Resident Evil 4 | PC

کاوه ادرس nforce که با یه سرچ گیر میاد:blushing: البته خودم قبلا در مورد این سایت میدونستم و ادرسش رو هم برداشته بودم:)

امین جان منم گفتم که دوستانی که یه کم سرشون تو کار باشه با این سایت زندگی میکنن و دیگه سراغ تاریخ ریلیزهای الکی نمیرن ;) سایتی هم نیست که گمنام باشه هر کسی هم که سرش تو بازی باشه 99% با این سایت آشنیی داره.
اما بازم حیفه دسته بعضی ها بیفته ;)

من گفتم که انفورس یه قسمت از سایت جیفورس که سیستم ریلیز بازی ها رو مینویسه من تنها چیزی که در این تاپیک گفتم زمان انتشار بازیه من پست هامو پاک میکنم چون درست این این حرف ها شما هم پاک کنید

من گفتم که انفورس یه قسمت از سایت جیفورس که سیستم ریلیز بازی ها رو مینویسه من تنها چیزی که در این تاپیک گفتم زمان انتشار بازیه من پست هامو پاک میکنم چون درست این این حرف ها شما هم پاک کنید

من هیچ کاری به آدرس سایت ندارم !
فقط میخوام بهت بفهمونم که عزیز دلم این Nforce یک سایت کاملا وارزه و هیچ ربطی به GEforce نداره !!!!!
عجباااااا :biggrin1:

امین و کاوه اصلآ خاطر خودتونا به خاطر حرف هایه ایشون(samir) مُکَدَر نکنید!
ایشون عادتشونه که به همه بپرن و ترک عادت کاری بسیار مشکله یعنی من که نتونستم(به قول مظفر خان : اسب هر چه چموش تر لذت رام کردنش بیشتر تر)این تر را خودم اضافه کردما نیاید بهم گیر بدید یوقت :cheesygri
در ضمن هیچ منظوری نداشتم.
راستی من این بازی را تو پلی استیشن بالاخره بازی کردم و تقریبآ داره تموم میشه آخه دیگه از اومدنش برای کامپیوتر شخصی نا امید شدم:((

بله آقای با شخصیت تشریف آوردن اگه حرفایی که این یارو به من زده رو به شما بگم از خجالت آب میشید راستی تو که گفتی کامپیوترتو موقع مدرسه ها به مدرسه ها اجاره میدی الان تو کافینتی دیگه آخی دلم برات میسوزه

می خواستم پستارو پاک کنم دیدم 1-2 تا نیست و درست هم نیست این کار!
بنابراین امیدوارم بعد از پست من این بحث رو بیخیال بشید و با یکدیگر هم یکم بهتر و مودبانه تر صحبت کنید چون اینجا چاله میدون نیست!

در ضمن لینک سایت nforce که مخفف NFO Resource هست nforce.nl می باشد که می تونید بازی های ریلیز شده که کرک می شوند را مشاهده کنید در داخلش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or