Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
هر کسی که می خواهد این بازی را از اول شروع کنه بره این سیو را دانلود کنه و بازی را ازnew game+ شروع کنه آن وقت تمام امتیازها ، اسلحه ها و تقریبا تمام جواهرات بدون کم و کاست در اختیارشه.
موفق باشید
http://rapidshare.com/files/286917649/resident_evil_5.rar
http://uploading.com/files/7dd9b58a/resident_evi_5.rar/
دوست عزیز پوشه xlive را از آدرس C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive آپلود کن

باسلام .
من تو چپتر 6.2 وقتی که اولش از دست غولش فرار میکنم و کریس میره سمت در
یه دفعه بازی بدون ارور میپره بیرون !
چکار کنم ؟
وقتی save از ویندوز xp به ویندوز 7 میبرم جواب نمیده
icon9.gif

آقا کسی نمیدونه این مشکل ما چیه ؟
icon4.gif

دقیقا خود بنده و خیلی های دیگه هم همین مشکل رو توی فروم بازیسنتر داریم و اون اینه که اگه فردی با بازیی اصولا مشکل داره نباید در مورد اون اظهار نظر کنه و فقط در موقعی میتونه اظهار نظر منفی در مورد اون بازی بکنه که حرفاش رو با دلایل قابل قبول بگه نه اینکه کلی گویی کنه!
کپکام هم به "بهترین نحو ممکن" این سری رو تغییر داد و نتیجش هم این شد که این بازی بهترین بازی سال شد هرچند که مطمئنا بعضی چیزها رو از دست داد ولی این تغییر کاملا ارزشمند بود و من اصلا متوجه نمیشم که چرا هنوز یک عده توی بازیسنتر الکی قصد این رو دارن که این بازی رو یک بازی بدردنخور معرفی کنن.
باید از همون اول حدس میزدم بعضیا از نظر دیگران نارا حت میشن ویه طومار تحویلشون میدن
دلیل از این محکم تر که قرار بود ما توی اون افتاب بترسیم ولی چی شد؟ تازه روش قدیمی saveکردن رو به جای این چک پویند مسخره گذاشتن
چه چور میشه هنوز سال میلادی تموم نشده بعد شما میگی بهترین بازی سال شده!
من از شماره 4خیلی خوشم اومد و شاید بیشتر از 20 بار تمومش کرده باشم ولی شماره 5رو 1 بار تموم کردم وبار دوم هم نصفه رفتم و از سیستمم پاکش کردم

به نظر من نبايد بگيد كه بازي خوبه يا بده
چون بازي سبكش كلا عوض شده
من كه از شماره 5 خيلي بيشتر لذت بردم تا 4 چون به بازي اكشن علاقه دارم
اويلم داره به همين سمت كشيده ميشه :biggrin1:
هر كي يه سبكي دوست داره ديگه براي همين وقتي سبكه بازي عوض بشه طبيعتا طرفدارها و مخالفان خودشو پيدا مي كنه

باید از همون اول حدس میزدم بعضیا از نظر دیگران نارا حت میشن ویه طومار تحویلشون میدن
دلیل از این محکم تر که قرار بود ما توی اون افتاب بترسیم ولی چی شد؟ تازه روش قدیمی saveکردن رو به جای این چک پویند مسخره گذاشتن
چه چور میشه هنوز سال میلادی تموم نشده بعد شما میگی بهترین بازی سال شده!
من از شماره 4خیلی خوشم اومد و شاید بیشتر از 20 بار تمومش کرده باشم ولی شماره 5رو 1 بار تموم کردم وبار دوم هم نصفه رفتم و از سیستمم پاکش کردم

دوست عزیر منظور من اویل 4 بود که بهترین بازی سال شد.خود بنده هم حدودا 8-7 بار اویل 4 رو رفتم و دلیلش هم کاملا مشخصه چونکه:

1-لیدر بود و حالت جدیدی رو عرضه کرد که هم نوآوری بود و هم در نوع خودش خیلی عالی بود در حالی که اویل 5 follower هست.
2-حالت فشار دکمه بصورت تکی با ترکیبی که توی بازی و از همه زیباتر توی دموها میدیدیم در نوع خودش واقعا تک بود (هرچند که من shenmue رو بازی نکردم ولی بعید میدونم شنمو تو این زمینه به اویل 4 برسه) در حالی که اویل 5 ادامه دهنده این راه بود و هیجانش در این زمینه به اویل 4 نمیرسید.
3-موسیقی متن بازیش درسته که به سری کلاسیک اویل نمیرسه ولی در سبک خودش خیلی خوب بود و نسبت به اویل 5 خیلی بهتر بود.
4-قسمت خرید و فروش و آپگرید در اویل 4 بهتر بود و همچنین نبود روش قدیمی سیو کردن که به اصالت بازی صدمه زد.در زمینه ترس هم که ماشاالله در سطح اویل 4 هم نبود!:biggrin1:
5-من هم خودم شخصا از بخش mercenaries اویل 4 بیشتر خوشم اومد تا اویل 5.

خب من سوالم از شما اینه که آیا اویل 5 تاوان این کاستی ها رو نسبت به اویل 4 نداده؟ اویل 5 خیلی بعیده که بهترین بازی سال بشه ولی متوسط امتیازهاش در مقایسه با اویل 4 حدودا 1 شماره پایینتره یعنی:

اویل 4=9.5/10
اویل 5=8.5/10

خب این نشون میده که سطح انتظارت از اویل 5 همینقدره نه بیشتر که به نظر من هم پاسخگوی newcomers یا تازه واردها هست که اولین باره دارن اویل بازی میکنن یا فقط قبلش اویل 4 رو رفتن هم فن های کلاسیک این بازی که مسئله رو با "دید باز" میبینن نه "دید بسته" و نمیگن که اویل باید تا ابدالدهر همون حالت ایزومتریک رو حفظ کنه تا این سری بازی به گند کشیده بشه!

حالا تو یه پست جداگانه خواستم نظرم رو در مورد بازی بگم:

به نظر من این نمره ای که بازی از سایتا و مجلات گرفته کاملا حقشه نه بیشتر نه کمتر! در مقایسه با اویل 4 همونطور که اون بالاتر گفتم افت کرده ولی این افت "اصلا" چیزی از ارزش بازی کم نمیکنه فقط از حالت خارق العاده خارجش میکنه و زمینیش میکنه!!!:biggrin1:

این هم یک مقدار ربط به داستان بازی داره پس فقط اونایی که بازی رو رفتن بخونن:

اون لحظه ای که قبلش معلوم میشه اون شنل پوشه جیل هست خیلی برام خاطره انگیزه چرا که اون موقع وسکر میگه: "خانواده دوباره دور همدیگه جمع شدن" و من همون موقع یاد 10 سال پیش رو میکنم در اول بازی اویل 1 که جلوی در اون ساختمون متروکه کریس و جیل و وسکر ایستادن و دارن با همدیگه جر و بحث میکنن.

دوستان این بحث خوب بودن یا نبودن بازی مهم نیست مهم اینه که کپکام به نحو احسن بازی را برای پی سی ساخته و به نظر من یکی از خوش ساخت ترین بازی های پی سی از نظر جلب رضایت ما گیمر ها بود نه مثل بعضی بازی ها که بعد انتشار 5 تا 6 پچ بدند مشکلاتش حل بشه

1 سوال (اميد وارم در كنار اين كل كلاتون به سوال ها هم جواب بدين)
اين رنكي كه آخر هر قسمت ميده بر چه اساسيه؟
يكيش زمانه يكي تعداد فعه هايي كه مردي يكي تعداد نفر هايي كه كشتي.
من اوليشو نفهميدم چيه!
همشم از همين رنك پايين ميگيرم و بتعث ميشه رنك كليم بد بشه.
ميشه بگيد رنك اول برا چيه و چجوري ميشه ازش اس يا آ گرفت؟
ممنون

سوال (اميد وارم در كنار اين كل كلاتون به سوال ها هم جواب بدين)
اين رنكي كه آخر هر قسمت ميده بر چه اساسيه؟
يكيش زمانه يكي تعداد فعه هايي كه مردي يكي تعداد نفر هايي كه كشتي.
من اوليشو نفهميدم چيه!
همشم از همين رنك پايين ميگيرم و بتعث ميشه رنك كليم بد بشه.
ميشه بگيد رنك اول برا چيه و چجوري ميشه ازش اس يا آ گرفت؟
ممنون

حالا به انگلیسی چی مینویسه؟

دوستان این بحث خوب بودن یا نبودن بازی مهم نیست مهم اینه که کپکام به نحو احسن بازی را برای پی سی ساخته و به نظر من یکی از خوش ساخت ترین بازی های پی سی از نظر جلب رضایت ما گیمر ها بود نه مثل بعضی بازی ها که بعد انتشار 5 تا 6 پچ بدند مشکلاتش حل بشه

پست 1001 توضیح دادم!

نوشته شده توسط haj.ali مشاهده گفتگو
باسلام .
من تو چپتر 6.2 وقتی که اولش از دست غولش فرار میکنم و کریس میره سمت در
یه دفعه بازی بدون ارور میپره بیرون !
چکار کنم ؟
وقتی save از ویندوز xp به ویندوز 7 میبرم جواب نمیده
آقا کسی نمیدونه این مشکل ما چیه ؟
اگه نسخه شما 3 دی وی دی هست این نسخه کلا مشکل داره برو پس بده دنبال 2 دی وی دی بگرد.

دوست عزیر منظور من اویل 4 بود که بهترین بازی سال شد.

خب من سوالم از شما اینه که آیا اویل 5 تاوان این کاستی ها رو نسبت به اویل 4 نداده؟
.ببخشید فکر کردم 5 رو میگید.
بله 100در صد مثل گرافیگ زیبا ،کات سکانس های بسیارطبیعی،شخصیت پردازی تحسین کننده، یک نوع هیجان خاص که توی هیچ بازی نمیشه پیدا کرد و رفتن بازی به سمت اکشن که خیلی طرفدار داره وباعث فروش بیشتر بازی شد.
ولی به نظر من ثمره 4سال انتظار طرفداران این سری میتونست بیشتر از این ها باشه .

اقا من مرحله اخر هستم.بعد از سقوط هواپیما.
هر چی تیر و محمات دارم خالی میکنم رو یارو نمی میره!! البته میدونم باید تو قبلش شلیک کرد و همین کار رو هم میکنم.اعصابم خورد شده دیگه 2 روزه رفته رو مخ.بگید چی کار کنم؟ یا یه save خفن بهم بدین ( ایا save رو همون جایی که save بازی هست کپی کنم ) یا راهنماییم کنید

در ضمن بازی به جور باگ هم داره.من 13 هزار تا پول داشتم که رفتم همه اون رو محمات خریدم.بعد از چند بار تلاش که نتونستم بکشمش از بازی خارج شدم.خوب save اتوماتیک انجام شد.حالا من کلی به یاو تیر زدم و محمات حروم کردم.جالبه موقعی که دوباره میخوام بازی کنم از اول سقوط هواپیما بازی شروع میشه اما محمات من محماتی هست که بعد از نجات شیوا ( جایی که تخته سنگ رو هول میدیم تو مذاب ) داشتم و در حالی هست که پولم هم خرج شده!!!!یعنی save اسلحه از جلوتر صورت گرفته ولی save بازی از عقب !!!
خلاصه زودتر بگید تا منم بتونم co op بازی کنم

آخرین ویرایش:
تو مرحله آخر اونجا که chris پشت وسکر رو میگیره و sheva باید با چاقو بزنه هرجوری F رو میزنم جون chris تمام میشه لطفا راهنماییم کنید یه روز که الافشم دارم دیونه می شم...:((:((:((:(:(

ویرایش: به پیر .. به پیغمبر .. داستان بازی رو لو ندید !

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or