Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
آخه وقتی شما توانایی این رو دارید که کنترل بازی رو با گیم پد عین کنترل اویل 4 کنین دیگه چه مشکلی وجود داره؟؟؟من خودم توی بازی اول کار دیدم که کنترلش سخته ولی مشکل از بازی نبود و در واقع مشکل از اینجا بود که کنترل به صورت پیشفرض به خوبی تنظیم نیست و با چند تا تغییر مشکل حله.

نمیدونم من اینجوری احساس میکنم :biggrin1: به موس یه اشاره میکنم بیش از حد تکون میخوره :biggrin1:
پس پیش رض و بتغییرم :biggrin1:

دوستان این آیتمهای آبی رنگ که تو هر چپتر ظاهرا وجود داره معمولا کجاها هستند ؟ من که هنوز یکی هم نتونستم پیدا کنم .
ضمنا احتمالا سوالم تکراریه اما می خوام بدونم این امتیازهایی که تو بازی باید بگیریم رو چه جوری باید بگیریم ؟ با همون آیتمهای آبی رنگ؟ همینطور این علامت سوالا که تو منو وجود داره چه جوری باز میشه ؟
ممنون

دوستان این آیتمهای آبی رنگ که تو هر چپتر ظاهرا وجود داره معمولا کجاها هستند ؟ من که هنوز یکی هم نتونستم پیدا کنم .
ضمنا احتمالا سوالم تکراریه اما می خوام بدونم این امتیازهایی که تو بازی باید بگیریم رو چه جوری باید بگیریم ؟ با همون آیتمهای آبی رنگ؟ همینطور این علامت سوالا که تو منو وجود داره چه جوری باز میشه ؟
ممنون
گنجهایی که بدست میاری رو باید بفروشی تا بتونی باهاش چیزای دیگه رو بخری! این گنجها معمولا توی یه صندوق های بزرگی هستن!

سلام دوستان ... من بازی RE5 رو خریدم ، 3 تا DVDیه + 1 DVD Patch
بعد از نصب 3 dvd باید dvd مربوط به patch رو در فولدر image محل نصب کوپی کنم ... من این کارو می کنم ...
اما هنگام شروع بازی این ارور رو می ده :
xlive.dll not found
چکار باید کنم؟ یه نفر منو راهنمایی کنه
مرسی
در ضمن سیستمم اینه بازی رو می کشه؟
CPU : 2.8 Full
Ram : 1
VGA : 1
مرسی

بعد از نصب 3 dvd باید dvd مربوط به patch رو در فولدر image محل نصب کوپی کنم ... من این کارو می کنم ...
xlive.dll not found
مرسی
مرسی
شما باید Games for Windows یا همون GFWL رو نصب کنید.

xlive.dll not found
مرسی
مرسی
Games for Windows رو نصب نکردی ! نصب کن!
cpu هم حتما تک هسته ای هست آره؟ ضعیفه!
vga:1 یعنی چی؟؟ مدل vga رو بنویس!

xlive.dll not found
مرسی
مرسی

دوست عزیز ببر پس بده اگرم بالا بیاد مرحله 6 چپتر 2 ارور 000:؟ بهت میده برو از یه شرکت دیگه بخر

نمیدونم من اینجوری احساس میکنم به موس یه اشاره میکنم بیش از حد تکون میخوره
پس پیش رض و بتغییرم

من که زیاد با کنترلر جور نیستم ولی اویل 4 و 5 با کنترلر راحت تره اگه میخوای کنترل بازیت مثل اویل 4 بشه توی بازی تو قسمت controller settings از بین تیپ های مختلف تیپ b رو انتخاب کن و بعد داخل فولدر capcom فایل config.ini رو پیدا کن و این تغییرات رو انجام بدی مشکلت حله:

A=1
B=2
X=0
Y=3
LEFT=POV
RIGHT=POV
UP=POV
DOWN=POV
START=9
BACK=8
LT=4
RT=5
LB=6
RB=7
LSTICK_PUSH=8
RSTICK_PUSH=11
LSTICK_HORZ=X
RSTICK_HORZ=Z
LSTICK_VERT=Y
RSTICK_VERT=RZ

حالا که مشکلم حل شده و می تونم وارد بازی بشم بازی که می خواد شروع شه این پیغامو میده :
1_95.jpg

واسه یه بازی نه ولی واسه یه شاهکار آره ارزش داره!(منظورم خود ویندوز 7 هم بود!)
اگه سیستمت خوبه مطمئن باش به خاطر دایرکت ایکس 11 هم ارزش داره
مزیت بعدیش هم اینه که من دیگه ارور دیگه ای ندیدم!(غیر از موقعی که ترینر زدم!)
ظمنا مال من 2 dvd بود چیزه اضافه خاصی هم یره ++C هم نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or