x ظاهر نمیشه . حتی اون ستونهای سر راه شوا را هم میزنم . باید چیکار کنم تا از روی سنگ رد بشم ؟

اقا یه سوال :
تو مرحله اخر بازی بعد از افتادن تو اتشفشان و بعد از شکستن پل و افتادن من به زمین .
یه سنگ بزرگ هست که باید حولش بدی ولی بعد از حول دادن نمیتونم از روش رد بشم یا به عبارتی اون کلید x ظاهر نمیشه . حتی اون ستونهای سر راه شوا را هم میزنم . باید چیکار کنم تا از روی سنگ رد بشم ؟
دوست عزیز شما اول باید یکم سر وسکر رو گرم کنی بعدش وسکر میپره و میره پیش شوا بعد باید شوا رو از دستش نجات بدی بعدش بیای و سنگ رو هل بدی و در نهایت هم مبارزه پایانی بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or