بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
نه اين كه نياد ولي فعلا هر چي تاريخ انتشار ميبينين الكيه.
برای چی الکی باشه الان هرچی سایت معتبر بری تایید کردن . دیگه بخواد عقب بندازه که باید گِل بگیره درشو.
خيلي باهالي .حالا شما چتونه ريختين به هم ..........:confused::confused:
يكي ديگه ميخواد بده بيرون شما دعواش رو ميكنين.... :confused::confused:
من صد بار گفتم هر كي PS2 دم دست داره يجوري گير بياره بازيش كنه هر كي هم نداره بيخودي انتظار نسخه ي pc نكشه؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اين كه نياد ولي فعلا هر چي تاريخ انتشار ميبينين الكيه.
من نميدونم ديگه جز UBI بيعرضه كسي ديگه نبود مسئوليتش رو بر عهده بگيره :confused:
اگه داده بودن به من تا حالا 100 بازي ريليز كرده بودم.
آهان راسي يادم نبود اين UBI ميخواد فانتوم بسازه. خوب فانتوم كه الكي نيست وقت ميبره
نگران نباش . نه گل مي گيره و نه سر موقع مي دهبرای چی الکی باشه الان هرچی سایت معتبر بری تایید کردن . دیگه بخواد عقب بندازه که باید گِل بگیره درشو.
بحثو چرا سياسي مي كني شريك ؟واسه اون دوست عزیزم بگم...
الان ایران کجاست؟؟؟؟
جهان سوم هم رده کشور های لکنته ای مثل عراق آفریقا افغانستان....
حالا شما برو به گذشته 10000 سال پیش افتخار کن....
که همونشم دارن یه عده **** ازمون میگیرن....
خوب كردي . در ضمن . ژاپني ها رو با ملت غيور و پهلوان پرور (به گفته ي سقراط) ايران مقايسه نكن رئيس .اتفاقا اگر ملت ما یه کم کار کردن رو از این ژاپنی ها یاد بگیرن الان وضیعیت ملت ما این نمیشه....
در ضمن من قصد خرید ps2 ندارم .... چون دو سال پیش فروختمش الانم 360 دارم
عزیزم ...شما خودت میگی ...خودت جواب خودتو میدی...اينا تا چندين سال پيش اصلا فوتبال نداشتن . يه سريال كارتوني فوتبالسيتها ساختن . ملتشون هم فكر كردن فوتبال خيلي خبره . ريختن توش . حالا هم كه مي بينه شاخه آسياس .
من از اين تاريخا زياد ديدم و شنيدم.........
حالا اين تاريخ كه تو ميگي مياد منظورت كدوم تاريخه؟؟؟؟؟؟؟؟ :confused::confused: