Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان با اومدن این بازیها روی PC چیه که همچین میان نفی میکنن خبر رو و میگن کپکام هرگز چنین کاری نخواهد کرد
وقتی یه کاری برای کپکام پول داره چرا فکر میکنید باید به سونی وفادار بمونه و فقط برای یک کنسول بازی بزنه ؟
هر جا پول بیشتری باشه بازیساز و ناشر هم همونجان ... مطمئن باشید کپکام نه عاشق چشم و ابروی من و شماس نه عاشق چشم ابروی رئیس شرکت سونی ... هر جایی پول بیشتری باشه کپکام هم هست ... نه تنها کپکام بلکه همه شرکتها
خبری هم که آرشام گذاشته قطعیه و نشون میده که علاوه بر Evil 4 ، Devil May Cry 3 هم برای PC به بازار میاد ...

من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان با اومدن این بازیها روی Pc چیه که همچین میان نفی میکنن خبر رو و میگن کپکام هرگز چنین کاری نخواهد کرد
نمیدونم کارگردان یا هر کی دیگه ی رزیدنت اویل گفته نمیدونم اگه بازی برای پی اس2 (شایدم پی سی) بیاد من سرم رو میزنم اینا هم باورشون شده و فکر میکنن...
بابا هر جایی پول باشه کپکم هم اونجا میره
این خبر هم 100% درسته ...

نوشته شده توسط Behzad:
من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان با اومدن این بازیها روی PC چیه که همچین میان نفی میکنن خبر رو و میگن کپکام هرگز چنین کاری نخواهد کرد
وقتی یه کاری برای کپکام پول داره چرا فکر میکنید باید به سونی وفادار بمونه و فقط برای یک کنسول بازی بزنه ؟
هر جا پول بیشتری باشه بازیساز و ناشر هم همونجان ... مطمئن باشید کپکام نه عاشق چشم و ابروی من و شماس نه عاشق چشم ابروی رئیس شرکت سونی ... هر جایی پول بیشتری باشه کپکام هم هست ... نه تنها کپکام بلکه همه شرکتها
خبری هم که آرشام گذاشته قطعیه و نشون میده که علاوه بر Evil 4 ، Devil May Cry 3 هم برای PC به بازار میاد ...
كاپكم كار اشتباهي كرد . ضد حال عجيبي زد
فقط كونامي و متالگير كه عمرا بازي هاش رو براي پول خراب نميكنه

دوستان طه رسولی هم یه بار تو کلیلک در مورد همین جور بازی ها توضیح داد
این بازی ها اگر هم برای پی اس 2 بیان خود بازی Ps2 هست بعلاوه ی شبیه ساز بازی های پی اس 2
من Onimusha3 رو که رو پی سی اومده رو ندیدم ولی فکر کنم چیز جالبی از آب درنیاد
به اسنیک جان هم عرض کنم که من اونجا که باید اشلی رو بفرستی با لا دوتا چیزا بچرخونه تا راه بازشه گیر کردم اونا میرفتن بالا اشلی رو میکشتن
حالا دیگه اونجاشم نمیتونم برسم!:((

من نمیدونم اینکه RE4 میخواد برای PC بیاد هم ناراحتی داره...:confused:
من واقعا ازین موضوع خوشحالم آخه یعنی چی که یک بازی بخواد فقط برای یک کنسول خاص ساخته بشه...;)

البته در این مورد هم زوده قضاوت کرد.... متال گیر 1 و متال گیر 2 هر دو قبلا برای Pc اومدند و متال گیر 3 هم اصلا بعید نیست در آینده برای Pc بیاد

آخرین ویرایش:
ما که با اومدن پ این بازی ها برای پی سی مشکلی نداریم
تازه کلی هم حال میکنیم که دوستان این بازی ها رو ببینن بعد بگن که بازی فقط پی سی نیست [که در کشورهای دیگه این کاملا برعکسه!]

فزاد جان من خودم عاشق اويل هستم بعد از متالگير هيچ چيز رو با اويل عوض نميكنم اما منم خودم Pc بازم همه بازيهاش هم بازي كردم خيلي با هاش حال ميكنم اما ناراحتي من از اينه كه نكنه مثل بازيهاي ديگه تبديلي ديگه چيز جالبي از اب در نياد
انشا الله كه اونطوري در نمياد

اما ناراحتي من از اينه كه نكنه مثل بازيهاي ديگه تبديلي ديگه چيز جالبي از اب در نياد
بهر حال منو تو که این بازی را روی Ps2 بازی کردیم چه فرقی برامون میکنه
تازه اگه یادت باشه نسخه های قبلیه رزیدنت اویل هم که برای PC اومده بودند تبدیل بودند و کیفیت خیلی خوبی نداشتند اما طرفدار خیلی زیاد داشتند;)

حالا دیگه کپکم اخ شد
69.gif
در مورد متال گیر هم زیاد مطمئن نباش(در مورده رزیدنت اویل هم همه همینو میگفتن)

من هم اميدوارم كه اين بازي هم براي Pc بياد تا من يكبار ديگه بشينم اينم زيرنويس كنم شايد اينبار طرفدار بيشتر
داشته باشه ! :cheesygri
;)

من هم اميدوارم كه اين بازي هم براي Pc بياد تا من يكبار ديگه بشينم اينم زيرنويس كنم شايد اينبار طرفدار بيشتر
داشته باشه !
خب با توجه به اینکه تعداد کسانی که PC دارند بمراتب بیشتره به احتمال قوی از نسخه ی PC استقبال بیشتری خواهد شد

نوشته شده توسط Taher:
داشته باشه ! :cheesygri
;)
دمت گرم طاهر جان . با این حرکتت خیلی حال کردم مطمئن باش فروشتون 100 برابر میشه:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or