Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
حالا که مشکلم حل شده و می تونم وارد بازی بشم بازی که می خواد شروع شه این پیغامو میده :
1_95.jpg
شما یه بارDIRECTXرو نصب کن
اگه باز هم اررور داد این هم امتحان کنvcredist_x86

اصلا این بازی بر اساس direct x 11 طراحی نشده!

نشده ولی direct x 11 حتی میتونه بهتر از 10 بازش کنه!
ظمنا ویندوز 7 فک کنم direct x 10 رو هم راحت ساپورت کنه!

حالا کی گفته ویندوز 7 فقط قراره DX 11 رو اجرا کنه؟؟

وقتی که 2 هفته دیگه ویندوز 7 بصورت رسمی معرفی بشه ،DX11 بصورت دانلود برای نصب روی ویندوز VISTA هم در دسترس قرار میگیره

هر دوتا ویندوز هم میتونن تمام بازیها رو از DX9 تا DX 11 بخوبی اجرا کنن و مشکلی از این بابت نیست،من حدود 1 ماهه که بیشتر از 50 عنوان بازی رو روی ویندوز 7 نصب و آزمایش کردم،بدون حتی 1 مورد مشکل

مزیت ویندوز 7 اینه که خیلی از Liberay ها رو خودش از قبل داره ،ولی توی ویندوزای دیگه باید Installer همراه بازی اونا رو نصب یا آپدیت کنه که چون بیشتر این دیسکای ما ستاپ اصلی نیستن اونا هم کامل نصب نمیشن.

اینطور که معلومه مایکروسافت ایندفعه سنگ تموم گذاشته!!!
به امید بازگشت به دوران طلایی PC تا نامش لرزه بر اندام کنسول های زپرتی خود مایکروسافت بیاندازه!:دی

آقا من کلی از بازی رو رفتم! حالا مجبور شدم ویندوز عوض کنم! سیو بازی رو نگه داشتم و بعد از اینکه بازی رو نصب کردم سیو رو اونجایی باید باشه کپی کردم! توی بازی که میرم میگه سیو فایلت دمیج هستش و نمیتونه لود کنه و مجبوره سیو جدید بسازه! از بازی بیرون اومدم و 2باره سیو رو کپی کردم ولی بازم همون ارور رو میده! :-( آخرای بازی بودم و الآن اصلآ حوصله ندارم که دوباره بخوام برم! لطفآ یا راهنماییم کنید چیکار کنم با این وضعیت که درست بشه یا اینکه سیو کامل بازی رو بزارید! فقط سیو کامل رو هم میزارید بگید چیکار کنم که دوباره نگه دمیچ فایل...
فقط زوووووووووود
از دوریه شوا مردم :-)

آقا من کلی از بازی رو رفتم! حالا مجبور شدم ویندوز عوض کنم! سیو بازی رو نگه داشتم و بعد از اینکه بازی رو نصب کردم سیو رو اونجایی باید باشه کپی کردم! توی بازی که میرم میگه سیو فایلت دمیج هستش و نمیتونه لود کنه و مجبوره سیو جدید بسازه! از بازی بیرون اومدم و 2باره سیو رو کپی کردم ولی بازم همون ارور رو میده! :-( آخرای بازی بودم و الآن اصلآ حوصله ندارم که دوباره بخوام برم! لطفآ یا راهنماییم کنید چیکار کنم با این وضعیت که درست بشه یا اینکه سیو کامل بازی رو بزارید! فقط سیو کامل رو هم میزارید بگید چیکار کنم که دوباره نگه دمیچ فایل...
فقط زوووووووووود
سلام دوست عزیز
اینجا یه سری بزن:
روش استفاده از فایل های سیو قبلی در Games For Windows - Live

فقط زوووووووووود

ببین بدردت میخوره!! من بازی رو نگرفتم برای همین نمیتونم راهنماییت کنم!!

Resident Evil 5 Unlocker

DOWNLOAD Resident Evil 5 - 100% Save Game File

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or