Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
دیدم جمع رزیدنت اویل بازاش جمه لازم دیدم این عکس رو بزارم یه حالی بکنین:
bio01.jpg
عجب آرشیوه کاملیه از رزیدنت اویل
خداییش رزیدنت اویل به همراه متال گیر جزو قشنگ ترین بازی هایی بودند که در عمرم بازی کردم :D

نوشته شده توسط sajjad ps2:
به نظر من پول دادن به ps3 كار بيخودي است چون بازي هاي آن همان بازي هاي ps2هستند با كيفيت بيشتر.
خسته نباشی عمو جان . خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی .
بابا ایول .
برید به کارمک و کوجیما و ویل رایت و مولینکسو بقیه بگین کارشونو تعطیل کنن .
خبر ندارن که فقط کیفیت بازی هاشون قراره بهتر بشه.
البته از امضات معلومه که داری با آتاری بازی میکنی هنوز .

ببخشيد من قلت كردم بيخود كردم هرچي بگين از ته دل بگين ولي من منظورم اين نبود كه به پلي ستيشن 3 بي احترامي كنم چون من خودم از آن كساني هستم كه سايه اونو ميخرم ولي انگار ديد نظر من يكمي با ديد نظر شما فرق داره چون من خودمو خيلي قربوني بازي هايي كه ميكنم نميكنم و تا وقتي كه سرگرم شوم آنها را بازي مي كنم (بجز رزيدنت اويل كه يك شاهكاره)و من بيشتر به داستان بازي اهميت نميدهم بلكه به حيجان كيفيت و صحنه هاي پر تحرك آن و فكري بودن آن توجه ميكنم حالا شما با عرض معضرت خودتان را به جاي من بگذاريد همين گونه فكر ميكنيد :cry: :arrowd: :o

نوشته شده توسط sajjad ps2:
تا وقتي كه سرگرم شوم آنها را بازي مي كنم (بجز رزيدنت اويل كه يك شاهكاره)و من بيشتر به داستان بازي اهميت نميدهم بلكه به حيجان كيفيت و صحنه هاي پر تحرك آن و فكري بودن آن توجه ميكنم :cry: :arrowd: :o

سلام نه بابا ایول 4 از کی فکری بوده که من نمی دونستم به یه بچه 10 ساله هم بدی می تونه ایول رو بازی کنه ایول 4 در برابر ایول های پی اس 1 هیچی نبود از نظر فکری به نظر من ایول فقط گرافیک و هیجان زیادی داره اصلا فکری نبود هیجانشم کمتر بود در برابر ایول های پی اس 1 دوسته عزیز من به شما هانتینگ گراند پیشنهاد می کنم بازی کنید که بفهمین بازی فکری و اونم ماله کاپکم یعنی چی ;)

سلام نه بابا ایول 4 از کی فکری بوده که من نمی دونستم به یه بچه 10 ساله هم بدی می تونه ایول رو بازی کنه ایول 4 در برابر ایول های پی اس 1 هیچی نبود از نظر فکری به نظر من ایول فقط گرافیک و هیجان زیادی داره اصلا فکری نبود هیجانشم کمتر بود در برابر ایول های پی اس 1 دوسته عزیز من به شما هانتینگ گراند پیشنهاد می کنم بازی کنید که بفهمین بازی فکری و اونم ماله کاپکم یعنی چی
آره هانتینگ گراند بازیه خیلی قشنگیه...بازیه Tow Tower هم بازی خیلی جالبی بود
در مورد رزیدنت اویل هم میتونم بگم با اینکه RE4 بازیه خیلی قشنگی بود اما یک چیزی کم داشت اون هم همون معماهایی بود که من همیشه در رزیدنت اویل باهاش خو گرفته بودم

حالا اين آرشيو مال كي هست؟
نمیدونم ولی هر چی هست با حاله...

عجب آرشیوه کاملیه از رزیدنت اویل
خداییش رزیدنت اویل به همراه متال گیر جزو قشنگ ترین بازی هایی بودند که در عمرم بازی کردم
biggrin.gif
اقا جان تاپیک رو منحرف نکن اینجا چه ربطی به متال گیر داره
39.gif

نوشته شده توسط farzadlion:
در مورد رزیدنت اویل هم میتونم بگم با اینکه RE4 بازیه خیلی قشنگی بود اما یک چیزی کم داشت اون هم همون معماهایی بود که من همیشه در رزیدنت اویل باهاش خو گرفته بودم
راست میگی . یادمه تو رزیدنت اویل های قبلی ممکن بود که یه آیتم رو 20 دقیقه نگه دارم و نفهمم چه کاربردی داره. الان که نمیخواد دنبال آیتم بگردیم کلید بغل دره.

تقريباَ ميشه گفت سبك ايول 4 به اكشن خيلي نزديك شده و بنظر من اكشنه !
خود سازندگان بازي گفتند كه ديگه طرفداران و حتي خود سازندگان سري بازيهاي رزيدنت ايول از سبك گذشته كمي خسته شده بودند و در اين نسخه خواستن تحولي اساسي در بازي ايجاد كنند!
دستشون درد نكنه
wink.gif

واقعا دستشون درد نكنه... بعد از متال گير ، خيلي وقت بود كه با يه بازي اينقدر حال نكرده بودم . راستي طاهر جان ... اين لينك فونت اويل 4 رو اگه برام بزاري ممنون ميشم ... خيلي بهش احتياج دارم !

نوشته شده توسط kakero youga:
راستي طاهر جان ... اين لينك فونت اويل 4 رو اگه برام بزاري ممنون ميشم ... خيلي بهش احتياج دارم !

عزيزم شما اگه داشتي بذار تا ما هم دانلود كنيم !
اون نوشته هايي كه ميبينيد من با تركيب حروف موجود در آوردم وگرنه فونتش رو من هم ندارم :neutral:
خيلي فونت خدايي ساختن. ارگ كسي از بچه ها داره لطف كنه لينك بده تا ما هم بگيريم.

جدي ميگي؟ بابا من فكر كردم فونتش رو داري... ولي جالب در آورديش .
من فونت نسخه هاي قبل اويل رو دارم . همين كه زير لوگو توي امضام ميبيني . اگه خواستي بگو تا آپلودش كنم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or