kakero youga
کاربر سایت
خسته نباشی عمو جان . خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی .نوشته شده توسط sajjad ps2:به نظر من پول دادن به ps3 كار بيخودي است چون بازي هاي آن همان بازي هاي ps2هستند با كيفيت بيشتر.
نوشته شده توسط sajjad ps2:تا وقتي كه سرگرم شوم آنها را بازي مي كنم (بجز رزيدنت اويل كه يك شاهكاره)و من بيشتر به داستان بازي اهميت نميدهم بلكه به حيجان كيفيت و صحنه هاي پر تحرك آن و فكري بودن آن توجه ميكنم :cry: :arrowd:
آره هانتینگ گراند بازیه خیلی قشنگیه...بازیه Tow Tower هم بازی خیلی جالبی بودسلام نه بابا ایول 4 از کی فکری بوده که من نمی دونستم به یه بچه 10 ساله هم بدی می تونه ایول رو بازی کنه ایول 4 در برابر ایول های پی اس 1 هیچی نبود از نظر فکری به نظر من ایول فقط گرافیک و هیجان زیادی داره اصلا فکری نبود هیجانشم کمتر بود در برابر ایول های پی اس 1 دوسته عزیز من به شما هانتینگ گراند پیشنهاد می کنم بازی کنید که بفهمین بازی فکری و اونم ماله کاپکم یعنی چی
راست میگی . یادمه تو رزیدنت اویل های قبلی ممکن بود که یه آیتم رو 20 دقیقه نگه دارم و نفهمم چه کاربردی داره. الان که نمیخواد دنبال آیتم بگردیم کلید بغل دره.نوشته شده توسط farzadlion:در مورد رزیدنت اویل هم میتونم بگم با اینکه RE4 بازیه خیلی قشنگی بود اما یک چیزی کم داشت اون هم همون معماهایی بود که من همیشه در رزیدنت اویل باهاش خو گرفته بودم
نوشته شده توسط kakero youga:راستي طاهر جان ... اين لينك فونت اويل 4 رو اگه برام بزاري ممنون ميشم ... خيلي بهش احتياج دارم !