Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط hitmax14:
بالاخره گرفتم
درضمن يكي به من بگه لگد چجوري ميزنه؟
فقط در مواقعي ميشه لگد زد كه دشمن در حالت غير متعادل باشه فاصله هم نزديك باشه ، علامت X مياد و ميتوني لگد بزني.
حركت خيلي مفيدي هم هست براي صرفه جويي در فشنگ ... ميتوني يه تير به سر دشمن بزني بعد كه گيج شد سريع بري جلو و لگد بزني تا بيفته بعد بري بالا سرش با چاقو بكشيش.

من تا حالا 11 ساعت بازي كردم ... فكر كنم تازه وسط هاي بازي هستم ، آروم ميرم كه زود تموم نشه ! واقعاً تجربه شگفت انگيزيه ... اول بازي كه وارد دهكده ميشي از هر طرف 2-3 تا زامبي ( البته ديگه نميشه بهشون گفت زامبي ) ميريزن سرت آدم خوف ميكنه ! يا گاهي كه توي خونه ها سنگر ميگيري از در و پنجره و پشت و بوم وارد ميشن ... وجود 7-8 تا زامبي دور و برت در آن واحد تجربه جديدي توي اويله ... اون هم نه زامبي هاي خشك و قابل پيش بيني ، زامبي هايي كه با هم به يه زبوني حرف ميزنن و نقشه ميكشن و ميدون !
اون هايي كه اره برقي دارن خيلي جالبن ! يارو اره رو ول ميكنه بيخ گلوت فرت كلت ميفته كف زمين :)

من که هنوز خودم بازی رو نگرفتم ولی دیروز یکی از دوستان بازی رو گرفته بود اومدیم خونه 2 نفره امروز تمومش کردیم.از دیشب تا ساعت 3 بیدار بودیم.خیلی حال داد.اتاق رو هم تاریک کرده بودیم حسابی ترسیدیم!
خیلی خوب بود یه تجربه وصف ناپذیری بود!
فردا هم بازی گیرخودم میاد میخوام این بار رو هارد بازی کنم.راستی رو نرمال هم 12.10.12 طول کشید تا تمومش کنیم(البته ما دونفر بودیم)

سلام ...

همه شما اين بازي را در حالت WideScreen بازي كرديد يا تغيير داديد ؟ وقتي تغيير ميدي خيلي كشيده ميشه! و به نظر ميرسه از حالت عادي خارج ميشه و جالب به نظر نميرسه البته فول ميشه ولي دلچسب نيست :

1104114047_2.JPG

1104114047_1.JPG

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Capcom:
من همون اول تغییر دادم ولی زیاد هم کشیده نمیشه.من برام راحتر بود...
بهترین حالتش همون 16:9 ه . اصلا احاطه بیشتری به محیط بازی دارید . تصویر بازی به همین صورته و 1600 * 900 هستش.

درود
دوستان من بازي Resident Evil 4 رو براي PS2 خريدم اين DVD ايرانيه ميخواستم بدونم كه چرا كدهاي رو كه سايت Game Shark گذاشته رو بازي عمل نميكنه و فرق بين Master Code و M) Must Be On چيه؟

نوشته شده توسط poma:
درود
دوستان من بازي Resident Evil 4 رو براي PS2 خريدم اين DVD ايرانيه ميخواستم بدونم كه چرا كدهاي رو كه سايت Game Shark گذاشته رو بازي عمل نميكنه و فرق بين Master Code و M) Must Be On چيه؟
هر سه یکی هستن . شما همون m رو بذاری کافیه .

راستي تو اب ميتونيد بازدن ماهي ها اونا رو بگيريد و بخوريد و جانتون تا اخر پر بشه

و اگر مارها يي كهتو جعبه ها هستند رو بكشيد بهتون تخم مرغ ميدن كه اين براي پر كردن جان است

نوشته شده توسط mgs:
راستي تو اب ميتونيد بازدن ماهي ها اونا رو بگيريد و بخوريد و جانتون تا اخر پر بشه

و اگر مارها يي كهتو جعبه ها هستند رو بكشيد بهتون تخم مرغ ميدن كه اين براي پر كردن جان است
سلام ...

كلاغ ها را فراموش نكنيد ... با كشتن انها وسايل با ارزشي به دست مي اوريد ...

نوشته شده توسط Konami:
سلام ...

كلاغ ها را فراموش نكنيد ... با كشتن انها وسايل با ارزشي به دست مي اوريد ...

آقا من جمعه بازي بدستم رسيده.. رسيدم به اونجائي كه Ashley‌ رو اون يارو Salazar برده و اينا.. تو يه اتاقيم كه كلي ميريزن سرم و بدتر از اون اينه كه دوتا از اون چنگالداراي توي زندان دنبالم ميكنن .. يقرون جونم ندارم :( چه كنم.... انقدرم پر رو شدن هرچي به اون زنگه شليك ميكنم يارو اعصابش بهم نميريزه :(

نوشته شده توسط Darkfie1d:
آقا من جمعه بازي بدستم رسيده.. رسيدم به اونجائي كه Ashley‌ رو اون يارو Salazar برده و اينا.. تو يه اتاقيم كه كلي ميريزن سرم و بدتر از اون اينه كه دوتا از اون چنگالداراي توي زندان دنبالم ميكنن .. يقرون جونم ندارم :( چه كنم.... انقدرم پر رو شدن هرچي به اون زنگه شليك ميكنم يارو اعصابش بهم نميريزه :(
اون چنگال دارها زياد باهوش نيستن ... اگه يک گوشه صفحه وايسي بسختي متوجهت ميشن , يه گوشه وايسا و با Rifle نشونه بگير منتظر باش هر وقت پشتشون رو بهت کردن شليک کن ... اگه فاصلت خيلي زياد باشه اصلا نميفهمن کجايي ... ولي از نزديک نميشه باهاشون مبارزه کرد. اگه بدوي سريع متوجه ميشن ولي اگه آروم راه بري نه ... سعي کن از پشتشون دربياي و با شات گان بزنيشون و فرار کني.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mgs:

تخم مرغ در سه رنگ هست طلايي از همه بهتره سفيد كمه قهوه اي نيمه پر مي كنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or