Resident Evil 5 *Spoilers* (پست اول را بخوانید)

یه سوال داشتم بچه ها
اگه بخوام بعضی چیزا رو با پوینت بگیرم باید این چیزای آّبی ها رو تو این مراحل بزنم هنوز چیزی اومده که اینا رو بگه کجاست؟

نه مث اینکه این قصه سر دراز دارد
یاد یه شعر افتادم که شاعر میگه
خر عیسی اگر به مکه رود باز خر باشد
....................................................
قصد جسارت ندارم بعضیها خوابن میشه بیدارشون کرد اما بعضیها خودشون رو به خواب میزنند.
---------------------------------------------
یه سوالی داشتم:
دقیقا بعد همون فیل اولیه بازی همین که میخوام بازی رو خودم شروع کنم در نقش کریس ی دفعه این پیغام میده کنسول مشکل چیه؟
disk is unreadable
هر بار دقیقا در همین نقطه این مشکل پیش میادش.
یعنی تا حالا رنگ بازی کردن رو هم ندیدم همین که فیل اولیه تموم میشه این پیغام رو میده.
دوست عزیزم شما لنز کنسولت یا ضعیف شده یا dvd با سرعت بالا رایت شده بازی را instal کن روی هارد کنسول و بعد بازی کن احتمال خیلی زیاد مشکلت باید حل بشه

امتیاز گیری از چه نظر؟ یعنی پول می ده برای سلاح یا اچیومنت خاصی داره و یا ...
يه سري چيزها آزاد ميشن.
مثل شخصيتهاي مختلف و قابل بازي.
مرحله هاي بعدي در همون Mercenaries.
لباس هاي مختلف.
و يه سري چيزهاي ديگه كه منم نميدونم هنوز.:biggrin1:

اقا من اینجا گیر کردم

وقتی از تونل توی مرحله 3 فکر کنم میای بیرون بعد اون یارو که توی اتاق بعد این زنه میاد یه گاز اشک اور میندازه فرار میکنند ! و اسنایپ میگیریم ! من همرو کشتم و اون کوهرو طبق نقشه رفتم بالا ولی راه نداره چی کار کنم ؟؟؟

اقا من اینجا گیر کردم

وقتی از تونل توی مرحله 3 فکر کنم میای بیرون بعد اون یارو که توی اتاق بعد این زنه میاد یه گاز اشک اور میندازه فرار میکنند ! و اسنایپ میگیریم ! من همرو کشتم و اون کوهرو طبق نقشه رفتم بالا ولی راه نداره چی کار کنم ؟؟؟

شما باید بری سمت چپ اون جعبه بزرگ که به رنگ سبز هست (یادم نیست چی بودولی فکر کنم جعبه بود:)) و باید B رو بزنی تا بندارزیش پایین

Dreadlord :
يه سري چيزها آزاد ميشن.
مثل شخصيتهاي مختلف و قابل بازي.
مرحله هاي بعدي در همون Mercenaries.
لباس هاي مختلف.
و يه سري چيزهاي ديگه كه منم نميدونم هنوز.:biggrin1:
مطمعنی ؟ من خودمو کشتم فقط تونستم امتیاز بگیرم فک کنم منظورت اینه که تو قسمت Bonus میتونی اینارو بخری :)

آخرین ویرایش:
چندین بار گفته شده بود و حتی تو اسم تاپیک هم هست که اسپویلر رو رعایت کنین!! تا الان برخوردی نشده با اینکه چندین مورد بود از این به بعد رعایت نکنین به قولم عمل میکنم...

سلام علیکم.chapter 4-3 هستم.(همون جایی که باید لیزرها رو میزون کنم).اولین و دومیش انجام دادم و به پایین منتقل شدم ولی آخریش موندم.لطفا کمک کنید

به زودی به علت رعایت نکردن اسپویلر بای بای تا 3 روز...

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or