بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
فکر میکنم واسه استرلیا هم نیومده!
چون اگه اومد بود ملت دانلود میکردن و میفروختن واسه ایران که فرق نمیکنه بازی ریلیز کجا باشه
ببين دوست من . ملتي كه با ساخت يه كارتون اينقدر پيشرفت كنه خيلي راحت هم مي تونه با ساخت يه كارتون به فنا بره .عزیزم ...شما خودت میگی ...خودت جواب خودتو میدی...
ملتی که با ساختن یه کارتون اینقدر پیشرفت میکنن... اصلا ولش بابا بحث بی فایده هست...
مشا میهن پرستی ... من الان از میهنم متنفرم
خوبه بالاخره يكي پيدا شد حرف حق زد . ممنون دوست من .من نمیدونم چرا شما بین این همه کشور پیشرفته این ژاپن را مثال زدید آخه ژاپن چی داره هر چی داره از امریکاست . تا قبل از هیروشیما که امریکا یه حالی بهشون داد ژاپن چیزی نبود الان اگه امریکا پولاشو بخواد با سوداش از ژاپن بکشه بیرون که از نقشه پاک میشه. البته این بحث هیچ ربطی به تاپیک نداره به جای اینکه چند تا عکس از بازی بذاریم تاپیک جذابتر بشه سر ژاپن نشستیم بحث میکنیم.
دوست گرامي شما مثل اينكه يك مطلبي را درست مطالعه نكرديد بله بايد هم به گذشته پرافتخار خودمان افتخار كنيم و گفتم اگر امروز مي بينيد كه ما به اين روز افتاديم دليل آن را گفتم بزرگترين چيزي كه ملتها را حفظ مي كند فرهنگ آن ملتها هست و ملتي كه فرهنگش سوخته ديگر انتظاري بيشتري نمي شود از آن ملت داشت ولي ملت ما خودش هم مقصر هست و يكبار ديگر هم گفتم تنها راه نجات ما برگشتن به فرهنگ پدري خودمان و به دور انداختن فرهنگ تازي هستواسه اون دوست عزیزم بگم...
الان ایران کجاست؟؟؟؟
جهان سوم هم رده کشور های لکنته ای مثل عراق آفریقا افغانستان....
حالا شما برو به گذشته 10000 سال پیش افتخار کن....
که همونشم دارن یه عده **** ازمون میگیرن....
از این معتبر تر میخوای؟؟
http://www.gamespot.com/pc/adventur...mode=versions&om_act=convert&om_clk=gssummary
Release Date: Feb 23, 2007