Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط solidsnak7:
سلام دوستان من خيلی کم پست ميدم تو بازی سنتر حالا هم ميخوام يه پست بدم که بدرده همه بخوره حالا که اويل 4 امده شايد بازی از دوستان بخوان دمو های اونو رو hard داشته باشن ميخوام روشی براتون بنويسم تا بتونين دمو ها رو استخرج کنيد
برايه اينکار به اين برنامه ها احتياج دارين

3.4Afs exploer v
sfd2mpg
حالا شما بايد dvd اويل رو بزارين تو dvd rom و پو شه data رو باز کنيد 4 فايل ميبينيد که ما با 3 تايه اون کار داريم bio4dat.afs که اين مربوط به اطلاع ات بازی ميباشد مثله عکس ها و اسلحه ها و نقشه ها bio4mov2.afs bio4mov.afs که اين دو رو ما لازم داريم خوب من يه نمونه شو توضيح ميدم بقيشو خودتن ميتونين با حوصله استخرج کنين

فايل bio4mov2.afs رو با برناميه afs exploer باز کنيد و از منو action search را ابتخب کنيد يا ctrl+s بزنيد و فايل r51es30.sfd را search کنيد و طبقه عکس رو فايل کليک راست کنيد و اکسپرت فايل را انتخاب کنيد و رو hard سيو کنيد البته بهتر است که فايل را در پوشه برنامه sfd2mpg سيو کنيد تا راحت تر بتوينيد آنرا تبديل کنيد

fjgsid.jpg

حالا برنامه sfd2mpg را باز کنيد و از منو select file فايل r51es30.sfd را انتخاب کنيد و cnvert را بزنيد صبر کنيد تا برنامه فايل را تبديل کند
fjgqj6.jpg

البته اگه سيستمه تون نتونست فايله تصويری رو بخونه و error داد بهتره power dvd رو نصب کنيد
ff4d8k.jpg

از اين روش ميتونيد تمام فيلم های بازی که توسط شرکت copcom سخته شده رو استخرج کنيد

اينم از لينک دانلود برنامه ها

afs exploer

http://www.edgefiles.com/files/19918.html

sfd2mpg

http://dwl.xbox-scene.com/~xbox/xbox-scene/tools/development/xbox_sfd2mpg.zip
ایول این خیلی به درد میخوره . میشه باش یه سکته ناقص داد به میکامی. ادیت کرد رزیدنت اویل رو .

نوشته شده توسط alprh:
ایول این خیلی به درد میخوره . میشه باش یه سکته ناقص داد به میکامی. ادیت کرد رزیدنت اویل رو .

خيلي فكر عالييه !
من ميرم روش كار كنم ببينم ميشه كاري كرد يا نه !
اگه بشه روي فيلم هاي بازي زير نويس فارسي گذاشت خيلي عالي ميشه !

نوشته شده توسط MGS:
كسي نظري در مورد چيزهايي كه نوشتم نداره؟

اقا طاهر اگر مكالمات انگليسي بازي رو بخواي من ميتونم بهت بدم

MGS جان شما خيلي لطف داريد. من مكالمات انگليسي رو دارم. الان هم حتي زيرنويس فارسي رو هم با استفاده از VirualDub انداختم روي تصوير اما تنها مشكلي كه وجود داره اينه كه به يك برنامه MPEG Encoder خوب احتياج دارم تا بتونه فايل AVI رو به MPG با فرمت Custom تبديل كنه كه بتونم فايلها رو دورباره به فرمت SFD برگردونم و وارد بازي كنم !

مکالمات بيسيم

سلام واسه decod کردن از اين برنامه استفاده کن tmpgenc v2.5
شما ها که متن مکالمات بيسيم رو دارين ميشه تمام مکالمات بازی رو هم فارسی کرد
چون فرمت مکالمات بازی adx هست ميشه براحتی wav ro be adx تبديل کرد
با اين کار ميشه کله صحبت های داخل بازی رو به فارسی تبديل کرد که اگه کسی مشتاق واسه اين کار هست همين جا بگه تا کار رو شروع کنيم

دوستان مژده !!!!!!!!!!!
بالاخره شد !!!!:razz:
زيرنويس رو انداختم رو فيلم و وارد بازي كردم و تو PS2 هم اجرا شد و نشون داد !
از دوستان هم بخاطر راهنمايي هاشون ممنونم.
الان دارم روي تك تك فيلم هاي بازي كار ميكنم تا روي همه زيرنويس بندازم و اونها رو وارد بازي كنم.
عكس يك نمونه از فيلم همراه زيرنويس رو در زير ميتونيد ببينيد :
RE4-F01.jpg

نظرتون در مورد اينكار چيه ؟ ;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Taher:
دوستان مژده !!!!!!!!!!!

بالاخره شد !!!!:razz:

زيرنويس رو انداختم رو فيلم و وارد بازي كردم و تو PS2 هم اجرا شد و نشون داد !

از دوستان هم بخاطر راهنمايي هاشون ممنونم.

الان دارم روي تك تك فيلم هاي بازي كار ميكنم تا روي همه زيرنويس بندازم و اونها رو وارد بازي كنم. ;)

خیلی خوبه طاهر جان.
امیدوارم در ادامه ی کار هم موفق باشی.
بچه ها فکر کنم بشه اسم اسلحه ها و شخصیتها و ایتم رو هم فارسی کرد...

كار خيلي جالبيه طاهر جان ايول !

اگه بتونيد كل دموهاي بازي رو زيرنويس كنيد عاليه ... به نظر من فونتش تاهوما باشه و فاصله خطوط كمتر بشه بهتره ، مجيد جان فكر نكنم عوض كردن صدا كار ساده اي باشه ... اين كار دوبلر حرفه اي ميخواد ... نكنه ميخواي صداي خودت رو بذاري روي ليون ؟ :) واسه شروع روي همين فارسي سازي كار بشه بهتره.

مثلاً اگه بشه كل منوها و نوشته هاي بازي رو فارسي كرد كار بزرگيه ...
توضيحاتي كه براي هر آيتم وجود داره يا يادداشت هايي كه در بين بازي باهاش برخورد ميكنيد ... البته نميدونم عمليه يا نه.

موفق باشيد

اقا طاهر ايول شما خيلي حرفه اي هستين بابا من كه دارم از خوشحالي سكته مي كنم!
خدا كنه زود تر درست شه همش!
انشاالله هميشه موفق باشين!
ما منتظريم!

نوشته شده توسط Metal Gear:
كار خيلي جالبيه طاهر جان ايول !

اگه بتونيد كل دموهاي بازي رو زيرنويس كنيد عاليه ... به نظر من فونتش تاهوما باشه و فاصله خطوط كمتر بشه بهتره ، مجيد جان فكر نكنم عوض كردن صدا كار ساده اي باشه ... اين كار دوبلر حرفه اي ميخواد ... نكنه ميخواي صداي خودت رو بذاري روي ليون ؟ :) واسه شروع روي همين فارسي سازي كار بشه بهتره.

مثلاً اگه بشه كل منوها و نوشته هاي بازي رو فارسي كرد كار بزرگيه ...
توضيحاتي كه براي هر آيتم وجود داره يا يادداشت هايي كه در بين بازي باهاش برخورد ميكنيد ... البته نميدونم عمليه يا نه.

موفق باشيد

سلام منم ميدونم محمد جون که اين کار يه دبلر خوب ميخواد منم گفتم شايد بينه بچه ها باشن کسايی که از پسش بر بيان و اين که بخوای کله مطلبا رو فارسی کنی به نظره من غير ممکنه آخه ps2 فنت فارسی رو که نميشناسه فقت ميشه همرا با فيلم و صدا نوشستهايه فارسی و صداهيه فارسی وارد کرد
البته ميشه اطلاعات بازی رو دستکاری کرد که من هنوز نفهميدم اگه فهميدم همين جا ميگم مثلن ميشه نقشه رو فارسی کرد

فکر نکنم به راحتی بشه فارسی نوشت برای این کار.
ولی اگه نوشته ها به صورت عکس باشن که حتما میشه.

من یه حدثی دارم شاید بشه فونت فارسی رو جایگزین فونت انگلیسی کرد.یعنی ما اول بیان تک تک حروف انگلیسی رو که معولا تو یک فایل هست هر کدوم رو معادل فارسی اون رو تغییر بدیم.(که معمولا تو بازی ها تک تک حروف(در قسمت فونت) به شکل عکس است.وبعد بیام وبا استفاده از این حروف تغییر داده شده جملات فارسی رو نوشت.
(البته فکر کنم بشه...)

نوشته شده توسط Capcom:
فکر نکنم به راحتی بشه فارسی نوشت برای این کار.
ولی اگه نوشته ها به صورت عکس باشن که حتما میشه.

من یه حدثی دارم شاید بشه فونت فارسی رو جایگزین فونت انگلیسی کرد.یعنی ما اول بیان تک تک حروف انگلیسی رو که معولا تو یک فایل هست هر کدوم رو معادل فارسی اون رو تغییر بدیم.(که معمولا تو بازی ها تک تک حروف(در قسمت فونت) به شکل عکس است.وبعد بیام وبا استفاده از این حروف تغییر داده شده جملات فارسی رو نوشت.
(البته فکر کنم بشه...)

اينجور که شما گفتی ميشه نيما جون ولی کاره طاقت فرسايی هست بايد عکس هارو بر اساسه کانال الفا درس کنی يعنی برا هر کلمه trancsparency همون فونت رو بزاری که کاره سختيه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or