Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
تو مرحله آخر اونجا که chris پشت وسکر رو میگیره و sheva باید با چاقو بزنه هرجوری F رو میزنم جون chris تمام میشه لطفا راهنماییم کنید یه روز که الافشم دارم دیونه می شم.
مدیون کسی که شما رو راهنمایی کنه:mad:
من این همه گلوی خودم رو پاره می کنم می گم داستان رو لو ندید به خرج شماها نمی ره:mad:

این آیتمهای آبی رنگ کجا هستن . چرا من نمیتونم هیچ کدوم رو پیدا کنم ؟
این علامت سوالا رو هم که تو منوها هستند من نفهمیدم چه جوری باید آشکارشون کرد.

من بازی اویل 5 رو تا نیمه بازی کردم در بین بازی به صورت خودکار بازی سیو می شد و به مای داکیومنت و به داخل پوشه ای به نامه capcom و بعد به پوشه ای که در ابتدای بازی پرفایل ساخته بودم می ریخت.
من سیو رو در یکی از درایوهام زخیره کردم
و بعد ویندوز عوض کردم حالا که دوباره ویندوز نصب کردم و بازی اویل رو دوباره نصب کردم و یک پرفایل به همون نام پروفایل اولیم که قبل از نصب ویندوز داشتم ساختم و سیو مو داخل مایداکیومنت بر گردوندم که ادامه بازی رو انجام بم بازی لود نمیشه و میگه سیو شما damage شده و لوود نمیشه !!!!!
چه کار کنم سیو ام برگرده ؟
من کل فولدر capcom رو سیو کرده بودم جای دیگه رو هارد

آخرین ویرایش:
من بازی اویل 5 رو تا نیمه بازی کردم در بین بازی به صورت خودکار بازی سیو می شد و به مای داکیومنت و به داخل پوشه ای به نامه capcom و بعد به پوشه ای که در ابتدای بازی پرفایل ساخته بودم می ریخت.
من سیو رو در یکی از درایوهام زخیره کردم
و بعد ویندوز عوض کردم حالا که دوباره ویندوز نصب کردم و بازی اویل رو دوباره نصب کردم و یک پرفایل به همون نام پروفایل اولیم که قبل از نصب ویندوز داشتم ساختم و سیو مو داخل مایداکیومنت بر گردوندم که ادامه بازی رو انجام بم بازی لود نمیشه و میگه سیو شما damage شده و لوود نمیشه !!!!!
چه کار کنم سیو ام برگرده ؟
من کل فولدر capcom رو سیو کرده بودم جای دیگه رو هارد
سلام دوستان.
دوست عزیز چون این بازی game for windows live هستش شما باید فولدر XLIVE رو هم کپی میکردی که شمال اکانت شما میشه.

سلام من مشکلم رو توی قسمت مشکلات بازیها گفتم اما کسی جواب نداد من دارم بازی رو راحت بازی میکنم اما یه خورده توی صداش مشکل دارم یعنی زمانی که دموهاش میاد صداش خیلی ضعیف هست اما صدای موزیک بازی کاملا میاد و صدای اسلحه بازی(مال خودم) خیلی ضعیف هستش مشکل چیه

سلام دوستان.
دوست عزیز چون این بازی game for windows live هستش شما باید فولدر XLIVE رو هم کپی میکردی که شمال اکانت شما میشه.

این فولدر دیگه کجا بوده ؟ حالا باید چه کنم ؟ چون خیلی از بازی رو رفته بودم ؟ نمیشه از سیو کس دیگه ای استفاده کرد ؟ چطوری ؟

ممنون

سلام من مشکلم رو توی قسمت مشکلات بازیها گفتم اما کسی جواب نداد من دارم بازی رو راحت بازی میکنم اما یه خورده توی صداش مشکل دارم یعنی زمانی که دموهاش میاد صداش خیلی ضعیف هست اما صدای موزیک بازی کاملا میاد و صدای اسلحه بازی(مال خودم) خیلی ضعیف هستش مشکل چیه

منم ویندوز 7 ریختم و همین مشکل شمارو توی دموها داشتم درایور جدید کارت صدامو دانلود کردم نصب کردم مشکلم حل شد ;)

چرا این تاپیک رو مهم نمیکنن؟هرچی باشه فقط یه اویل که بیشتر نداریم!!!:biggrin1:اونم هر 5-4 سال یکبار!

یه سوال:کپکام قصد نداره اویل 2 و 3 رو (مخصوصا 2 رو!) remake کنه؟؟؟(حالا اویل 1 رو هم وقت کرد بازم remake کنه!)

دوستان من امروز بازی رو گرفتم از عصربازی و مدرن هست شرکتش.
بازی بدون مشکل نصب شد ولی وقتی که میخوام اجراش کنم این ارور رو میده:
1254614824.jpg

فکر کنم از کرکش باشه.اینم بگم که توی دیسک کرکی وجود نداشت.لطفا یه کمکی کنین.
ممنون

يه سري تحت نرم افزار تحت عنوان tools تو dvd بازي هست . اونها رو نصب كن ...
Game for windows
Game for windows-Redistributable
Net framework 2
Net framework 3
visual c++ 2005 Redistributable
Nvidia PhysX
OpenAL
Windows Media Format 11 runtime
DirectX updated

کل یوم :cheesygri نصب هستن.دیگه فکر نکنم عمرا برنامه پیش نیاز بخواد.
موندم اینجوری :o تو ارور.

دوستان من امروز بازی رو گرفتم از عصربازی و مدرن هست شرکتش.
بازی بدون مشکل نصب شد ولی وقتی که میخوام اجراش کنم این ارور رو میده:
1254614824.jpg

فکر کنم از کرکش باشه.اینم بگم که توی دیسک کرکی وجود نداشت.لطفا یه کمکی کنین.
ممنون
یه دایرکس جدید نصب کن :horse:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or