Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Taher:
سلام دوستان گرامي

من طاهر هستم و تازه به جمع كاربران اين سايت پيوستم.
من هم از عاشقان سري بازيهاي رزيدنت ايول و خصوصاَ ايول 4 هستم.

الان كه دارم اين پست رو ميزنم 30 دقيقه نيست كه موفق شدم ايول 4 رو تموم كنم.:mrgreen:
من هم بازي رو از روي هارد بازي ميكنم. خيلي كار راحت تر ميشه. ديگه نه نگران فشار اومدن به لنز دستگاه هستم و نه اينكه از طولاني بودن مدت لود بازي خسته ميشم.
خوشحالم كه به جمع كاربران اين سايت پيوستم. البته به دعوت يكي از دوستان قديمي در اين سايت عضو شدم و خوشحالم كه يه سري از دوستان قديمي در اين سايت حضور دارند.

موفق و سربلند باشيد

سلام طاهر جون

می شه بگید که پطور یهارد به پی اس 2 وصل کردید به صورت کامل چه چیزایی نیاز داره

شرمنده که توی بحث ریزیدنت خودمو جول کردم :mrgreen: :o

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
از جواب های بلند و زیادتون ممنونم
دوست عزيز تخم مرغ ها كه شما پرسيديد براي زياد كردن خونه ! معمولا وقتي يك مار رو ميكشيد يه تخم هم ازش مياد بيرون. به نظر من هم مسخره نيست. مگه خوردن تخم مرغ مسخره بنظر ميرسه !

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام طاهر جون

می شه بگید که پطور یهارد به پی اس 2 وصل کردید به صورت کامل چه چیزایی نیاز داره

شرمنده که توی بحث ریزیدنت خودمو جول کردم :mrgreen: :o

سلام دوست عزيز
من روش وصل كردن هارد به PS2 و كليه برنامه هاي لازم براي استفاده از اونرو در وبلاگم گذاشتم. شما ميتونيد تو وبلاگ همه رو ببينيد.
موفق باشيد

سلام طاهر جون عزیز

دستت درد نکنه

من یادمه که توی بازیدات همچین سوالی کرده بودم و درست یادم باشه یکی از مدیران ادرس وبلاگ شما رو بهم داد ولی اون موقعه فکر کنم اسم کاربری شما یه چیز دیگه بود نه

بچه ها در اين پست ميخوام در مورد چيزهاي مخفي و جالب جزييات بازي بنويسم:

اول معني چند تا از جمله هاي اسپانيايي دشمنان را مينويسم

1."Te voy a matar" من تو را خواهم كشت

2."No dejes que escape de la isla vivo نذازيد از جزيره زنده بيرون بره

3."Mira!... esta herido" نگاه كنيد.او زخمي شده

4."Ahi esta!" اون اين جاست

5."Gojedlo!" او را بگيريد

6 ."Muere, muere...." بمير .بمير ....

7."Sera mejor que empiezes a rezar"
بهتر دعاهات رو بخوني

8."Basta hijo de ****"
وايسا %#@ زاده

9."Matenlo!" بكشيدش

10."Muerete!" بمير

11."Un forastero!" غريبه

12."Cerebro, cerebro, cerebro" مغز مغز مغز (مخ)

13 ."Es hora de aplastar(lo)"
وقت له كردنشه

14 ."Puedes correr pero no resistir"
تو ميتوني فرار كني اما نمتوني مقاومت كني

15 ."Te voy hacer picadillo" مثل گوشت قيمه قيمه ات ميكنم

16."Sos cerdo" تو خوك هستي

."Donde estas?!"17 كجايي؟

18."Esta en la trampa!" او در تله است

19."Dale!" بزنش

جمله اول شخصي كه در كلبه براي اولين بار در بازي ميبنيد يعني چه غلطي ميخواي بكني ؟ برو بيرون.

اگر با شاتگان وارد ساختمان شويد اونا كلماتي از قبيل:اونجاست -نذاريد فرار كنه- بگيرش - از پشتش برو -او در تله افتاده- من تو را خواهم كشت -خواهيد شنيد.

موقعي افراد وارد ساختمان ميشود جملاتي از قبيل : وقت دعا خوندنه- ما بايد بريم-ارباب saddler خواهيد شنيد

حالاچيزهاي جالب در مورد كاراكتر ها :

Leon:

اگر زياد بدويد او بسيار سخت و تند تند نفس ميكشد.

لباس ويزه او كه اگر باز كرديد لباس گروه ضربت و يا پليس ويزه است.

بعد از جنگ اول با كراسر بر روي گونه ي چپ او خراشي پيدا خواهيد كرد

شما هنگام بارندگي ميبينيد كه باران بر سر شانه هاي شخصيتها بطور طبيعي برخورد ميكند

در جنگ با غول اخر بازي شما ديگر چاقو نداريد زيرا ليون براي نجات ايدا او را از دست داده
(
همونجا كه طناب رو قطع ميكنه تا ايدا ازاد شود )

كت او هنگام اسير شدن ديگر تنش نيست اما در Seprate ways با ايدا خواهيد ديد كه برتن يكي از اهالي دهكده است

در قلعه يك صندلي پيدا خواهيد كرد كه اگر روي ان بنشينيد يك حالا مثل كريتوس در انتهاي بازي خداي جنگ ميگرد و به فكر فرو ميرود و جمله اي ظاهر ميشود كه ميگه الان وقت استراحت نيست

او ميتواند با شكار ماهي ان ها را بخورد يا با شكار مار تخم مرغ بگيرد و يا با زدن كلاغ سنگ هاي قيمتي بدست بياريد

Luis

اگر هنگامي كه با هم ميجنگيد به او لگد بزنيد (يعني هم او و هم دشمن را بزنيد) او هم عكس العمل انجام ميدهد و شما را ميزند

هنگامي كه با او بازي را ميريد (Mercenaries )او خود را مانند ليون از دست دسمنان ازاد ميكند

اگر هنگامي كه هم ليون و هم لوييس با هم درخانه هستند نتواند دشمن را بزند ميگويد ليون من اين را به تو قرض ميدهم

اگر تفنگ را به طرف او بگيريد او مثل اشلي مينشيند

اگر به جنازش نگاه كنيد ميبينيد كه چشمانش بسته است(جزييات بازي)

Ashely

او در مقابل دشمنان عكس العمل نشان ميدهد

او همه بعضي اوقات در تله ها گير ميفتد

دامن و موهاي او در مقابل باد تكان ميخورند(يكي ديگر از جزييات گرافيكي)

بچه ها اين يه خورده بد بوده اما ميگم.اگر هنگامي كه بالاي سر شما قرار گرفته نا شما از پايين او را بگيريد از زير نگاه كنيد

اگر او لباس مخصوص خود را پوشيده باشد اگر نگاه كنيد چيزي نميگويد كه يكي از جزييات بالاي بازي است

اگر موقعي كه بالا است تا شما او را از پايين بگيريد و اين كار را نكنيد او با يه صدا لرزان ميگويد ليون كجا ميري؟

هنگامي كه دشمنان رو ميكشيد او با بعضي از كلمات مانمد Yessss و.. شما را تشويق ميكند

او اگر در امتداد تير و دشمن باشد خود به خود مينشيند

لباس زير اشلي به طور ساده و سفيد طراحي نشده بلكه كاپكم بر بالاي ان طراحي انجام داده (خودتان ببينيد)

شما ميتونيد او را زير مشعلهايي كه مانند چراغ بر روي سقف قرار دهيد و انها را با تير بزنيد او را اتش بزنيد (كلا هر بلايي خواستيد ميتونيد سر او بياوريد)

فروشنده Merchant

شما در دو جا ميتوانيد دشمنان را پهلوي او بكشانيد كه ميبينيد دشمنان نسبت به او كار نميكنند

فروشنده اي كه در مسابقه تير اندازي است نميميرد

با يك تير ميتوانيد او را بكشيد

دشمنان

با زدن تير در دستي كه اسلحه بر ان است ميتوانيد اسلحه را از دستان انها بياندازيد

هنگامي انها را در اب ميفتند يك موج شديد درست ميشود

هنگامي كه دشمنان يا اسلحه انها در اب ميفتند در اثر ان اب ها پخش ميشوند

ميتوانيد چيز هايي كه به سوي شما پرتاپ ميكنند با تير روي هوا بزنيد

در شب چشمان انها به رنگ قرمز درخشان است

انها هنگام حمله هر مانعي را براي حركت خود بر ميدارند مانند كمد ها

هنگامي كه نشانه بر روي سر انها است دستان خود را روي صورت خود ميگيرند

نارنجك نورزا به دشمناني كه با سپر هستند عمل نميكند

شما ميتونيد با زدن تير به كلا هايشان انها را بياندازيد

شما ميتونيد هنگامي كه دشماني كه مشعل دارند به شما حمله ميكنند انها را اتش بزنيد

همچنين انها بعضي موقع ميگويند "Un forastero......Avisemos a los otros" كه يعني -بياييد بقيه را هم خبر كنيم-

دشمنان با اره برقي

اسم انها Dr.Salvador است

مار ابي كه در درياچه است

اگر قبل از جنگ با او 6 بار او را بزنيد او بالا مي ايد و شما را ميخورد

اسم انها Del lago است و به معناي اهل درياچه ميباشد

خون او در اب به طور زيبا پخش ميشود

Bitores mendez

در پشت كت او جاي دو گلوله است كه انها را ايدا شليك كرده(در بازي با ايدا متوجه اين موضوع ميشويد)

حشرات NOVISTADORES

اگر بوسيله اسيد انها كشته شويد ميبينيد كه صورت ليون بر اثر اسيد هنگام مرگ سوخته است

Kruser

هنگامي كه در صحنه ي بين بازي ليون با او ميجنگد روي سينه او زخمي ايجاد ميكند كه براي بار دوم كه او را ميبينيد اين زخم را هم خواهيد ديد

اينجا در جنگ بين ليون و كراسر يعني بين صحنه هاي باز يكه باهم ميجنگند اگر دكمه ها را اشتباه بزنيد برايتان ميگويم چي ميشه

براي نوبت 2:نميدونم

براي نوبت 2:او چاقو را داخل گلو ليون ميكند

براي نوبت 3:چاقو را به جلو ليون فرو ميكند

براي نوبت 4:مانند سامورايي ها گلو ليون را ميبرد

براي نوبت 5:چاقو را دخل شكم او ميكند و با يك لگد او را پرتاپ ميكند

براي نوبت 6:چاقو را داخل گلو ليون ميكند

براي نوبت 7:چاقو را در سينه ليون ميكند

Sellazar

اگر هنگامي كه داخل سياهچال شما را مي اندازد دكمه ها را نزنيد ليون داخل فاضلاب پرتاپ ميشود

Sadller

هنگامي كه در صحنه بين بازي ايدا به او شليك ميكند او همه گلو له ها را زا دستش بيرون ميكند

اينم اسم اصلي و فني اسلحه ها است

Blacktail = Springfield Armory XD-9

Bolt-Action Rifle = Springfield M1903A4.

Broken Butterfly = S&W Model 3 American.

Chicago Typewriter = Thompson M1A1 (
اين اسلحه را هنگامي كه بازي را با ايدا تموم ميكنيد ميتوانيد بخريد)

-Handcannon = S&W Model 500

-Killer7 = Colt M1911A1(
اسم اين اسلحه از بازي بزرگ كاپكم برداشته شده است و اسلحه ي يكي از بازيكنان اين بازي است)

-Matilda = HK VP-70 with detachable stock

-Punisher = FN FiveseveN.

Red9 = Mauser C-96

-Riot Gun = Benelli M4 / M1014

Rocket Launcher = Russian RPG-7

-Semi-Auto Rifle=the HK SL-8 and G-36

Shotgun = Remington M870 Express

-Striker = Striker/Protecta aka "Street Sweeper"

TMP = Steyr TMP

نارنجك ها را اگر داخل اب بياندازيد ميتوانيد اب را پخش كنيد و هر كدام توان خاصي در اين كار دارند

شما ميتوانيد از تخم مرغ به عنوان اسلحه مثل پرتاپ كردن نارنجك استفاده كنيد

اگر به تخم مرغي كه روي زمين شليك كنيد ميشكند

اگر تخم مرغ را روي صورت دشمنان پرتاب كنيد به راحتي ميتوانيد با نزديك شدن به انها لگد بزنيد

اگر مارها بصورت طلايي بودند يعني تخم مرغ طلايي در شكم انها است

در جايي كه با اشلي ميرويد از چند تا زاويه دوربين رزيدنت اويل هاي قبلي استفاده شده است

در نسخه GC زير نويس وجود دارد اما تو نسخه PS2 نه.

اگر شما هم چيز جالبي پيدا كرديد بنويسيد .

اميد وارم خوب شده باشه.

خیلی جالب بود... زبان اسپانیاییمم حسابی خوب شد
من سعی می کنم اگه وقت کردم بزودی در مورد پیشینه و مشخصات تمام شخصیت های بازی به طور کامل یک مطالبی بنویسم

نوشته شده توسط farzadlion:
خیلی جالب بود... زبان اسپانیاییمم حسابی خوب شد
من سعی می کنم اگه وقت کردم بزودی در مورد پیشینه و مشخصات تمام شخصیت های بازی به طور کامل یک مطالبی بنویسم
قولو سینیور فرزاد .
یه سال . دفعه اولی که لیون توی کلیسا این مرد شنلیه رو دید مرده اسمش رو گفت نمی دونم من اشتباه شنیدم یا اسمش شبیه عربا بود .
فعلا آلیوس

سلام دوستان من خيلی کم پست ميدم تو بازی سنتر حالا هم ميخوام يه پست بدم که بدرده همه بخوره حالا که اويل 4 امده شايد بازی از دوستان بخوان دمو های اونو رو hard داشته باشن ميخوام روشی براتون بنويسم تا بتونين دمو ها رو استخرج کنيد
برايه اينکار به اين برنامه ها احتياج دارين

3.4Afs exploer v
sfd2mpg
حالا شما بايد dvd اويل رو بزارين تو dvd rom و پو شه data رو باز کنيد 4 فايل ميبينيد که ما با 3 تايه اون کار داريم bio4dat.afs که اين مربوط به اطلاع ات بازی ميباشد مثله عکس ها و اسلحه ها و نقشه ها bio4mov2.afs bio4mov.afs که اين دو رو ما لازم داريم خوب من يه نمونه شو توضيح ميدم بقيشو خودتن ميتونين با حوصله استخرج کنين

فايل bio4mov2.afs رو با برناميه afs exploer باز کنيد و از منو action search را ابتخب کنيد يا ctrl+s بزنيد و فايل r51es30.sfd را search کنيد و طبقه عکس رو فايل کليک راست کنيد و اکسپرت فايل را انتخاب کنيد و رو hard سيو کنيد البته بهتر است که فايل را در پوشه برنامه sfd2mpg سيو کنيد تا راحت تر بتوينيد آنرا تبديل کنيد

fjgsid.jpg

حالا برنامه sfd2mpg را باز کنيد و از منو select file فايل r51es30.sfd را انتخاب کنيد و cnvert را بزنيد صبر کنيد تا برنامه فايل را تبديل کند
fjgqj6.jpg

البته اگه سيستمه تون نتونست فايله تصويری رو بخونه و error داد بهتره power dvd رو نصب کنيد
ff4d8k.jpg

از اين روش ميتونيد تمام فيلم های بازی که توسط شرکت copcom سخته شده رو استخرج کنيد

اينم از لينک دانلود برنامه ها

afs exploer

http://www.edgefiles.com/files/19918.html

sfd2mpg

http://dwl.xbox-scene.com/~xbox/xbox-scene/tools/development/xbox_sfd2mpg.zip

سلام دوستان اگه ممکنه یه توضیحی واسه آزاد کردن لول هارد بدهید چون من بازی رو تموم کردم اما انگار لول هارد آزاد نشده می خواستم ببینیم باید چه کارهایی در بازی انجام بدیم که لول هارد آزاد شه ممنون میشم توضیح بدین

ایول مجید جون(solidsnak7) گل کاشتی خیلی خیلی عالی بود.
فقط یه سوال این همه رو تو فارسی تایپ کردی؟ از تو بعیده
39.gif

+++++++++
وست عزيز تخم مرغ ها كه شما پرسيديد براي زياد كردن خونه ! معمولا وقتي يك مار رو ميكشيد يه تخم هم ازش مياد بيرون. به نظر من هم مسخره نيست. مگه خوردن تخم مرغ مسخره بنظر ميرسه !
نه مشخره که نیست فقط برای این سبک بازی یه کم عجیبه!!!!
(البته بازم میگ من هنوز بازیش نکردم)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Taher:
سلام دوست عزيز
من روش وصل كردن هارد به PS2 و كليه برنامه هاي لازم براي استفاده از اونرو در وبلاگم گذاشتم. شما ميتونيد تو وبلاگ همه رو ببينيد.
موفق باشيد
طاهر جان این هارد ها چطور به SCPH-70000 وصل میشن؟

نوشته شده توسط alprh:
طاهر جان این هارد ها چطور به SCPH-70000 وصل میشن؟
به اين مدل هم ميشه هارد وصل كرد, البته بايد يكسري اينترفيس به كنسول اضافه كرد كه نميدونم تو ايران پيدا ميشه يا نه , كه البته وصل كردنش هم خيلي كار داره و مثل وصل كردن مدچيپ به كنسول دردسر داره و كار هر كسي نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or