منم اول همین فکرو کردم ولی چنتا فروشگاه دیگه هم همینو گفتن :exclaim:
يه چيزي به گوششون خورده اينا هم فكر كردن امروز فردا مياد...
http://www.bazicenter.com/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=23
به قسمت نظرات یه نگاهی بکنید(نظر ارشام)
منم اول همین فکرو کردم ولی چنتا فروشگاه دیگه هم همینو گفتن :exclaim:
يه چيزي به گوششون خورده اينا هم فكر كردن امروز فردا مياد...
بنظر من احتمالش هست....چون رزیدنت اویل 4 در ژاپن زودتر پخش میشه و در ژاپن ناشرش یوبی نیست....برای مثال الان یوبی هنوز انیموشا 3 برای PC را روانه ی بازار نکرده در حالی که نسخه ی ژاپنی انیموشا 3 خیلی وقته که در ایرانه و خیلی ها بازیش کردنددیروز که رفته بودم پایتخت فروشگاه برندکام رایانه که رفتم گفت تا هفته دیگه اویل 4 مخصوص pc به بازار میاد
حرفت درسته ولی در مرود این بازی فکر نمیکنم چون حداقل خبرش میومد که نسخه ی ÷اپنیش زود تر میاد.نوشته شده توسط farzadlion:بنظر من احتمالش هست....چون رزیدنت اویل 4 در ژاپن زودتر پخش میشه و در ژاپن ناشرش یوبی نیست....برای مثال الان یوبی هنوز انیموشا 3 برای PC را روانه ی بازار نکرده در حالی که نسخه ی ژاپنی انیموشا 3 خیلی وقته که در ایرانه و خیلی ها بازیش کردند
نه اینطور نیست...یوبی فقط وظیفه ی پخش بازی در اروپا و امریکای شمالی را بر عهده داره اگر این خبر را در سایت گیم اسپات میخوندی بوضوح این مطلب را عنوان کرده بود...بدون هیچگونه شک و تردیدی در ژاپن رزیدنت اویل 4 توسط ناشر دیگری منتشر خواهد شد...و باحتمال بسیار زیاد تاریخ انتشار بازی رزیدنت اویل 4 در ژاپن با اروپا و امریکای شمالی متفاوت خواهد بوددر ضمن اونیموشا انتشارش ماله قبل از قرارداد کپکام و یوبی بود. ولی فکر نکنم رزیدنت اویل 4 نسخه ی ÷اپنی یا غیر ÷اپنی داشته باشه...
نمیدونم والا. فکر کنم حق با شما باشه.نه اینطور نیست...یوبی فقط وظیفه ی پخش بازی در اروپا و امریکای شمالی را بر عهده داره اگر این خبر را در سایت گیم اسپات میخوندی بوضوح این مطلب را عنوان کرده بود...بدون هیچگونه شک و تردیدی در ژاپن رزیدنت اویل 4 توسط ناشر دیگری منتشر خواهد شد...و باحتمال بسیار زیاد تاریخ انتشار بازی رزیدنت اویل 4 در ژاپن با اروپا و امریکای شمالی متفاوت خواهد بود
امیدوارم بشه...یعنی میشه امیدوار بود قبل از عید ایول 4 رو بتونیم تهیه کنیم؟