Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اکثر بازیهایی که کپکام از روی کنسول به روی کامپیوتر تبدیل می کنه اصلا کیفیت خوبی نداره مثل اویل 3-دینو کرایسیس 2 ولی کونامی اکثر بازیهای تبدیلی فوق العاده هستنالبته منظورم کیفیت گرافیکی هستش

• Like
Reactions: che-jaleb
اکثر بازیهایی که کپکام از روی کنسول به روی کامپیوتر تبدیل می کنه اصلا کیفیت خوبی نداره مثل اویل 3-دینو کرایسیس 2
دنیا پیشرفت کرده شاید اویل 4 بهتر بشه. چون بازیه خیلی معروف و محبوبی هست فکر کنم بیشر از بازی های دیگه رو پورت کردنش تلاش کنن.

ولی کونامی اکثر بازیهای تبدیلی فوق العاده هستنالبته منظورم کیفیت گرافیکی هستش
نمونش همین متال گیر 2 که یه افتضاح به تمام معنا بود.

کثر بازیهایی که کپکام از روی کنسول به روی کامپیوتر تبدیل می کنه اصلا کیفیت خوبی نداره مثل اویل 3-دینو کرایسیس 2 ولی کونامی اکثر بازیهای تبدیلی فوق العاده هستنالبته منظورم کیفیت گرافیکی هستش
...یک بازی هر چند هم که خوب و عالی تبدیل بشه باز هم نسبت به پلتفرمی که اون بازی براش ساخته شده کیفیتش پایین میاد و این موضوع استثنا هم نداره...
در مورد بازی های شرکت کونامی هم این امر کاملا صادقه

اين فكر نكنم تبديلي باشه.شايد بخوان از نو بنويسن...
نه...صد در صد تبدیله...

• Like
نوشته شده توسط Josef Balsamo:
اکثر بازیهایی که کپکام از روی کنسول به روی کامپیوتر تبدیل می کنه اصلا کیفیت خوبی نداره مثل اویل 3-دینو کرایسیس 2 ولی کونامی اکثر بازیهای تبدیلی فوق العاده هستنالبته منظورم کیفیت گرافیکی هستش
این بازی اونیموشا 3 که کیفیت خیلی خوبی داشت ! :)

• Like
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
دنیا پیشرفت کرده شاید اویل 4 بهتر بشه. چون بازیه خیلی معروف و محبوبی هست فکر کنم بیشر از بازی های دیگه رو پورت کردنش تلاش کنن.

نمونش همین متال گیر 2 که یه افتضاح به تمام معنا بود.
چرا ما ایرانی همیشه نیمه خالی لیوان رو نگاه می کنیم اگر متال 2 افتضاح بود در عوض سری سایلنت هیل فوق العاده بود.:p

• Like
نوشته شده توسط Josef Balsamo:
چرا ما ایرانی همیشه نیمه خالی لیوان رو نگاه می کنیم اگر متال 2 افتضاح بود در عوض سری سایلنت هیل فوق العاده بود.:p
سری سایلنت هیل فکر نکنم تبدیلی بوده باشن.

چرا ما ایرانی همیشه نیمه خالی لیوان رو نگاه می کنیم اگر متال 2 افتضاح بود در عوض سری سایلنت هیل فوق العاده بود.
سایلنت هیل که تبدیل نبود....!!!!:exclaim:

این بازی اونیموشا 3 که کیفیت خیلی خوبی داشت
کجا کیفیتش خوب بود..اگه نسخه ی PS2 را با PC مقایسه کنی میفهمی که خیلی بد تبدیلش کردند....;)

صلا شرکت کاپکم گفته بود که می خوایم با کیفیتی بهتر از PS2 برای Pc بزنیمش
امید وارم همین طور باشه..;) البته امیدوارم

امیدوار نباش مگه نیومد Oni 3 به نظر من از PS2 بهتر اجراش می کرد
در این مورد اصلا باهات موافق نیستم...مثل اینکه من عمریه دارم انیموشا را روی PS2 بازی می کنما...اصلا نسخه ی PS2 کجا نسخه ی PC کجا...
حرفایی میزنی که آدم شاخ در میاره:blink: :shocked:
خب اگه کیفیت نسخه ی PC انیموشا 3 را بالا تر از نسخه ی PS2 میدونی پس شک نداشته باش کیفیت رزیدنت اویل 4 برای PC هم بالاتر از نسخه ی PS2 هست..100 درصد مطمعن باش:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or