Resident Evil 5 *Spoilers* (پست اول را بخوانید)

دوست عزیز شما اول باید یکم سر وسکر رو گرم کنی بعدش وسکر میپره و میره پیش شوا بعد باید شوا رو از دستش نجات بدی بعدش بیای و سنگ رو هل بدی و در نهایت هم مبارزه پایانی بازی.

اره این کار را میکنم ولی وقتی میره پیش شوا و شوا را دنبال میکنه , شوا از یه جایی اویزون میشه و من نمیتونم کاری بکنم اونجا باید چیکار کنم ؟

اره این کار را میکنم ولی وقتی میره پیش شوا و شوا را دنبال میکنه , شوا از یه جایی اویزون میشه و من نمیتونم کاری بکنم اونجا باید چیکار کنم ؟
شما نباید بزاری شوا رو پرت کنه پایین چند تا تیر به وسکر بزن و حواسش رو پرت کن تا شوا خودش رو نجات بده بیاد پیش شما!

خوب دوستان من دیروز بازی رو تموم کردم و این هم نظر من:
این بازی به دلیل معلوم کردن خیلی چیزها برام تا آخرش جذابیت داشت و هیجان اون بسیار زیاد بود و من هم از هیجان خیلی خوشم میاد و در کل نسبت به قسمت 4 اون جذابتر و مرتبطتر به قسمتهای قبلی این سری از بازی ها بود ولی سختتر از قسمت 4 بود به خاطر همین به جذابیتش افزوده بود.من فقط دوست داشتم که این بازی طولانی تر بود.
دارای گرافیک عالی بود ولی ای کاش رمز و پازل های بیشتری داشت ولی در کل بازی بسیار خوبی درست کرده بودند و کپکام خوب کار کرده بود.
به امید آنکه قسمت 6 آن زیباتر باشد

با تفنگ دوربین دارت 2 تا تیر به وسکر بزن و تموم. بعدشم همون کاری رو که گفتم بکن;)
castlevania عزیز ممنون!
یه اچیومنت 60 تایی هست باید اون ادم چاقها که رگبار دستشون هست رو با چاقو بکشی اونو چجور بکشم

تا جایی که من می دونم تنها آچیومنت 60 تایی بازی مربوط به شوا میشه که باید به کمک چاقوش یک تیر رو از مسیرش منحرف کنی. این کدوم هست؟:confused:

تا جایی که من می دونم تنها آچیومنت 60 تایی بازی مربوط به شوا میشه که باید به کمک چاقوش یک تیر رو از مسیرش منحرف کنی. این کدوم هست؟:confused:
در کل جاش اینجا نیست اما خواستم بگم که این اچیومنت به هیچ وجه مختص شوا نیست . شما میتونی این اچیومنت رو به راحتی با کریس هم بگیری .

دوستانی که مثل من هنوز آچیومنت های سلاح ها و چیزهای پولی دیگه رو نگرفتن من بهشون توصیه می کنم که به جای اینکه بازی رو مثل یک سری از دوستان 6 بر تموم کنید بازی رو 3 بار تموم کنید. البته برای جمع کردن پول هم فقط مراحل 1-4 و 2-4 و 3-4 رو برید که هر دورش یک ساعت طول میکشه و حدود 50000 تا هم پول گیرتون میاد. من به این دلیل گفتم 3 بار چون معمولا دوستان با Normal شروع می کنند و دو تا درجه سختی بعدی رو هم برای بقیه آچیومنت ها میرن.

سلام دوستان من یک سوال داشتم. چرا با اینکه من همه اسلحه ها رو خریدم و یک سری هم در خود بازی پیدا کردم و پولی براش ندادم هنوز هم آچیومنت Stockpile برام باز نشده؟ من الان 23 دارم. باید کار خاصی انجام بدم؟ ممنون میشم کمکم کنید.

سلام دوستان من یک سوال داشتم. چرا با اینکه من همه اسلحه ها رو خریدم و یک سری هم در خود بازی پیدا کردم و پولی براش ندادم هنوز هم آچیومنت Stockpile برام باز نشده؟ من الان 23 دارم. باید کار خاصی انجام بدم؟ ممنون میشم کمکم کنید.

برای گرفتن این اچیومنت شما باید علاوه بر تمامی اسلحه ها موارد زیر رو هم داشته باشی . البته ممکنه چندتاشون رو داشته باشی از این موارد پایین اما با این حال من میزارم که خودتون ببینید دارید یا نه :
.
Grenade Launcher - Chapter 4-1
Rocket Launcher - Chapter 3-1
Stun Rod
Gatling Gun - Fully Upgrade ZV61
Longbow - Fully Upgrade S75
Proximity Bomb
Hand Grenade
Incendiary Grenade
Flash Grenade

هر وقت تمامی اینها علاوه بر اسلحه ها را داشته باشی اچیومنت رو بهت میده .
این هم لیست کامل اسلحه ها که ممکنه لازمت بشه :

Hand Gun
M92F - Chapter 1-1
H&K P8
SIG P226
M93R - Fully Upgrade M92F

Shotgun
Ithaca M37 - Chapter 1-2
M3 - Chapter 3-3
Jail Breaker - Chapter 6-1
Hydra - Fully Upgrade Ithaca M37

Machine Gun
ZV61
AK-74 - Chapter 5-1
H&K MP5 - Chapter 2-1
SIG 556 - Chapter 5-2

Rifle
S75 - Chapter 2-1
Dragunov SVD
H&K PSG-1 - Chapter 5-3

Magnum
S&W M29 - Chapter 3-1
L.Hawk
S&W M500 - Fully Upgrade S&W M29

برای گرفتن این اچیومنت شما باید علاوه بر تمامی اسلحه ها موارد زیر رو هم داشته باشی . البته ممکنه چندتاشون رو داشته باشی از این موارد پایین اما با این حال من میزارم که خودتون ببینید دارید یا نه :
.
Grenade Launcher - Chapter 4-1
Rocket Launcher - Chapter 3-1
Stun Rod
Gatling Gun - Fully Upgrade ZV61
Longbow - Fully Upgrade S75
Proximity Bomb
Hand Grenade
Incendiary Grenade
Flash Grenade

هر وقت تمامی اینها علاوه بر اسلحه ها را داشته باشی اچیومنت رو بهت میده .
این هم لیست کامل اسلحه ها که ممکنه لازمت بشه :

Hand Gun
M92F - Chapter 1-1
H&K P8
SIG P226
M93R - Fully Upgrade M92F

Shotgun
Ithaca M37 - Chapter 1-2
M3 - Chapter 3-3
Jail Breaker - Chapter 6-1
Hydra - Fully Upgrade Ithaca M37

Machine Gun
ZV61
AK-74 - Chapter 5-1
H&K MP5 - Chapter 2-1
SIG 556 - Chapter 5-2

Rifle
S75 - Chapter 2-1
Dragunov SVD
H&K PSG-1 - Chapter 5-3

Magnum
S&W M29 - Chapter 3-1
L.Hawk
S&W M500 - Fully Upgrade S&W M29
ممنون مهدی. آره من همه این ها رو دارم اون تفنگ اضافه ها رو هم خریدم ولی نمی دونم چرا نداده بهم شاید باگ باشه و امیدوارم که خودش رفع بشه. مرسی:biggrin1:

آقا ما اين تفنگ magnum رو infinite ammo كرديم ولي تو بازي بازم تير مصرف ميشه.اين گزينه infinite ammo رو هم yes مي زنم قبل بازي.چي كار كنم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or