Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Ali_Mojarad:
باید در حالت هارد بازی رو به پایان برسونید
مرسی علی جان از راهنماییت ممنونم :D
ولی خودمونیم الان وسطای حالت pro هستم واقعا باید بازی رو تو این حالت تموم کنی تا ارزش بازی رو بفهمی

نوشته شده توسط farzadlion:
واقعا پشتکارت را تحسین میکنم....

من یه رفیق دارم که دیوانه رزیدنته... منظورم از دیوانه همون دیوانست ها..!! مثلا میاد تو حیاط مدرسه ادای لئون رو درمیاره مثلا با کلت فرضی!! یکی میزنه تو سر بچه ها بعد فن لگد لئون رو روشون میزنه!!!
به گفته خودش 11 بار!! بازی رو تموم کرده.که البته من با اون چیزایی که از اون میبینم حرفشو باور میکنم.!!

• Like
Reactions: che-jaleb
نوشته شده توسط White_Gandalf:
من یه رفیق دارم که دیوانه رزیدنته... منظورم از دیوانه همون دیوانست ها..!! مثلا میاد تو حیاط مدرسه ادای لئون رو درمیاره مثلا با کلت فرضی!! یکی میزنه تو سر بچه ها بعد فن لگد لئون رو روشون میزنه!!!
به گفته خودش 11 بار!! بازی رو تموم کرده.که البته من با اون چیزایی که از اون میبینم حرفشو باور میکنم.!!

عجب بچه با احساسي هستش ! :cheesygri
واقعاً تحت تاثير قرار گرفتم ;):coolgun:

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام
منم این بازی زیبا رو نیم ساعت پیش با 15 ساعت بازی کردن تموم کردم.
بازی خیلی سخت بود ! شاید یکی از سخت ترین بازیهایی که تاحالا تموم کردم.
به نظر من هیچ بازیی ترسناک نیست , این بازی هم ترسناک به نظر نمیاد اما وقتی تیرهات تموم میشه (اکثر وقت با کمبود تیر مواجه میشید) و اون موجودات که باید با اینفرا رد + اسنایپ بکشیشون به طرفت میان حداقلش اینه که سکته میکنی !!! ;)
خوفناک ترین قسمت بازی هم قسمت قلعه هست , موزیکش + وردهایی که راهبان آروم زیر لب میخونن (مارودازینی !!!!!!) :((

گرافیک بازی واقعا عالی بود , من تاحالا یه همچین گرافیکی ندیده بودم !!! اما در صحنه های شلوغ فریم ریت بازی کند میشد , البته این مشکل بازی نیست مشکل از سخت افزار قدیمی PS2 ست.
معما های بازی هم بسیار بچگونه طراحی شده بود ! مخصوصا اون چهار تا تابلو ... :cheesygri

در صحنه های شلوغ فریم ریت بازی کند میشد ,
من 5 بار بازی رو به پایان بردم و تمام قسمتهای extras رو هم انجام دادم اما تو هیچ جای بازی حتی در شلوغ ترین مکان ها افت فریم نداره

نوشته شده توسط vahid1400:
امیدوارم خبر اومدن ایول 4 برا پی سی شایعه نباشه..... نباید با احساسات پی سی بازها بازی کنن !!!
وحید جان خبر اومدنش برای پی سی شایعه نیست و سایت های معتبر هم تاییدش کردن.
همچنین بازی دویل می کرای - اونیموشا 3 - هالو 2 هم برای پی سی به زودی میان.
72.gif

یکی میتونه بگه نسخه ی گیم کوب با Ps2 چه فرقی میکنه..؟
فرقش اینه که گرافیک نسخه گیم کاب از نسخه پی اس2 بالاتره.
مراحل نسخه پی اس 2 هم بیشتره و یه سری چیزای دیگه هم اضافه شده.

من 5 بار بازی رو به پایان بردم و تمام قسمتهای extras رو هم انجام دادم اما تو هیچ جای بازی حتی در شلوغ ترین مکان ها افت فریم نداره
دوست منم مشکل منو داشت ... ولی نمیدونم ! شاید پی اس توی من مشکل داره! آخه وقتی پرینس آو پرژیا 3 هم بازی میکنم وقتی دشمنا زیاد میشن تصویر کند میشه ... :(

من هم يادم نمياد جايي از بازي ، بازي كند شده باشه ! شايد نوع بازي كردن تاثير داشته باشه يعني مثلاً ما جايي از بازي اجازه زياد شدن جمعيت دشمن رو داده باشيم بخاطر همين بازي كند نشده ! البته اين فقط احتماله.

ببخشید یک سوال داشتم تو این 23 صفحه داستان این بازی هست
خب من دیدم اقا علی ناراحت شدن پستم رو ویرایش میکنم
بنده هیچ منظوری نداشتم فقط سوال کردنم بود میشه علی جان میشه در این مورد در پیام خصوصی به بنده بگید
تشکر من بازم میگم توهین به کسی و کسانی نبود من منظور کلی داشتم :((
ولی من باز مفهوم حرف اقا علی رو نمیفهمم بیشتر میشه توضیح بدید تو پیام خصوصی
راستی کسی میشه داستان این بازی روبه ما بده ماهرجا دیدیم داستان سالنت هیل بوده اما تا حالا رزیند اویل رو ندیدم

آخرین ویرایش:
ببخشید بازم ولی من نمی دونم چرا بعضی از دوستان اینقدر افه میان
به کسی بر نخوره ولی من سوالی بزرگ شده برام؟
بهتر نیست وقتی سوالی برای شما پیش میاد شما واضح بپرسی تا به جوابش برسی ؟
اگر این کار در توان شما نیست بهتر نیست کلا از این کار صرف نظر کنی ؟
چون با این سبک و سیاق نوشتن برای خواننده چند تا سوال بی ربط دیگه ایجاد میکنی

نوشته شده توسط Ali_Mojarad:
بهتر نیست وقتی سوالی برای شما پیش میاد شما واضح بپرسی تا به جوابش برسی ؟
اگر این کار در توان شما نیست بهتر نیست کلا از این کار صرف نظر کنی ؟
چون با این سبک و سیاق نوشتن برای خواننده چند تا سوال بی ربط دیگه ایجاد میکنی
علی جان من پستم رو ویرایش کردم ولی میشه شفاف سازی کنید در پیغام خصوصی ممنون
البته ما که هیچی حالیمون نیست ولی نمی تونه این ایراد از دی وی دی های بازی ها باشه بد رایت شده باشه یا همچین چیزی همین ایراد شایان رو میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or