farzadlion
کاربر سایت
دنیا پیشرفت کرده شاید اویل 4 بهتر بشه. چون بازیه خیلی معروف و محبوبی هست فکر کنم بیشر از بازی های دیگه رو پورت کردنش تلاش کنن.اکثر بازیهایی که کپکام از روی کنسول به روی کامپیوتر تبدیل می کنه اصلا کیفیت خوبی نداره مثل اویل 3-دینو کرایسیس 2
نمونش همین متال گیر 2 که یه افتضاح به تمام معنا بود.ولی کونامی اکثر بازیهای تبدیلی فوق العاده هستنالبته منظورم کیفیت گرافیکی هستش
...یک بازی هر چند هم که خوب و عالی تبدیل بشه باز هم نسبت به پلتفرمی که اون بازی براش ساخته شده کیفیتش پایین میاد و این موضوع استثنا هم نداره...کثر بازیهایی که کپکام از روی کنسول به روی کامپیوتر تبدیل می کنه اصلا کیفیت خوبی نداره مثل اویل 3-دینو کرایسیس 2 ولی کونامی اکثر بازیهای تبدیلی فوق العاده هستنالبته منظورم کیفیت گرافیکی هستش
نه...صد در صد تبدیله...اين فكر نكنم تبديلي باشه.شايد بخوان از نو بنويسن...
این بازی اونیموشا 3 که کیفیت خیلی خوبی داشت !نوشته شده توسط Josef Balsamo:اکثر بازیهایی که کپکام از روی کنسول به روی کامپیوتر تبدیل می کنه اصلا کیفیت خوبی نداره مثل اویل 3-دینو کرایسیس 2 ولی کونامی اکثر بازیهای تبدیلی فوق العاده هستنالبته منظورم کیفیت گرافیکی هستش
چرا ما ایرانی همیشه نیمه خالی لیوان رو نگاه می کنیم اگر متال 2 افتضاح بود در عوض سری سایلنت هیل فوق العاده بود.نوشته شده توسط pandora tomorrow:دنیا پیشرفت کرده شاید اویل 4 بهتر بشه. چون بازیه خیلی معروف و محبوبی هست فکر کنم بیشر از بازی های دیگه رو پورت کردنش تلاش کنن.
نمونش همین متال گیر 2 که یه افتضاح به تمام معنا بود.
سایلنت هیل که تبدیل نبود....!!!!:exclaim:چرا ما ایرانی همیشه نیمه خالی لیوان رو نگاه می کنیم اگر متال 2 افتضاح بود در عوض سری سایلنت هیل فوق العاده بود.
کجا کیفیتش خوب بود..اگه نسخه ی PS2 را با PC مقایسه کنی میفهمی که خیلی بد تبدیلش کردند....این بازی اونیموشا 3 که کیفیت خیلی خوبی داشت
امید وارم همین طور باشه.. البته امیدوارمصلا شرکت کاپکم گفته بود که می خوایم با کیفیتی بهتر از PS2 برای Pc بزنیمش
در این مورد اصلا باهات موافق نیستم...مثل اینکه من عمریه دارم انیموشا را روی PS2 بازی می کنما...اصلا نسخه ی PS2 کجا نسخه ی PC کجا...امیدوار نباش مگه نیومد Oni 3 به نظر من از PS2 بهتر اجراش می کرد