Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
با سلام
من اویل 5 رو با همه نرم افزارهای جانبیش نصب کردم اما وقتی وارد بازی میشم تو منوها به شدت گیر میزنه و تو لودینگ گیر میکنه بازیم یه بار دیگه نصب کردم اما خوب نشد میخواستم راهنمایی کنید ممنون
اینم سیستمم: cpu core dual +3800 AMD
RAM 2 gig
VGA 8600 GTS

دوستان من امروز بازی رو گرفتم از عصربازی و مدرن هست شرکتش.
بازی بدون مشکل نصب شد ولی وقتی که میخوام اجراش کنم این ارور رو میده:
1254614824.jpg

فکر کنم از کرکش باشه.اینم بگم که توی دیسک کرکی وجود نداشت.لطفا یه کمکی کنین.
ممنون

رفیق درست فکر کردی
از کرک بازیته

اینو دانلود کن

با سلام
من اویل 5 رو با همه نرم افزارهای جانبیش نصب کردم اما وقتی وارد بازی میشم تو منوها به شدت گیر میزنه و تو لودینگ گیر میکنه بازیم یه بار دیگه نصب کردم اما خوب نشد میخواستم راهنمایی کنید ممنون
اینم سیستمم: cpu core dual +3800 AMD
RAM 2 gig
VGA 8600 GTS

آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کردی؟!
فایده ایی نداشت
میگم xp sp3 رو میخواد دیگه.اخه پشت پک زده sp2 :eek: که احتمالا اشتباه شده.
میگم ممکن نیست از کرک باشه؟
لطف میکنین یه کرک سالم بزارین.ممنون

دوست عزیز برنامه فیزیک رو پاک کن!! دوباره نصب کن!!
اینم نصب کنم!!

آخرین ویرایش:
دوستان من امروز بازی رو گرفتم از عصربازی و مدرن هست شرکتش.
بازی بدون مشکل نصب شد ولی وقتی که میخوام اجراش کنم این ارور رو میده:
1254614824.jpg

فکر کنم از کرکش باشه.اینم بگم که توی دیسک کرکی وجود نداشت.لطفا یه کمکی کنین.
ممنون

ای بابا داداش تو چرا اینقدر ترسویی بابا تا 5 بار بزن یعنی ارورو ببند دوباره روی اون dx9 بزن خودش راحت میره تو بازی بهت قول میدم

ای بابا داداش تو چرا اینقدر ترسویی بابا تا 5 بار بزن یعنی ارورو ببند دوباره روی اون dx9 بزن خودش راحت میره تو بازی بهت قول میدم
:eek::eek::eek:
100 بار این کارو کردم.هیچی نشد و برای راه کار علمی به فکر فرو رفتم.:study:

شما پست بالایی خودتو خوندی!؟
ببخش ندیدمش.الان میگیرم و تست میکنم.

دوست عزیز برنامه فیزیک رو پاک کن!! دوباره نصب کن!!
اینم نصب کنم!!
OpenAL که قبلا هم گفتم نصبه.اینا همه نصبن:
Game for windows
Game for windows-Redistributable
Net framework 2
Net framework 3
visual c++ 2005 Redistributable
Nvidia PhysX
OpenAL
Windows Media Format 11 runtime
DirectX updated

فیزیک هم الان تست میکنم.

دوستان واقعا ببخشید که اینقدر زحمتتون دادم.فعلا.

************************************************************************************************
نوچ هنوز هم همون ارور کذایی رو میده.
************************************************************************************************

آخرین ویرایش:
:laughing:اینم شد راهنمایی اقای teznade!!!!
بازی های خودتونم همیجوری میدین بیرون دیگه ملتو مچل کردین!
ایشون میگن 1000 بار این کارو کردن شما میگی 5 بار بزن تمومه؟از شمایی که خودت بازی میدی بیرون بعیده!نه البته بعیدم نیستا این همه بازی دادی بیرون همش مشکل دارن تاپیکشم هست اقای boysteam!:cheesygri;)
=======================
sharoshor جان شرمنده اسمتو نمیدونم !ولی شما کرکی که یکی از دوستان دادرو بریز درست میشه!

بازی من که خیلی جالبه رو کامپیوترم هیچ برنامه ای نباید نصب باشه تا اجرا شه واسه بازی کردن باید هی ویندوز عوض کنم اما بازیش ارزش داذه اما ایکاش اینهمه مشکل واسه اجراش نداشت!!!!

من چند روز پیش 3 تا بازی خریدم
re5 و nfs shift و batman
بتمن که سیو نمی شه
nfs هم مرحله 3 میزنه بیرون
اما re ارور دارکت ایکس میداد
توی مال یکی از رفیقام هم مرحله اول میزد بیرون
توی ماله یکی هم سیو نمی شد!
ولی من یه ویندوز 7 نصب کردم و بازی رو راحت و بدون هیچ اروری تموم کردم

نسخه اصلی و کامل Windows 7 اومده؟؟؟(منظورم آلفا و بتا و گاما و ... این جور چیزا نیست!)اگه نیومده نمیدونید کی میاد؟

ویرایش:اینطور که تو ویکیپدیا نوشته نسخه نهاییش اوایل آبان میاد حالا کی کرک میشه معلوم نیست!
حالا این تاریخ موثقه؟

آخرین ویرایش:
آخرای ماه مهر میاد
این نسخه من خودش یه الفبایی هست!
مهم اینه که دایرکسش 11 هستش! و مشکل منو حل کرد حالا اون 2 تا بازی دیگه به درک این re5 جز واجبات بود مستحبا رو بعدا عمل میکنیم!

یه مشکل بزرگ گفتم همینجا بگم :smile:
کنترل نسخه PC خیلی سختر از کنسولی هستش و شدید احتیاج به تریتر دارم :smile: اما با هر کدوم میرم از بازی میپره بیرون ( اصلا داخل بازی نمیشه ) توی خود بازی هم میزنم کلا کار نمیکنه .
کسی ترینری داره که 100 در 100 کار کنه
( فقط میدونم الان مشکل از بازی منه و با هر ترینری سازگار نیست ):(

نه مشکل از بازیه تو نیست
کنترل با ماوس که خیلی آسون بود!
ولی ن وقتی دیدم تو بخش مزدوران نمیشه به این راحتیا شخصیت جدید باز کرد رفتم دنبال ترینر ولی دیدم میزنه بیرون :((
فعلا باید صبر کرد دید چیز جدید کی میاد!

آخه وقتی شما توانایی این رو دارید که کنترل بازی رو با گیم پد عین کنترل اویل 4 کنین دیگه چه مشکلی وجود داره؟؟؟من خودم توی بازی اول کار دیدم که کنترلش سخته ولی مشکل از بازی نبود و در واقع مشکل از اینجا بود که کنترل به صورت پیشفرض به خوبی تنظیم نیست و با چند تا تغییر مشکل حله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or