نمیدونم کارگردان یا هر کی دیگه ی رزیدنت اویل گفته نمیدونم اگه بازی برای پی اس2 (شایدم پی سی) بیاد من سرم رو میزنم اینا هم باورشون شده و فکر میکنن...من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان با اومدن این بازیها روی Pc چیه که همچین میان نفی میکنن خبر رو و میگن کپکام هرگز چنین کاری نخواهد کرد
كاپكم كار اشتباهي كرد . ضد حال عجيبي زدنوشته شده توسط Behzad:من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان با اومدن این بازیها روی PC چیه که همچین میان نفی میکنن خبر رو و میگن کپکام هرگز چنین کاری نخواهد کرد
وقتی یه کاری برای کپکام پول داره چرا فکر میکنید باید به سونی وفادار بمونه و فقط برای یک کنسول بازی بزنه ؟
هر جا پول بیشتری باشه بازیساز و ناشر هم همونجان ... مطمئن باشید کپکام نه عاشق چشم و ابروی من و شماس نه عاشق چشم ابروی رئیس شرکت سونی ... هر جایی پول بیشتری باشه کپکام هم هست ... نه تنها کپکام بلکه همه شرکتها
خبری هم که آرشام گذاشته قطعیه و نشون میده که علاوه بر Evil 4 ، Devil May Cry 3 هم برای PC به بازار میاد ...
البته در این مورد هم زوده قضاوت کرد.... متال گیر 1 و متال گیر 2 هر دو قبلا برای Pc اومدند و متال گیر 3 هم اصلا بعید نیست در آینده برای Pc بیادفقط كونامي و متالگير كه عمرا بازي هاش رو براي پول خراب نميكنه
بهر حال منو تو که این بازی را روی Ps2 بازی کردیم چه فرقی برامون میکنهاما ناراحتي من از اينه كه نكنه مثل بازيهاي ديگه تبديلي ديگه چيز جالبي از اب در نياد