Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط alprh:
من متعجبم !!!! این 8 مگابایت چیه مگه ؟؟؟؟؟
من فایل 1 گیگا بایتی دانلود کردم . البته 4 ماه طول کشید . :lol:

بابا 1 گيگ
بابا دانلود
بابا شفتالو
بابا البالو
بابا گلابی
بابا پامادور
ای رکورد داره دانلود 1 گيگ در 4 ماه

از خودم شوخی در ور کردم
از شوخی گذشته بيد چه حوصله داشته بيدی جئييگرّرّ

دوستان كسي فعلا كار ديگه اي نتونسته روي بازي انجام بده ؟
مثلا روي منوها ، يا فونت بازي يا هرچيز ديگه اي ؟
من كه شديداً دارم روي زيرنويس ها كار ميكنم.

نوشته شده توسط alprh:
من متعجبم !!!! این 8 مگابایت چیه مگه ؟؟؟؟؟
من فایل 1 گیگا بایتی دانلود کردم . البته 4 ماه طول کشید . :lol:
بابا دست خوش 8 مگابایت مگه سر گردنه است راستی اسم کامل این برنامه چیه
مردم از بسکی سوال کردم

نوشته شده توسط Taher:
دوستان كسي فعلا كار ديگه اي نتونسته روي بازي انجام بده ؟
مثلا روي منوها ، يا فونت بازي يا هرچيز ديگه اي ؟
من كه شديداً دارم روي زيرنويس ها كار ميكنم.
ن هم دیروز گشتم نرم افزار کار با چند نوع پسوند رو پیدا کردم ولی متاسفانه نرم افزار مورد نظرم که بتون فایل های tpl رو ادیت کنه پیدا نکردم . اون پیدا بشه کارم و شروع میکنم

دوستان عزيز من تقريبا كار زيرنويس قسمت اصلي بازي رو به پايان رسوندم. حالا ميخواستم ببينم كسي متن مكالمات انگليسي بخش هاي Separate Ways و Assignment Ada رو داره چون به مكالمات كه گوش ميدم بعضي قسمتها وجود داره كه شك دارم كه به انگليسي چي دارن صحبت ميكنند و چون ميخوام كار درست از آب دربياد و ترجمه ها تا حد امكان درست باشه ميخوام متن دقيق انگليسي مكالمات رو داشته باشم.
ممنون

نوشته شده توسط Taher:
دوستان عزيز من تقريبا كار زيرنويس قسمت اصلي بازي رو به پايان رسوندم. حالا ميخواستم ببينم كسي متن مكالمات انگليسي بخش هاي Separate Ways و Assignment Ada رو داره چون به مكالمات كه گوش ميدم بعضي قسمتها وجود داره كه شك دارم كه به انگليسي چي دارن صحبت ميكنند و چون ميخوام كار درست از آب دربياد و ترجمه ها تا حد امكان درست باشه ميخوام متن دقيق انگليسي مكالمات رو داشته باشم.
ممنون
من میگردم ببینم پیدا میکنم یا نه .

نوشته شده توسط Taher:
ممنون

سلام
من الان داشتم وبلاگتونو نگاه ميكردم مطالب جالبي گذاشتين خصوصا راهنماي بكارگيري هاردديسك در ps2
يك قسمت نظرمو جلب كرد عكسهاي گرفته شده از re4يي كه توسط ايمولاتور pscx2 تونستيد بازيو روي pc اجرا كنيد.شما بازيو بدون مشكل اجرا كرديد؟ از چه نسخه پلاگيني براي pscx2 استفاده كرديد ميتونيد لينك دريافتشو براي من بزاريد؟

دوستان عزيز من بازي رو روي Pc فقط تا همون متني كه در اول بازي توسط ليون خونده ميشه اجرا كردم!!!!!!
يعني بعدش برنامه پيغام خطا داد و اومد بيرون كه اينو تو وبلاگم هم نوشتم !
بازي رو نميشه بطور كامل روي Pc اجرا كرد. تازه تا همونجاي كار هم خيلي كند بود !

کی evil 4 رو تو Pc اجرا کرده؟!!!!!!
وحید جان Evil 4 به علت اینکه بازیه جدیدیه هنوز روی هیچ برنامه ی شبیه سازی خوب جواب نمیده باید یکم صبر کنی تا نسخه های جدید این برنامه ها بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or