نوشته شده توسط farzadlion:واقعا پشتکارت را تحسین میکنم....
نوشته شده توسط White_Gandalf:من یه رفیق دارم که دیوانه رزیدنته... منظورم از دیوانه همون دیوانست ها..!! مثلا میاد تو حیاط مدرسه ادای لئون رو درمیاره مثلا با کلت فرضی!! یکی میزنه تو سر بچه ها بعد فن لگد لئون رو روشون میزنه!!!
به گفته خودش 11 بار!! بازی رو تموم کرده.که البته من با اون چیزایی که از اون میبینم حرفشو باور میکنم.!!
فرقش اینه که گرافیک نسخه گیم کاب از نسخه پی اس2 بالاتره.یکی میتونه بگه نسخه ی گیم کوب با Ps2 چه فرقی میکنه..؟
دوست منم مشکل منو داشت ... ولی نمیدونم ! شاید پی اس توی من مشکل داره! آخه وقتی پرینس آو پرژیا 3 هم بازی میکنم وقتی دشمنا زیاد میشن تصویر کند میشه ...من 5 بار بازی رو به پایان بردم و تمام قسمتهای extras رو هم انجام دادم اما تو هیچ جای بازی حتی در شلوغ ترین مکان ها افت فریم نداره
بهتر نیست وقتی سوالی برای شما پیش میاد شما واضح بپرسی تا به جوابش برسی ؟ببخشید بازم ولی من نمی دونم چرا بعضی از دوستان اینقدر افه میان
به کسی بر نخوره ولی من سوالی بزرگ شده برام؟
علی جان من پستم رو ویرایش کردم ولی میشه شفاف سازی کنید در پیغام خصوصی ممنوننوشته شده توسط Ali_Mojarad:بهتر نیست وقتی سوالی برای شما پیش میاد شما واضح بپرسی تا به جوابش برسی ؟
اگر این کار در توان شما نیست بهتر نیست کلا از این کار صرف نظر کنی ؟
چون با این سبک و سیاق نوشتن برای خواننده چند تا سوال بی ربط دیگه ایجاد میکنی