Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اصلا این بازی رو نکردم و اطلاعی ندارم از چگونگی جریان این تخم مرغ ها فقط خواستم نظر شما رو بدونم که اینکه این تخم مرغ ها یکم مسخره نیست وسط این بازی یا من دارم اشتباه میکنم
181.gif

سلام دوستان گرامي

من طاهر هستم و تازه به جمع كاربران اين سايت پيوستم.
من هم از عاشقان سري بازيهاي رزيدنت ايول و خصوصاَ ايول 4 هستم.

الان كه دارم اين پست رو ميزنم 30 دقيقه نيست كه موفق شدم ايول 4 رو تموم كنم.:mrgreen:
من هم بازي رو از روي هارد بازي ميكنم. خيلي كار راحت تر ميشه. ديگه نه نگران فشار اومدن به لنز دستگاه هستم و نه اينكه از طولاني بودن مدت لود بازي خسته ميشم.
خوشحالم كه به جمع كاربران اين سايت پيوستم. البته به دعوت يكي از دوستان قديمي در اين سايت عضو شدم و خوشحالم كه يه سري از دوستان قديمي در اين سايت حضور دارند.

موفق و سربلند باشيد

من اصلا این بازی رو نکردم و اطلاعی ندارم از چگونگی جریان این تخم مرغ ها فقط خواستم نظر شما رو بدونم که اینکه این تخم مرغ ها یکم مسخره نیست وسط این بازی یا من دارم اشتباه میکنم
امین جون تقریبا داری اشتباه میکنی
اگه این Re4 را بازی می کردی مطمعن بودم اسپلینتر سل را برای همیشه میبوسیدی میزاشتی بکنار :d :d

آخرین ویرایش:
طاهر جان خوش اومدي
خوشحال ميشيم كه توي اين سايت هم بتونيم از اطلاعاتت استفاده كنيم ...
نوشته شده توسط White_Gandalf:
سلام
یه مشکل
تو این بازی کنار کلیسای دهکده یه دستگاهی هست که داخلش یه شی گرونقیمت هست .میخواستم بدونم طریقه باز کردن اون چطوریه؟

جلوي كليسا داخل قبرستون 3 تا سنگ قبر هست كه از بقيه بزرگتر هستن بايد علامتي كه روي اين 3 تا قرار داره رو روي اون دستگاه روشن كني و ok بزني.
علامتها فكر كنم شبيه Z , M , V بودن ... از بين علامتهاي روي دستگاه اين 3 تا رو روشن كن تا باز بشه ، البته عقربه دستگاه فقط 3 تا و 4 تا حركت در جهت عقربه هاي ساعت ميكنه بايد طوري بچرخوني كه در نهايت اين 3 تا فقط روشن باشن ، كار سختي نيست.

امروز بارون بود . من هم نشستم 6 ساعت بازی کردم . تا اون جایی رفم که اون حشره اشلی رو می بره و اون کوتوله با اون 2 تا گاردش کت بسته بردنش توی قصر

از جواب های بلند و زیادتون ممنونم

واقعا بازی فوق العاده ای البته حتما بازی روی نرمال یا هارد که بعد از نرمال باز میشه بازی کنید و در مورد رمز گیم شارک من هم امتحال کردم کار نمی منه احتمالا به ورزن بازی نمی خوره البته بازی رو که بار تموم کنید هم پول فراوونی دارید هم اسلحه های باز میشه که من خودم همه چیزام رو فروختم و شیکاگو تیپر رو خریدم اسلحه خیلی قوی است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or