بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
دوستان من یه پیشنهاد برای کسانی دارم که احتمالا کارت گرافیک قوی ندارن
چون احتمالا این بازی هم مثل بازیهای MGS PES که از ps2 تبدیل شدن کارت نسبتا قوی میخواد به جای اینکه این همه صبر کنن واسه بازی حالا بیاد نیاد بعدش هم که اومد آیا بیاد نیاد بیاین برین با 130 140 هزار تومن یه ps2 بگیرین راحت شین تقریبا هرچند بازم از یه کارت نسبتا قوی در حال حاضر کمتره
نه عزیز کپکام سودشو تو کنسول کرده بازی های که از شرکت کپکام برای PC کانورت میشه خوب از آب در امده نمونه اش DMC هست.
نسخه هاي PC كپ كام دقيقا يك افتضاح به تمام معنا مي باشند .
مثل همون DMC كه ديدي يا رزيدنت اويل 3 . نسخه ي PC ش رو با نسخه PS ش مقايسه كن اون موقع مي فهمي ژاپني ها چي توي كله شون مي چرخه .
اوه اره . گرافيكش رو كه يه درجه ببري بالا مي شه يه چيزهايي تو مايه هاي HALO 3 .نه ؟RE رو من رو PC نديدم ولي DMC رو PC مثل همون نسخه ي PS2 بود تازه ميشد گرافيكش هم بالاتر ببري
اين هم لينك و اين هم مدرك و اين هم حرف حقشما ها چرا انقدر شایعه پرانی میکنید تو خود ubisoft سیستم مورد نظر اویل 4 رو vga 5200 cpu1.5 ram256 بعدش از کی تا حالا ps2 گرافیکش بالاست ؟ شیدر مودل ps2 1.2 هستش اول یه نگاه به ubisoft بندازید بعد اینجا یه چیزی بنویسید اینم مشخصاتیه که مستقیم از ubisoft کپی کردم برای dmc3 هم همین رو نوشته بود که واقعا با همین اجرا میشد نهایت قدرت ps2 هم همینه
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.
این هم لینک
http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395
اي بابا . كي گفته ps2 قدرتش بالاست ؟ اگه به شما بگن يه دستگاهي بخر كه فقط برات بازي و DVD اجرا مي كنه و تازه اگه باهاش DVD ببيني از بين مي ره مي خري يا بگن يه دستگاهي كه همون قيمته ولي شبكه هم مي شه . گرافيكش هم بهتره . دسته هاش هم قشنگ تره . DVD هم برات پخش مي كنه و هزار جور چيز ديگه ؟؟؟بابا شما عجب کلید هایی هستید!!! هنوز سر قدرت PS2 به موافقت نرسیدید
دوست خوبم به نظر من بدبختي ملت ما به كار كردنش نيست ملتي كه روزي جهان بود امروز هيچي نيست مي داني دليل آن چه هست سوخته شدن فرهنگ من قصد دارم در زير مطالبي قرار دهم كه پيشنهاد مي كنم همه دوستان اگر آن در جاي ديگر هم مطالعه كردند ولي باز هم بخوانند شايد كمي به خودمان بيايم اين مطالب قسمتي از سند افتخار ما ايرانيان هست كه متاسفانه كمتر كسي آن را مي دانداتفاقا اگر ملت ما یه کم کار کردن رو از این ژاپنی ها یاد بگیرن الان وضیعیت ملت ما این نمیشه....
در ضمن من قصد خرید ps2 ندارم .... چون دو سال پیش فروختمش الانم 360 دارم
خب تاریخش که معلوم شدهميگم پس با اين جال ( سياست مبهم يوبي ) اين تاپيك بايد قفل بشه تا موقعي كه بياد