Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیروز که رفته بودم پایتخت فروشگاه برندکام رایانه که رفتم گفت تا هفته دیگه اویل 4 مخصوص pc به بازار میاد
بنظر من احتمالش هست....چون رزیدنت اویل 4 در ژاپن زودتر پخش میشه و در ژاپن ناشرش یوبی نیست....برای مثال الان یوبی هنوز انیموشا 3 برای PC را روانه ی بازار نکرده در حالی که نسخه ی ژاپنی انیموشا 3 خیلی وقته که در ایرانه و خیلی ها بازیش کردند;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
بنظر من احتمالش هست....چون رزیدنت اویل 4 در ژاپن زودتر پخش میشه و در ژاپن ناشرش یوبی نیست....برای مثال الان یوبی هنوز انیموشا 3 برای PC را روانه ی بازار نکرده در حالی که نسخه ی ژاپنی انیموشا 3 خیلی وقته که در ایرانه و خیلی ها بازیش کردند;)
حرفت درسته ولی در مرود این بازی فکر نمیکنم چون حداقل خبرش میومد که نسخه ی ÷اپنیش زود تر میاد.
در ضمن اونیموشا انتشارش ماله قبل از قرارداد کپکام و یوبی بود. ولی فکر نکنم رزیدنت اویل 4 نسخه ی ÷اپنی یا غیر ÷اپنی داشته باشه...;)

در ضمن اونیموشا انتشارش ماله قبل از قرارداد کپکام و یوبی بود. ولی فکر نکنم رزیدنت اویل 4 نسخه ی ÷اپنی یا غیر ÷اپنی داشته باشه...
نه اینطور نیست...یوبی فقط وظیفه ی پخش بازی در اروپا و امریکای شمالی را بر عهده داره اگر این خبر را در سایت گیم اسپات میخوندی بوضوح این مطلب را عنوان کرده بود...بدون هیچگونه شک و تردیدی در ژاپن رزیدنت اویل 4 توسط ناشر دیگری منتشر خواهد شد...و باحتمال بسیار زیاد تاریخ انتشار بازی رزیدنت اویل 4 در ژاپن با اروپا و امریکای شمالی متفاوت خواهد بود

نه اینطور نیست...یوبی فقط وظیفه ی پخش بازی در اروپا و امریکای شمالی را بر عهده داره اگر این خبر را در سایت گیم اسپات میخوندی بوضوح این مطلب را عنوان کرده بود...بدون هیچگونه شک و تردیدی در ژاپن رزیدنت اویل 4 توسط ناشر دیگری منتشر خواهد شد...و باحتمال بسیار زیاد تاریخ انتشار بازی رزیدنت اویل 4 در ژاپن با اروپا و امریکای شمالی متفاوت خواهد بود
نمیدونم والا. فکر کنم حق با شما باشه.

یعنی میشه امیدوار بود قبل از عید ایول 4 رو بتونیم تهیه کنیم؟
امیدوارم بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or