Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط vahid1400:
کی evil 4 رو تو Pc اجرا کرده؟!!!!!!
من تونستم اجراش کنم . چیزهایی هم که لازمه :
1- کارت کپچر ورودی دار
2- پلی استیشن 2
3- دی وی دی بازی
4- کابل تبدیل ps2

علي آقا منظور اين دوستمون با امولاتور هستش نه اينكه با Ps2 اجرا كني روي كامپيوتر ببيني !
كسي نتونسته با امولاتور اين بازي رو كامل روي كامپيوتر اجرا كنه.

وحید جان Evil 4 به علت اینکه بازیه جدیدیه هنوز روی هیچ برنامه ی شبیه سازی خوب جواب نمیده باید یکم صبر کنی تا نسخه های جدید این برنامه ها بیاد

من نبتونم صبر بکنم

1- کارت کپچر ورودی دار
2- پلی استیشن 2
3- دی وی دی بازی
4- کابل تبدیل ps2
ممنون از اطلاعاتت ولی مشکلی که دارم مربوط میشه به نداشتن پول کافی برای تهیه مورد دوم (البته زیاد از ps2 خوشم نمیاد جلو pc حرفی برا گفتن نداره :D )
ولی فکر کنم ایول4 اینقدر ارزش داشته باشه که برم براش یه ps2 بخرم ;) !!!

آخرین ویرایش:
1- کارت کپچر ورودی دار
2- پلی استیشن 2
3- دی وی دی بازی
4- کابل تبدیل ps2
آخه اگه وحید PS2 داشت که دیگه نمیخواست RE4 را با PC بازی کنه

كسي نتونسته با امولاتور اين بازي رو كامل روي كامپيوتر اجرا كنه.
این بازی در حال حاضر با برنامه های فعلی شبیه سازی سازگار نیست باید یکمی صبر کنی

ولی فکر کنم ایول اینقدر ارزش داشته باشه که بری براش یه ps2 بخری
اگه قرار کسی پولشو برای خرید کنسول خرج کنه بهتره درست و حسابی خرج کنه من فکر نمی کنم خرید PS2 در شرایط فعلی کار عاقلانه ای باشه اگه خواستی در آینده کنسولی بخری صبر کن تا PS3 بیاد

البته صبر كردن براي Ps3 يكمي فكر كنم طولاني ميشه چون تا بياد تو بازار و قيمتش متعادل بشه فكر كنم يكي دو سالي طول بكشه و همچنين تا مدچيپ مناسب براش درست بشه.
ولي خوب حرف شما هم كه ميگيد صبر كنه و يك دفعه Ps3 بگيره , منطقي هستش. منم يه جورايي موافقم.

اصلاَ موافق نيستم...خود من به محض اينكه شنيدم متال گير 3 توي راهه ، سريع رفتم Ps2 خريدم...حالا هم با وجود بازيهاي منحصر بفرد Ps2 مثل اويل 4 ، دويل مي كراي 3 ، اونيموشا 3 و ... اصلاَ از خريدنش پشيمون نيستم..

اصلاَ موافق نيستم...خود من به محض اينكه شنيدم متال گير 3 توي راهه ، سريع رفتم Ps2 خريدم...حالا هم با وجود بازيهاي منحصر بفرد Ps2 مثل اويل 4 ، دويل مي كراي 3 ، اونيموشا 3 و ... اصلاَ از خريدنش پشيمون نيستم..
اما با خرید PS3 علاوه بر اینها میتونند بازی هایی مثل MGS 4 و RE 5 را هم که در آینده میاند بازی کنند در حالی که با PS2 فقط میتونه بازی هایی که نهایتا تا اوایل سال میلادیه آینده میان به بازار را بازی کنند و از اون تاریخ به بعد تمام بازی ها یی که سرشون به تنشون می ارزه فقط برای PS3 ساخته خواهند شد..به هر حال تصمیم گیری دیگه با کسیه که میخواد کنسول بخره :mrgreen:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
اما با خرید PS3 علاوه بر اینها میتونند بازی هایی مثل MGS 4 و RE 5 را هم که در آینده میاند بازی کنند در حالی که با PS2 فقط میتونه بازی هایی که نهایتا تا اوایل سال میلادیه آینده میان به بازار را بازی کنند و از اون تاریخ به بعد تمام بازی ها یی که سرشون به تنشون می ارزه فقط برای PS3 ساخته خواهند شد..به هر حال تصمیم گیری دیگه با کسیه که میخواد کنسول بخره :mrgreen:
كو تا اومدن ps3 هنور هم اومد بازي هاي خوب هم دو سه سال تول ميكشه بياد پس هنوز ps2موندگارو زندست:surprised
يكي هم من دوست دارم يكي از كنسولهاي ps3 را بخرم ولي به علت اينكه من از يكي شنيدم كه دارن يه كنسول ميسازن كه دنيا رو متحول ميكنه ميدونين اين كنسول چطوريه حلا برات ميگم اين كنسول بر خلاف همه ي كنسول ها از خودش بو ميده :eek: يعني چي برات ميگم يعني در اين از يك نوع فناوري استفاده كرده اند كه ميشه هنگام بازي بوي محيط رو حس كرد :eek:مثلا هنگام شليك بوي باروت رو حس ميكني كه اين كار به وسيله امواج هدايت ميشه و به درون بيني ميرود و بعد به عصب ها بعد به مغز ميرود و پردازش ميشود و ما اين بو رو حس ميكنيم بدون اينكه بويي وجود داشته باشد:cool:حالا با وجود اين گونه تكنولوژي كه خواهد امدps3 در اين ميان كاره اي نيست و ميشود بازي هاي آن را روي كامپيوتر انجام داد و من از يكي شنيدم كه با انگولك بعضي از قطعات ps2 و عوض كردن آن ميتوان بازي هايps3 را روي آن اجرا كرد ولي به نظر من چاخان بييد .
به نظر من پول دادن به ps3 كار بيخودي است چون بازي هاي آن همان بازي هاي ps2هستند با كيفيت بيشتر.

نوشته شده توسط sajjad ps2:
كو تا اومدن ps3 هنور هم اومد بازي هاي خوب هم دو سه سال تول ميكشه بياد پس هنوز ps2موندگارو زندست:surprised
يكي هم من دوست دارم يكي از كنسولهاي ps3 را بخرم ولي به علت اينكه من از يكي شنيدم كه دارن يه كنسول ميسازن كه دنيا رو متحول ميكنه ميدونين اين كنسول چطوريه حلا برات ميگم اين كنسول بر خلاف همه ي كنسول ها از خودش بو ميده :eek: يعني چي برات ميگم يعني در اين از يك نوع فناوري استفاده كرده اند كه ميشه هنگام بازي بوي محيط رو حس كرد :eek:مثلا هنگام شليك بوي باروت رو حس ميكني كه اين كار به وسيله امواج هدايت ميشه و به درون بيني ميرود و بعد به عصب ها بعد به مغز ميرود و پردازش ميشود و ما اين بو رو حس ميكنيم بدون اينكه بويي وجود داشته باشد:cool:حالا با وجود اين گونه تكنولوژي كه خواهد امدps3 در اين ميان كاره اي نيست و ميشود بازي هاي آن را روي كامپيوتر انجام داد و من از يكي شنيدم كه با انگولك بعضي از قطعات ps2 و عوض كردن آن ميتوان بازي هايps3 را روي آن اجرا كرد ولي به نظر من چاخان بييد .
به نظر من پول دادن به ps3 كار بيخودي است چون بازي هاي آن همان بازي هاي ps2هستند با كيفيت بيشتر.
یعنی چی بازی بو بده بابا جمش کن یعنی چی ما بازی رو واسه گرافیک و داستان و شخصیت بازی می خریم واسه بوش که نمی خریم اینحا هم اونایی که قصد خرید پی اس 3 دارن همشون عشق بازی هایه پی اس2 هستن و می خواهن شماره بعد همون بازی رویه پی اس 3 بازی کنن مثله خودم که عشق متال گیر هستم می خواهم متال گیر 4 رو رویه پی اس 3 بازی کنم و کاری هم ندارم اسنیک بو بده یا نه شاید طرفدارهای سام فیشر واسه بویه جوراب سام فیشر اون کنسولی که شما می گین رو بخرن و نسخه بعد اسپلینتر سل رو بازی کنند و دوسته عزیز قصد خرید کنسول پی اس 2 هم همین بوده که دوستان بازی های پی اس 1 که نسخه بعدشون واسه پی اس2 اومده بوده بازی کنند پی اس3 هم همه با این قصد می خرن و در کنارش چند تا بازی جدید از چند شرکت معتیر دیگه مثله konami , capcom , sony که در واسه پی اس 3 عرضه می شه دوستان پی اس می خرن

آخرین ویرایش:
سلام
به نظر من هم جواب دادن به اين پست شما كار بيخوديه !
بابا يه چيزايي ميگيد كه آدم از سايت زدن پشيمون ميشه ! شما اين حرف ها رو روي چه حسابي ميزني ؟ خب مشخصه كه هر روز چيزاي جديدي به صنعت بازي اضافه ميشه ... اين بحث بوي مصنوعي (!) هم از چند ماه پيش مطرح بوده حالا هر نوآوري كه بوجود بياد دليل ميشه همه بازي ها و كنسول هاي ديگه از دور خارج بشن ؟ پس اصلا شما چرا ps2 خريدي ؟ ps2 همون ps1 هست با كيفيت بالاتر !! اينم شد حرف ؟

من از يكي شنيدم كه با انگولك بعضي از قطعات ps2 و عوض كردن آن ميتوان بازي هايps3 را روي آن اجرا كرد
اين مسخره ترين حرفي بود كه شنيدم ! آخه پسر جان شما اطلاعاتت در باره ps3 چقدره ؟ ميدوني از چه سخت افزاري استفاده ميكنه ؟ درباره پردازنده cell چيزي شنيدي ؟ ميدوني فرق پردازنده 7 هسته اي 3200 Mhz با پردازنده 300 Mhz چقدره ؟ ميدوني ps3 512 mb رم XDR , GDDR3 داره ولي ps2 فقط 32 mb Dram داشت ؟ حالا شما ميخواي تغيير چند تا قطعه ps2 بازيهاي 3 رو اجرا كني روش ؟ تبريك ميگم !

اصلاً شما كه توي اين تاپيك پست زدي و عشق ps2 هستي ، RE4 رو بازي كردي ؟ حتماً ميدوني كه جزو بهترين هاي ps2 هست ... حالا ميتوني تصور كني RE5 روي PS3 چه عظمتي خواهد داشت ؟

خوش باش.

ســـــــــل آم
ممد جان برادر.....بنده خدا يه چيز گفت....حالا درس يا غلط بهتره يه ذره دلسوزانه تر حرف بزني....خشونت فايده نداره.......
-------------------
لبتون خندون و ناخوناتون كوتاه :)

دیدم جمع رزیدنت اویل بازاش جمه لازم دیدم این عکس رو بزارم یه حالی بکنین:
bio01.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or