Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب میثم جان من میدونم منظورت از اون پست , من بودم ! یعنی میدونستم اما از قدیم گفتن جواب میثمان خاموشیست ! واسه همین جوابتو ندادم ناراحت نشیا منظور منم کلی بود !!!!
تشکر من بازم میگم توهین به کسی و کسانی نبود من منظور کلی داشتم

دفعه بعد هم اگه خواستی تیکه بندازی مستقیم به خودم بنداز یعنی بجای این :
ببخشید بازم ولی من نمی دونم چرا بعضی از دوستان اینقدر افه میان
بنویس :
"ببخشید بازم ولی من نمیدونم چرا شایان انقدر افه میاد"

اینجوری برای هیچکس دیگه غیر از من چند تا سوال بی ربط دیگه ایجاد نمیکنی !
چون با این سبک و سیاق نوشتن برای خواننده چند تا سوال بی ربط دیگه ایجاد میکنی

======================

البته ما که هیچی حالیمون نیست ولی نمی تونه این ایراد از دی وی دی های بازی ها باشه بد رایت شده باشه یا همچین چیزی همین ایراد شایان رو میگم

شکست نفسی میفرمایید شما استاد مایید. مطمئنآ همینطوره. خودم هم قبلا به این که اشکال از دیویدی باشه فکر کرده بودم !
امیدوارم دیگه بخاطر تیکه انداختن به بنده حقیر با بقیه دچار مشکل نشی ...
anyway ... ممنون !

• Like
Reactions: che-jaleb
گفتم مستقیم بگم شاید بهت بر بخوره
اقا من بجور تاپیک بهم میریزم دیگه بیخیال بشید من پوزش می خوام از همه اساتید اگر بنم می خواید بکنید بکنید ولی روز هاش کم باشه چون من بی بازی سنتر دغ میکنم
البته شایان جان ما که جلو شما و طاهر جان علی اقا مجرد که خیلی طرفدارشیم هیچی نیستیم من این نظر رو دادم چون ایرونی جماعت حال تست سیدی و دی وی دی رو نداره بهم ثابت شده حالا از یکی از بچه های این سایت که هیچ مشکلی دی وی دیش نداره ازش بگیر می خوای تست کن اگر باز مشکل داشت شاید از دستگات

• Like
دوست عزیز اکه مشکل کم شدن فریم در بازی اویل 4 دارین این اشکال ب خا طر کثیف شدن لنز ps2 شما بوده اگه شما یه cd لنز پاک کن بزای و لنز رو تمیز کنی مشکل حل میشه این مشکل وقتی پیش میاد که یه ذره کردو غبار گوشه لنز میشینه

• Like
منم تو بازي افت فريم نميديدم اما بعضي اوقات شايد تو 7-8 بازي كه من و برادرم رفتيم اخرش 3 باز اينطوري شد كه با زياد شدن دشمن ها با انفجار در حد 1 ثانيه افت فريم داشت
اما Ps2 رو باز كن مثل من و لنزش رو تميز كن با سي دي لنز پاكن هم ميشه اما براي من از تميز كردن گذشته هر روز ميبرش حموم:d

نوشته شده توسط SHvIRUS:
پی اس 2 الان قدیمی ترین کنسوله بین رقباش Game Cube & XBOX
آره اتفاقا خونده بودم تو یه مجله که فدرت PS2 از GC و Xbox پایین تره اما انصافا خوب با این فدرت پایینش بازی های خوبی رو جذب کرد و جالب تر از همه اینکه یه جا خوندم که فکر کنم تو بازی نما بود که پی اس 869/1 بیلیون فروش داشته :exclaim: :exclaim:

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
فکر کنم خالی بسته چون هنوز تاریخه دقیقی برای انتشار این بازی بر روی پی سی معلوم نیست.
منم اول همین فکرو کردم ولی چنتا فروشگاه دیگه هم همینو گفتن :exclaim:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or