Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
می بخشید دوستان من به یه مشکل عجیب خوردم
بازی رو سیستمم نصب بود رفتم فرکانس رو تا انتها بالا بردم (فکر کنم روی 240) که دیگه مانیتور نمیکشه و ارور میده و خاموش میشه
از بازی که خارج شدم حالا هر چی می خوام برم تو بازی که کمش کنم نمی تونم
جالب اینکه بازی رو پاک کردم و از یه شرکت دیگه هم بازی رو گرفتم و نصب کردم هنوز تنظیماتش روی فرکانس 240
نمیشه از بیرون بازی مثلا دستکاری تو confingفرکانس رو پایین آورد؟

با سلام
من اویل 5 رو با همه نرم افزارهای جانبیش نصب کردم و آخرین ورژن درایور کارت گرافیکم نصب کردم و ویندوزم عوض کردم اما وقتی وارد بازی میشم تو منوها به شدت گیر میزنه و تو لودینگ گیر میکنه بازیم یه بار دیگه نصب کردم اما خوب نشد میخواستم راهنمایی کنید ممنون
اینم سیستمم: cpu core dual +3800 AMD
RAM 2 gig
VGA 8600 GTS

می بخشید دوستان من به یه مشکل عجیب خوردم
بازی رو سیستمم نصب بود رفتم فرکانس رو تا انتها بالا بردم (فکر کنم روی 240) که دیگه مانیتور نمیکشه و ارور میده و خاموش میشه
از بازی که خارج شدم حالا هر چی می خوام برم تو بازی که کمش کنم نمی تونم
جالب اینکه بازی رو پاک کردم و از یه شرکت دیگه هم بازی رو گرفتم و نصب کردم هنوز تنظیماتش روی فرکانس 240
نمیشه از بیرون بازی مثلا دستکاری تو confingفرکانس رو پایین آورد؟

کامپیوتر رو خاموش کن
پاور رو از برق بکش
باتری مادر بورد رو برای 2 دقیقه برادار دوباره بزار

کامپیوتر رو خاموش کن
پاور رو از برق بکش
باتری مادر بورد رو برای 2 دقیقه برادار دوباره بزار

نه آقا اینجوری مشکلت حل نمیشه! تو وقتی بازی رو پاک میکنی سیوش میمونه! برو ایجا C:\Documents and Settings\A r i A\My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5
روی config کلیک کن. حالا Refresh rate رو 85 یا هرچی که دوست داری و مانیتورت میکشه بزن! هرچیز دیگهء گرافیکی رو هم که بخوای میتونی تغییر بدی! حالا برو توی بازی و حالشو ببر! ;)
آقا من هنوز مشکلم حل نشد با اون سیوهایی که دادید! خواهشآ 1فکری هم به حال ما بکنید که پدرمون در میاد همهء بازی رو از اول بریم! بازم سیو رو که کپی میکنم میرم توی بازی موقع لود میگه سیو دمیج! :( حال و حوصله ندارم دوبازه از اول شروع کنم! تقریبآ آخراش بودم
:evil:

با سلام
من اویل 5 رو با همه نرم افزارهای جانبیش نصب کردم و آخرین ورژن درایور کارت گرافیکم نصب کردم و ویندوزم عوض کردم اما وقتی وارد بازی میشم تو منوها به شدت گیر میزنه و تو لودینگ گیر میکنه بازیم یه بار دیگه نصب کردم اما خوب نشد میخواستم راهنمایی کنید ممنون
اینم سیستمم: cpu core dual +3800 AMD
RAM 2 gig
VGA 8600 GTS
با اینکه خیلی ها با این منو و لودینگ مشکل داشتن ولی خوب اینو جواب بده که با این سیستمت چه تنظیماتی برای بازی گذاشتی؟

دوستان عزیز
غول مرحله 2-5 ( مرحله پنجم) رو چه جوری رد کنم؟
همونکه اسلحه آتیش زا رو هم میده. هر کاری میکنم دوباره غوله جون می گیره؟
سلام
شما اول صبر می کنی اون تفنگه شارژ بشه اون موقع شما به شوا میگی که اسلحه رو بر داره
وقتی که شوا بهش اتیش میزنه چندتا قسمت زرد رنگ ظاهر میشه اون وقت شما با اسلحه به اونا شلیک می کنی بعد از چند بار کارش تموم میشه (البته برعکس هم می تونی ای کار رو انجام بدی)
موفق باشید

با اینکه خیلی ها با این منو و لودینگ مشکل داشتن ولی خوب اینو جواب بده که با این سیستمت چه تنظیماتی برای بازی گذاشتی؟
اول high گذاشتم با ریزولوشن 1024 اصلا منوها نمیومد ولی بعد 800در 600 گزاشتم و حالت medium ولی تو گیم پلی خیلی گیر میکنه
در ضمن دوستم با همین سیستم و فقط cpu 5000 رو high راحت اجرا کرد:confused:

دوستان عزیز
غول مرحله 2-5 ( مرحله پنجم) رو چه جوری رد کنم؟
همونکه اسلحه آتیش زا رو هم میده. هر کاری میکنم دوباره غوله جون می گیره؟
من یک راه راحت رفتم رفتم چند تا flame تیر های آتشی واسه اون bazoka یا همون greanade luncher گرفتم بعد یک تیر می زدم این زردی هاش در میومد با شات گان می زدمشون به 2 دقیقه نکشید دخلش اومد

سلام به همه دوستان
من یه عاشق به تمام معنا اویل ام میخواستم بدونم با این سیستم داغونم میاد بازی یا نه؟
اصلا برام مهم نیست با کیفیت بازی کنم فقط یه فریم دور و بره 13-17 بده بسمه:)
این سیستم:
CPU:intel pentiumD 3.2GHz
RAM:1GB
VGA: geforce 7300GS 512Mb
آقا اگه نمیاد بگید تا برم خودم رو همین الان بکشم
این چه زندگی ایه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or