بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
راست میگی یادم نبود من فکر میکردم بازی اختصاصی برای PS3 پس ماکروسافت دوباره مایه خرج کردهیا با 360 بازیش کنی که خیلی ها دارن
bebin to fekr kon man taze karam bazi ke omade jra pakhshe nemishe bedlil moshkeli ke dare ta ze in kasi ra migam to topkhone cd kol topkhona ra on pakhsh mikone baba hefeiii
نه بابا . ول كنيد اين بچه بازي ها رو .
به نظر من شركت سازنده بازي اويل 4 مي خواست اول تا اونجايي كه مي شه سودش رو از كنسول ببره بعدش اگه پول كم اوردن بازي رو زاقارت كنن براي پي سي هم بدن بيرون . بدون توجه به اين كه ممكه خيلي از كيفيت هاي بازي براي پابليش شدنش از بين بره .
ژاپني هاي لعنتي فقط به فكر سود و پول هستند .
اولا فکر نمیکنم.. مطمئن هستم که تازه کاری!!! گرفتی چی میگم؟؟؟bebin to fekr kon man taze karam bazi ke omade jra pakhshe nemishe bedlil moshkeli ke dare ta ze in kasi ra migam to topkhone cd kol topkhona ra on pakhsh mikone baba hefeiii
من که میتونم بازی کنم.... البته اگر تا اون موقع این 360 رو نفرستاده باشم هواشماره 5 بیاد ما بازم نمیتونیم بازی کنیم چون Ps3 میخواد که عده ی کمی شاید داشته باشند.
مطمئن باش روی بازی کار خاصی انجام نشده... یه پورت ساده بوده که 2 ماه بیشتر کار نمیبرده.... ولی به خاطر سیاست فروش... دارن این کارا رو میکننحالا ما میگیم این بازی مشکلم داره میدونی چند تا مهندس تو شرکت یوبی داره کار میکنه اگه نتونند این مشکل حل کنند که باید در شرکت گِل بگیرن.
Scorpion جان... شما روی ps2 بازی dmc رو انجام دادی؟؟؟شرکت کپکام برای PC کانورت میشه خوب از آب در امده نمونه اش DMC هست
scorpion جان ... شما روی ps2 بازی dmc رو انجام دادی؟؟؟
نسخه pc به نظر من افتضاحی بیش نبود!!!
من میگم یه کار کنین بذارین هم زمان با شماره پنجش باهم بازی کنید.