بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
slam mikham begam bikhod montazer in bazi nbashid in bazi grar bode in bazi 7 mah pish pakhsh bshe ke be dlali moshkltati dasht nashod 1 moshkel control bazi in ra kasi ke dar topkhone kar mikone bhem goft ba man refige goft mikhast tabsot shekati pakhsh bshe ka nashod
اونجا يخمك فروشا هم Next Gen News ميدن .میگم خیلی منبع خوبی داره گفتی توپخونه هست؟؟
نترس تو نمي ميريواقعا منو کشتی :biggrin1:
واقعا که
تو RE4 رو رو PS2 بازي كردي ؟؟ يه 1 ساعت كه بازي مي كني عادت مي كني . درضمن انقدر ميري تو نخ گرافيك كه گيم پليش واست عادي ميشه . درسته بعضي جاها اذيتت مي كنه . ولي چيز خاصي نيست . However بازي با سبك FPS ماله PC هست و بس . يه مثال مثلا SC Series هرچند رو PC هم چيزي نيستن روي PS2 حات بهم مي خوره بازيشون كني :biggrin1:اصلا re حال میده که موس و کیبورد بازیش کرد
اتفاقا من حاضرم بایزی که انجام میدم چیزی به نام گرافیک نداشته باشه ولی گیم پلیش عالی باشه
تو RE4 رو رو PS2 بازي كردي ؟؟ يه 1 ساعت كه بازي مي كني عادت مي كني . درضمن انقدر ميري تو نخ گرافيك كه گيم پليش واست عادي ميشه . درسته بعضي جاها اذيتت مي كنه . ولي چيز خاصي نيست . However بازي با سبك FPS ماله PC هست و بس . يه مثال مثلا SC Series هرچند رو PC هم چيزي نيستن روي PS2 حات بهم مي خوره بازيشون كني :biggrin1:
بابا خواستم تحريكت كنم تا شايد بنت كردن :biggrin1:نه بازی نکردم!
sc که کنترلش شبیه re4 هست پس الکی حرف نزن...
sc که کنترلش تو pc خوبه پس re4 تو pc کنترلش خوبه
عمرا اگه خودتم فهميده باشي چي ميگيخواهش میکنم . زیاد مارو شرمنده نکنید.
وظیفه ای بود بر گردن ما که آخر به اتمامش رسوندیم.
اگه منتظر باشيم يا نباشيم مگه فرقي هم داره ؟؟. خوب چه بهتر كه بگن منتظريمhala az man shnidid khod dani haminjori montazer bemon ta biiiiiiiiiiiiiiad
امین تو بازی نکردی.. من که بازی کردم!!!نه بازی نکردم!
sc که کنترلش شبیه re4 هست پس الکی حرف نزن...
sc که کنترلش تو pc خوبه پس re4 تو pc کنترلش خوبه:biggrin1:
عزیز من در منطقه خطر پا گذاشتی.... مدیرا تهدید کردن اگر این تاپیک کمی بلغزه تاپیک قفل میشه.... پس دیگه بحثی در مورد sc نکن....يه مثال مثلا SC Series هرچند رو PC هم چيزي نيستن روي PS2 حات بهم مي خوره بازيشون كني :biggrin1:
من هفته قبل رفته بودم gs ولی اروپا و آمریکا رو هنوز tba زده بود... ولی زده بود تو استرالیا عرضه... من گفتم اگر عرضه شده بود یه چیزی تو تورنت بود...خواهش میکنم . زیاد مارو شرمنده نکنید.
وظیفه ای بود بر گردن ما که آخر به اتمامش رسوندیم.
آره ؟؟؟؟azizam manzoram inke sherkat gigagames mitonst bazi ra pakhsh kone jon amade bode bedlil moshklati dare pakhsh nemishe magna kasi az pol badesh nemiad
عزیز من دیگه شما چرا کف و خون قاطی میکنی؟؟؟ بازی پارسال زمستون بود که اعلام شد میخاد پورت بشه... چه جوری میشه 2 سال؟؟؟بازی که نزدیک 2 سال طول کشیده کانورتش کنن
عزیز من تو نسخه gc رعد وبرق و مه وجود داشت... ولی به خاطر ضعف سخت افزاری ps2 توی نسخه ps2 این افکت ها حذف شده اند...باید یه فرقی با Ps2 GC اینا داشته باشه البته من یکی دو جا خوندم که تو بازی مه و اسلحه های جدید هم
سمیر جون شما نگاه کنی از حرف زدنش معلومه تازه کار هست.... مونده تا دستش بیاد دنیا دست کیه!!!بابا دمت گرم توپ خونه چه میدونه بازی چیه یعنی رفیقت از سایت game spot و ubisoft معتبر تره؟
عزیز من دیگه شما چرا کف و خون قاطی میکنی؟؟؟ بازی پارسال زمستون بود که اعلام شد میخاد پورت بشه... چه جوری میشه 2 سال؟؟
امین تو بازی نکردی.. من که بازی کردم!!!
من هم re4 و هم sc:ct رو روی ps2 بازی کردم و حتی re4 رو با gc هم بازی کردم... ولی روی ps2 فقط تونستم 2 بار تموم کنم
من چون قبلا ps2 داشتم کاملا با آنالوگ سازگارم... الانم که 360 دارم.... تماما سازگارم
بابا خواستم تحريكت كنم تا شايد بنت كردن :biggrin1: