Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يه سوال :

اگه جوابمو زود بدين ممنون :

از بازي هاي زير كدامش تو بازار هست :
( براي PS2 )

1 . Resident Evil 4
2 . the sims 2
3 . The Warriors
4 . Soul Calibur III
5 . devil kings
6 . Crash Tag Team Racing
7 . Jak X: Combat Racing

بعد اگه من شنبه ي هفته ي ديگه تو توپخونه بخوام اويل 4 رو بگيرم به قيمت 1500 يا دو تومن ( كپي ) درستش هست يا نه !!! ؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad: :idea: :sad: :idea:

من يه جا گير كردم!
اونجايي كه رفيقش(اون پسره )رو ميكشن و اشلي هم پايين گرفتاره! و هي ميگه كمك
موندم چيكار كنم؟
آقايوني كه بازي رو تموم كردن مرگه من جوابه منو بدن

نوشته شده توسط alprh:
میشه یکم در مورد قسمت ارتقا آیتم ها و اشیاء قیمتی بازی تویع بدی و بگی کجا ای بریم تا ارتقا بدیم اینا رو ؟

فکر کنم باید بری پیش یه مردی(اسمش هم معلوم نیست) و پیش اون وسایل روبخری در مورد ارتقا هم فکر کنم پیش همین باشه... .
نسخه ی گیم کیوب که هیمن طوری بود فکر کنم....(همش فکر کنم شد!!!)

ايول اقا حسين منكه با اين كمبود وقت كه از مدرسه ميام ميشينم بازي ميكنم چپتر 1-5 هستم حدودا اخراش ولي اگر تو تابستون ميومد روز اول ميمو مد ميرفتم اخرش

در جواب محمد بايد با تفنگ اهن هايي كه اشلي باهاش زنداني شده رو بزني

براي ارتقا اسلحه هم بايد بري پهلوي Merchant و تو قسمت tune up انجام بدي

در جواب pc فقط سيمز 2 و سول كاليبر 3 نيومده بقيه اومده امروز تو بازار رزيدنت اويل ايراني 1500 و مالزي 3500 بود من كه خريدم 6000 تومان :sad:

يه بازي هم اومده به نام 100 bulletts كه بازي بدي نبود راستي بازي كاپكم without warning هم اومده البته وقت نكردم بگيرم عشق من هم يعني harvest moon جديد اومده

نوشته شده توسط MGS:
ايول اقا حسين منكه با اين كمبود وقت كه از مدرسه ميام ميشينم بازي ميكنم چپتر 1-5 هستم حدودا اخراش ولي اگر تو تابستون ميومد روز اول ميمو مد ميرفتم اخرش
ممنون از جوابت . ولی هنوز نسخه کاملش دستم نرسیده :cry:

اما در جوابه دوستان!
يه آقايي هست كه يه شعله هاي آبي داره هر حا شعله آبي ديدين بدونين سيد اونجاس مهمات ميرسونه!
بعدش تفنگ دوربين داره رو حتما بخرين چون كلي كمكتون مي كنه اصلا بدونه اون نميشه رفت تا آخر!
بعدش يكي از اون مرحله ها كه باز ميشه بازي رواز ديد خانم قرمزه نشون ميده!
بازي هايي كه دوستمون گفته بودن همش هست فكر كنم به جر سول كاليبر كه اونم ناقصش هست!
در استفاده تير ها دقت كنيد كه تير كم مي يارين من خودم رو به آب و آتيش زدم!همه را با چاقو كشتم تا تونستم تير جم كنم فقط بديه سيد اينه كه تير نمي فروشه!
ولي من توي 15 ساعت و 38 دقيقه تمومش كردم!
خيلي سخته يه پازل داره خيلي سخته!من اين قدر هرس خورم!
آخرش با قايق موتوري بايد در رين!خيلي باحاله!

اون طلا جواهرهایی رو که تو بازی پیدا می کنید رو هم با هم قاتی کنید بعد برفوشید پول خوبی بهتون میده در ضمن اقا جان پولاتون رو جمع کنید اسلحه killer 7 رو بخرید محشره قدرت شلیکش 25 شروع میشه البته خیلی گرونه ولی می ارزه در مورد اسلحه هاتون هم بیخودی همرو آپگرید نکنید مثلا تفنگ دوربین دار بقد کافی قوی هست پس فقط فشنگاشو بار گذاری کنید یا بیخودی کلت نخرید صبر کنید کلت لویس باز بشه بعد اون رو بخرید و کاملا آپگرید کنید...

امروز 5 تا دی وی دی مالزیایی اومد دزفول . 5 تا رو گرفتم . دونه ای چند ؟ دونه ای 1600 . این بازی ها رو هم همراهش گرفتم ک
tony hawks : amrican west land
urban eign r
l.a. rush
fahrenheit
the warriors

نوشته شده توسط Josef Balsamo:
اون طلا جواهرهایی رو که تو بازی پیدا می کنید رو هم با هم قاتی کنید بعد برفوشید پول خوبی بهتون میده در ضمن اقا جان پولاتون رو جمع کنید اسلحه killer 7 رو بخرید محشره قدرت شلیکش 25 شروع میشه البته خیلی گرونه ولی می ارزه در مورد اسلحه هاتون هم بیخودی همرو آپگرید نکنید مثلا تفنگ دوربین دار بقد کافی قوی هست پس فقط فشنگاشو بار گذاری کنید یا بیخودی کلت نخرید صبر کنید کلت لویس باز بشه بعد اون رو بخرید و کاملا آپگرید کنید...
دقيقا حق با ايشونه سعي كنيد فشنگ هاي اين تفنگ 7 كيلر رو حروم نكنيد همشون رو جمع كنيد اون پسر بچه يه هيولا ميشه خيلي سگ جونه!با اين تفنگه نه يكي قبله اين كه دسته همون يارو هست كه ميميره(من نمي دونم به جز اسم اشلي اسم بقيه رو ياد نگرفتم؟).
بعدا بخريد آپش كنيد وگر نه اون نميميره به همين راحتي خيلي سگ جونه!
يه جيليزقه هم مراحل جلو تر بهتون مي ده 60000 هزار تا كه حتما بخريد!خيلي خوبه!

راستي همه جواهرات رو كه نمي شد با هم قاطي كرد بعضي ها رو مي شد نه!
اون فشنگ ها رو هم كه نميشه خزيد 2 تا رئيس سخت داه اونم همين پسر بچه و رئيس آخرشه!
كه رئيس آخر رو بايد تير بزنين به پاش كه يه چش داره!بعد دهنش باز ميشه به اون چشه با همين 7 كيلر تير بزنيد!راحت ميميره!

يه ربع پيش اويل رو تموم كردم كه كه 15:34:20 طول كشيد اما بين 5 بازي برتر عمرم بود كه تموم كردم

هم خوشحال شدم براي تموم كردن بازي هم ناراحت براي تموم شدن بازي از اون بازيها بود كه ادم دوست نداره تموم بشه اين احساس ناراحتي هميشه براي بازي هاي بزرگ براي من رخ ميده مثل متالگير وگاد اف وار و دويل مي كراي و فاينال فانتزي و...

اما اين بازي بعد از متالگير منو كشته ميخوام از اين بازي براتون بگم

بازي از اون حالت كلاسيك و معماهاي توپ خارج شده بود كه شايد 2 تا معما اسون به اون صورت پيدا كنيد از اين بعد براي من بد بود واما قسمت اكشن يه تجربه تازه در بازي ها بود مه براي من واقعا عالي بود از نظر گرافيك و صدا من بازي تو PS2 اين طوري كم ديدم اما كنترل هم بد نبود . روند بازي محشره. داستان بازي با اينكه بير بط با داستان قبلي بود خوب بود .دوربين هم توپ بود وكلا همه چي عالي ارزش خريدن با هر قيمتي رو داره.شخصيت پردازي هم زياد قوي نبود مثلا selazzar نقش منفي زياد خوب كار نشده بود

حرف در مورد اين بازي زياده منتظرم تا بقيه دوستان بازي رو تموم كنند تا بيشتر براتون بگم

اما دو تا چير جالب كه اسلحه Killer 7 همان اسلحه con در بازي Killer 7 است كه تنها بازي بود كه تو تابستون بهم حال داد (بازم شاهكار كاپكم) ما در چپتر 2-5 يه صندلي هست اگر ضربدر بزنيد كه ليون ميشينه و يه فيگور مثل كريتوس در انتهاي بازي خداي جنگ ميگيره و تو فكر فرو ميره كه جمله ي جالبي ظاهر ميشه ميگه الان فرصتي براي استراحت نيست(كه قصد مسخره كردن خداي جنگ رو داشت)

كلا بازي داراي جاي سخت از نظر رييس و معما نبود و براي من اسون بود چون تو اويل خيلي تجربه دارم مثلا اويل 3 رو هر درجه سختي تموم كردم (يادش بخير اون موقه 10 سالم بود دقيقا 6 سال پيش)

كلا بازي از شاهكار هم بالاتر بود اما اين تيكه كه تو سا زندگانش بود من يه حال ديگه كردDirector:Shinji Mikami

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or